Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Szilvia1980
2013-05-19 10:26:00

Sziasztok Lanyok!

fogtunder

GRATULALOK!!!!!!!!
Moha13
2013-05-19 10:24:10

ancsika10

Ha jól értem...megjött? :(
Sajnálom. És szorítok a következő hónapra.
fogtunder76
2013-05-19 10:23:34

Jaj...valamit azért tanácsolnék ;-)
Azt hiszem Moha te írtad egyszer hogy az E vitamin csodákra képes, sztem ebben nagy igazság van :)
Moha13
2013-05-19 10:21:59

fogtündér

Gratulálok!!! :):):)
Végre! Annyira örülök, hogy sikerült! :):):)
Majd írj még! :)
fogtunder76
2013-05-19 10:06:52

Sziasztok lányok :)

Nagyon elvesztem, talán még emlékeztek rám. Besokalltam a sok hőmérőzéstől, időpontra szeretkezéstől, teaivástól, vitamin szedéstől....1 évi hiábavaló próbálkozástól....

Közben persze olvasgattalak titeket és drukkoltam mindenkinek, vártam a jó híreket tőletek :) Persze továbbra is drukkolok majd szorgalmasan, és ha meg nem haragszotok érte még imádkozok is azért hogy gyermekkel áldassatok meg :)

Én most hatalmas jó hírrel jöttem :)
Ma reggel pozitívat teszteltem...2 hatalmas sötétkék csík jelent meg a tesztcsíkon :D :D 5 nap késés után mertem csak tesztelni.
Grafikont nem csatolok, mert nincs, semmit sem mértem az utóbbi hónapban :)

Nem is írok nektek semmi okosat, már annyit hallottátok az okosabbnál okosabb tanácsokat. Csak kívánok nektek boldog gyermekáldást :)
ancsika10
2013-05-19 10:05:31

Lányok így kell szép görbéből 2 nap alatt nem szépet csinálni:( Üdv júniusi csapat!
plumeria14
2013-05-19 09:54:02

Dmonalizi,
szerintem írj nekik újra, hogy tovább vezetted, de mégsem rakta át az ovudat, pedig egyértelmű, hogy nem akkor volt...és te elég türelmes voltál/vagy...

Én így állok ma...meglepő módon csak 1 napig tartott a mensim, utána csak pecsételgetés volt... én is írok nekik, mert ha a mensi 2. napját kiveszem, akkor egyetlen napig se mutatja a mensit és már rögtön az ovut rakja be, ráadásul rögtön be is sötétíti.
Moha13
2013-05-19 09:49:21

JÓ reggelt!

emerlány

Nekem meg ma esett...és én is remélem, hogy beágyazódás...:)
Dmonalizi
2013-05-19 09:23:08

Szia.
Maximal.
Nem tudsz senkihez mert én ugyan ilyen gonddal küzdök.
Írtam az ügyfélszolgálatnak is és az volt a válasz ,hogy vezessed tovább és majd arréb rakja.Ez volt nekem két hete.
maximail
2013-05-19 08:22:40

Sziasztok!

Szerintetek kihez forduljak, hogy tegye későbbre az ovumat, mert 15-énél előbb tuti nem lehetett? (Aznap voltam UH-on, és láttam a tüszőt.) Olyan bosszantó így nézegetni a grafikon...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!