Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-05-16 08:21:09

Moha 13
Persze, ebben igazad van, amit írtál. De becsatolom az előző görbémet, akkor látod, mire is gondoltam. Ovu után sem ment sokkal magasabbra, és ezért ezen az oldalon még az ovut is kivette... (a többi oldal berajzolta, bár szerintem a ciklus.hu-n volt a jó, a fertilityfrienden nem). Na mindegy, majd meglátjuk, hogy alakul. :-)
Moha13
2013-05-16 08:11:02

capri

Azért tűnik nagynak a mozgás, mert még fél tized fokokkal mutatja. Egyébként a 2 tizedfokos ingadozás teljesen okés.
Az a lényeg, hogy meglegyen az ovu és utána szép magasan legyen. Előtte tök mindegy, hogy néz ki. :)
Mondjuk...bubuka görbéjéből kiindulva...utána is simán hullámozhat...:D
capri
2013-05-16 08:06:40

Sziasztok!
Adry03, sajnálom. :-( De jó, hogy "pozitívan" állsz hozzá!

Krisz24 és ancsika10: nektek megy a drukk ezerrel! :-)

Moha13: a Te görbéd tanítani való. Reméljük, most majd eredménye is lesz. :-)

Nekem mára 0,2 fokkal feljebb ment a hőm. Ovu nem volt még, nem amiatt van az emelkedés. Nem akarom, hogy megint hullámozzon a görbém. :-(
Moha13
2013-05-16 07:34:07

ancsika10

Nagyon szép a görbéd, igazán előretörő itt a mai és tegnapi értékekkel...:)
ancsika10
2013-05-16 07:28:11

Sziasztok Lányok!
Végre a rendszer berakta az ovumat az orvosilag is igazolt helyre és ennek nagyon örülök:)A görbém is nagyon tetszik tehát a mai napom rendkívül csodásan indul.

mindenkinek drukkolok saját magam mellett aki a napokban nem várja a nemvártat.
Akinek pedig most nem sikerült annak meg sok erőt kívánok a következő hónaphoz.

Moha13
2013-05-16 07:09:48

Krisz27

Üdv itt! :)
Szépen fenn van a hőd, szorítok holnapra.
Majd jelentkezz a teszteredménnyel. :)
Krisz27
2013-05-16 06:53:51

Sziasztok Lányok!

Ez az első hónapom ezen az oldalon. Eddig csendes megfigyelőként voltam csak jelen. Jó olvasni ahogyan drukkoltok egymásnak, ahogyan biztatjátok a sorstársakat.

Mi december óta próbálkozunk, és ebben a hónapban kezdtem el mérni a hőmet. Jó pár hónapja elég hosszúra nyúlnak a ciklusaim (40-45 nap), és a hőmérséklet alapján (+ovu teszt) kiderült hogy most a 30. napon volt a peteérésem. Keddre vagy szerdára nem vártam (tetszik ez a megfogalmazás), és késik.
Ha holnap reggelig kibírja akkor csinálok egy tesztet. (olyan sokszor kellett már csalódnom)
Csatolom a mai görbét
Drukkolok Mindekinek :)
Moha13
2013-05-16 06:39:03

JÓ reggelt!
Mai görbe:

Moha13
2013-05-15 22:57:55

Adry03

"Ennyit ért a szép görbe"

Hát...annyit azért ért, hogy látod, van ovud és szépen termeli szépen a progeszteront a sárgatest, mert ovu után felment és fent maradt a hőd. Azért ez sem semmi. Ezeket már kipipálhatod a sok tényező közül, amiknek klappolniuk kell...:)
Adry03
2013-05-15 22:11:07

Köszönöm a kedves szavakat. Nagyon jól estek.
Ennyit ért a szép görbe. Tényleg bármiből lehet + és
bármiből - is.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!