Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Gratulálok a babásoknak!!!! Aki közeleg a nem várthoz, annak pedig megy a drukk. Reméljük mindannyiunknak hamarosan sikerül.
Én nem tűntem el, minden nap olvasgattalak benneteket, de most megpróbáltam nem rágörcsölni.A hőmet azért mértem mindig, s minden 2. napon együtt voltunk. Így állok most.
Moha13
2013-05-22 14:10:17
Maximail
Köszi! Tényleg érdekes.:)
Zsófikám
Még egyszer gratulálok! :)
plumeria14
2013-05-22 13:54:50
Zsófikám,
még egyszer gratula és jó babavárást! Drukkolj nekünk is :)
Zsófikám
2013-05-22 13:39:27
Sziasztok Lányok... Gondoltam írok pár sort... Fél órája csináltam egy újjabb tesztet... és ott a második csík... :)
Nagyon Boldog Vagyok .... most már csak várni kell, hogy minden rendben legyen... Nagyon szorítok mindenkinek... Szorítsatok nekem is....
maximail
2013-05-22 12:14:39
Hozzá tartozik, hogy 10-én és 11-én nem aludtam 6 órát, mert akkor keltem éjszakánként a beteg kiscsinihez, 12-én, amikor az ugrás volt, akkor meg felkeltem a szokott mérési időben, kimentem pisilni, majd vissza aludtam, és másfél óra múlva mértem. Ez lehet az oka annak a mintázatnak.
Gratulálok!
Mirmite!
Köszönöm! :-)