Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok! Nálam egy érdekes helyzet állt elő. Betette mára az ovu időpontját, de egészen bizts, hogy nem jó helyre, ugyanis szerdán voltam UH-on, és ott látszott az érő tüsző. Szóval szerda délutánnál előbb nem lehetett semmiképp az ovuláció. A görbe alapján értem, miért oda tette, de ilyenkor mi van? Ja, és pont szerdán elfogyott az ovutesztem, szóval aznap pont nem tudtam tesztelni, de előtte és utána való napokon negatív volt. Ilyenkor mi a teendő?
Dmonalizi
2013-05-17 17:25:07
Kezdjük az egyenest.:)
sangria
2013-05-17 11:14:44
Krisz, jajj, de jó Neked:-D Nagy gratula!
Én ma délután megyek dokihoz, remélem, minden okés lesz!
A mostani görbém egész jó az előzőekhez képest, csak ugye most megint kihagytunk egy napot 7.-én voltunk együtt, aztán 10.-én és 11-én, a 8.-i nem jött össze, 9-én meg nem volt itthon.. Persze tudom, hogy attől még jó lehet ez, csak így azért nem ugyanannyi az esély, mint ha "utasítás" szerint ment volna..
Bocs, ha kicsit indiszkrét leszek, de nekem az kicsit demotiváló, hogy ha tudom, hogy lassan ovu lesz, akkor ha törik, ha szakad együtt kell lennünk, pedig egyébként van, hogy akár naponta is van kedvünk:-) Azt vettem észre, hogy ha éppen nincs ovus időszak, sokkal felszabadultabb vagyok ilyen téren, mert akkor ugye nincs ott a "kényszer"..
Ti nem vagytok így ezzel?
Moha13
2013-05-17 10:28:10
KatkaManó
Pár nap múlva kiderül. :)
De szerintem tegnapra fogja átrakni az ovuat...ha ezután fent marad vagy feljebb megy.
Moha13
2013-05-17 10:05:24
Szívesen. :)
KatkaManó
2013-05-17 10:04:41
Krisz27 Gratula !!! :D
Én ma így állok, sajnos nem túl hiteles mert nem nagyon volt meg a 6 óra alvás :(
De majd meglátjuk...
plumeria14
2013-05-17 09:46:56
Moha13
nagyon köszönöm a hasznos infokat, azt hiszem én is regisztrálok :)
Moha13
2013-05-17 09:42:22
Ja, kifelejtettem, hogy mind a kettő előre jelzi az ovut és a következő mensit.
A Fertility-t meg azért szeretem, mert statisztikát készít. Amikor regisztrálsz, kapsz 32 nap ingyen VIP tagságot, így amikor beírsz adatokat, minden nap elemezget. Pl. ha megvolt az ovu, megmondja, mikor fog megszületni nagy valószínűséggel a baba, figyelembe veszi a nyálkát, az ovutesztet és a hőmérsékletet, ovu után elemzi is a nyálkát, hogy a rendszerében vezetett sikeres terhesgörbéknél hány százalék az előfordulása az adott napon az adott nyálkának, stb. Szép pontosan húzza meg a cover line-t is, szóval klassz.
Sok sikert a regisztráláshoz.
(Ja, és mivel csak regisztráláskor jár a 32 VIP nap, én már 3. ciklusommal regisztrálok új néven...:D Hátránya, hogy az előző hónapokat mindig újra beírogatom, mert csak így tud jól előrejelezni, számolni. )
Moha13
2013-05-17 09:35:25
plumeria14
http://www.fertilityfriend.com/
Jobb felső sarok "Sign up" vagy katt a "Start Charting now! Free" képecskére. Behoz egy oldalt, ahol megadod a felhasználóneved és az e-mail címed, aztán "Next", majd megint megadod ezeket és egy titkos szót, ha netán elfelejtenéd valamikor a jövőben a belépési adataidat, majd ezt fogják megkérdezni. Finish. :)
Nekem mindkettő tetszik, a fertility és a tcoyf is, ezért is vezetem mindkettőt. A TCOYF többek közt azért, mert ki lehet választani a színeket a táblázatban, és olyan aranyos, hogy az ovu napjára berak egy tojáskát fészekben, ha meg pozit tesztelsz, egy csibét...:)
plumeria14
2013-05-17 09:12:58
Krisz27
Gratulálok a két csíkhoz!
Moha,
a fertility-n hol lehet regisztrálni? Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találom…. Melyeik oldal a jobb a fertility vagy a tcoyf ? Mindkettő ad előrejelzést, vagy csak utólag teszi be a ovut?
Nekem még soha nem volt ilyen alacsony a hőm a ciklus 2. napján...
Csajok! Nálam egy érdekes helyzet állt elő. Betette mára az ovu időpontját, de egészen bizts, hogy nem jó helyre, ugyanis szerdán voltam UH-on, és ott látszott az érő tüsző. Szóval szerda délutánnál előbb nem lehetett semmiképp az ovuláció. A görbe alapján értem, miért oda tette, de ilyenkor mi van? Ja, és pont szerdán elfogyott az ovutesztem, szóval aznap pont nem tudtam tesztelni, de előtte és utána való napokon negatív volt. Ilyenkor mi a teendő?