Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-05-18 11:29:44

Szilvia
Mohanak igaza van, a ciklus.hu nem jó…én csak megszokásból vezettem ott, kezdetben csak a mensi miatt, majd a hőmet is, de nem jó….nem jelzi előre az ovut, hiába bevittél már több havi adatot….a fertility jónak tűnik…tegnap én is bevittem visszamenőlegesen is az adataimat és nekem szinte teljesen megegyezik a tervezettbabával…6 hónap viszonylatában csak kétszer tette máshova (1-2 nap eltérés) az ovumat és hát így visszanézve van benne némi igazság.
Moha13
2013-05-18 10:52:14

Szilvia

Tapasztalataim szerint a ciklus.hu a legpontatlanabb azok közül, amiket használok. Nálam tökéletesen figyelmen kívül hagyja az ovuteszt eredményeket, és az ovumat mindig két nappal későbbre ígéri, mint ahol van. Szerintem kizárólag a hőmérsékletet veszi számításba, de már abban sem vagyok biztos, hogy azt jól, mert múlt hónapban berakta az ovumat az első hőemelkedéses napra, ami nem sokkal mensi után volt, aztán hiába volt sokkal nagyobb hőemelkedés a tényleges ovunál, nem foglalkozott vele, otthagyta az elején...szóval nem túl megbízható szerintem. Legalábbis az én esetemben.
Próbáld ki a Fertility.com-ot, nekem ez mindig nagyon pontos, minden adatot figyelembe vesz, amit beírok. :)
Szilvia1980
2013-05-18 09:49:35

De vezetem a ciklus.hu-n
Ott 6.ara irta az ovut.
Max a 31.napra mindig meg szokott jonni,tegnap delelott teszteltem,de negetiv lett:( Nem tudom
Mit mondasz?
Moha13
2013-05-18 09:46:52

Szilvia

Máshol nem vezeted a hődet?
JÓ lenne ilyen bizonytalan helyzetekben összehasonlítani...:)
Szilvia1980
2013-05-18 09:38:54

Moha13

Hat nem tudom,nem ertek hozza:)
De most tartok a ciklusom 31.napjan,akkor most mikorra ne varjam? Nem tudom:(
Moha13
2013-05-18 09:26:54

Szilvia
Ha ráképzelek egy cover line-t a görbédre, akkor elvileg most jó helyen van, de persze fogalmam sincs...:)

emerlány
Szurkolok, hogy az legyen...:)

Maximail, KatkaManó
Szerintem még ezután is átrakhatja az ovut, ha úgy alakul a görbe, szóval...majd kiderül.

Mai görbém:

KatkaManó
2013-05-18 09:22:16

érdekes hogy sokan furcsáljátok az ovu helyét. Az a gond hogy a tünetek alapján szerintem nekem se ott volt. Ráadásul ahol most besötétítette a környékén se tudtunk együtt lenni.
Elöszőr 12- e rakta. Persze a hő alapján értem miért ott van.
Szerintetek ?
maximail
2013-05-18 08:08:22

Krisz!

Gratulálok én is! :-)

Szilvia1980
2013-05-18 07:40:37

Sziasztok Lanyok!

Hat En is a velemenyetekre vagyok kivancsi!
Szerintetek mikor volt ovum?Mert a rendszer rossz helyre tette szerintem?!
Szerintetek?
emerlány
2013-05-18 07:38:28

Hmmm. .. esetleg beágyazódás ? :-P

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!