Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nézem a görbéket, én még teljesen új vagyok, most kezdtem, aki babás lett, megnézhetném a görbéjét? Csinálom az ovu tesztet is, ma már halvány második csíkom volt. Eddig nem csináltuk így programozottan :-) de remélem sikerül végre.
maximail
2013-05-24 13:06:22
Sangira! Sajnálom!
Ez tényleg nagy szemétség!
Másfelől viszont lehet, hogy azért találta ki a természet, mert ha az utolsó pillanatban mégsem sikerül a babának befészkelnie magát, akkor nincs az, hogy érezzük, hogy terhesek vagyunk, aztán meg mégis megjön.
Én pl. ezért nem mernék túl hamar tesztelni. Ha a késés előtt pozitívat tesztelnék, utána azon görcsölnék, hogy mi van, ha mégis megjön...
sangria
2013-05-24 12:50:44
Én új hónapot kezdtem, úgyhogy hagyom magam egy kicsit szomorkodni..
Mondjuk napok óta éreztem, hogy jönni fog, de ez is már milyen, hogy a korai terhesség jelei hasonlóak a menziéhez, így az ember hiába érzi, hogy hamarosan megjön, azért végig reménykedik, hogy talán most a babától fájdogál a hasa..
Babások! Ti miben éreztétek máshogy magatokat a pozitív teszt előtt, mint egyébként menzi előtt szoktátok? Vagy tényleg ugyanolyan?
Dmonalizi
2013-05-24 10:14:24
Moha13.
Én úgy gondoltam ezt a hónapot mivel múlt hónapban is fej fej mellet haladtunk,hogy most te bejelented ,hogy sikerült és rá három napra én is. És remélem ez nem csak álom lesz. :):):)
bubuka27
2013-05-24 10:07:11
Sziasztok.
Moha13 ne tessék elkeseredni,emlékszel az én görbém milyen ugrándozó volt???!!!
Még bármi lehet.
Dmonalizi
2013-05-24 10:06:49
Sziasztok.
Én ma így állok.
Moha13 ne add fel ez még nem akkora esés. Szorítok.