Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-06-21 13:14:07
 
valaki1985

:)

Te hogy vagy?
valaki1985
2013-06-21 12:43:31
 
Moha13
Folyamatosan figyelem az oldalt! Minden nap olvasgatlak titeket és szeretnék veletek örülni!

Kitartás lányok! Hamarosan jönnek a pozi tesztek! Menjetek, nyaraljatok, kapcsoljatok ki és sikerülni fog! :D
jarókriszta
2013-06-21 12:25:22
 
mumleszek köszi szépen a választ :)Akor anyira nem vészes ,hát ha nem lesz rá szükség.És ti menyi ideje probálkoztok?
mumleszek
2013-06-21 12:08:25
 
jarókriszta

Én Brüsszelben élek és igen nekem volt szerencsém a petevezeték átjárhatóság vizsgálathoz. Röntgen alatt kontrasztanyagot kaptam a méhbe, és vizsgálták ennek haladását a petevezetőkben. Ez általában enyhe feszítő érzést okoz, igazából egy jó erős menstruációs görcs érzését keltette, pár perc volt az egész, nekem ambulánsan csinálták szóval utána a férjem hazavitt és ennyi. Ne félj! :)
jarókriszta
2013-06-21 11:28:08
 
Sziasztok lányok mizu veletek?Ma voltam egy másik orvoshoz ,elvitem neki a leleteimet meg a férjemét is és hát ugyan azt a választ kaptam hogy minden tökéletes.Elvégzet rajtam egy pár vizsgálatot ,(ami természetesen az elöző orvosomnak egy 1évbe került amig elvégezte ).Kaptam Closty gyögyszert és 3hónap probálkozási időt ha igysem sikerül akkor petevezeték átfuvást akar csinálni ,mert szerinte elvan zárodva.Nemtudom mit gondoljak most még jobban bevagyok streszelve.(Bocsának amit nem helyesen irtam de ukrán suliba jártam).Mit jellent pontosan a petevezeték átfuvás?Volt már közületek akinek csináltak ijet?
Moha13
2013-06-21 11:16:53
 
Szívesen
Örülök, hogy Nektek is tetszik...engem kicsit megnyugtatott.:)
mumleszek
2013-06-21 11:11:58
 
Moha 13

nagyon köszönöm az origo linket. egy másik közösségi oldalon pont erről beszélgettünk, mi AVIVA tornáztunk pár hete együtt és azóta beszélgetünk, szóval bemásoltam a linket, mert tényleg tele van a padlás a nyugodjunk meg engedjük el jótanácsokkal.

Én mindig azon vagyok meglepődve, hogy a pozitív gondolkodás és a célok elérése esetén ugye mindig az a tanács, ha igazán akarsz valamit és vágysz rá akkor azt eléred, jó meló, jó kocsi stb stb. Valahogy a gyerek az nem tartozhat ide?.... Ja és én pl. agykontrollozom is szóval ott meg pont az a lényeg, hogy sokat gondolsz a babára meg az állapotosságra, szóval nem lehet a kérdést elengedni csak úgy, mert pont a rágondolás kellene, hogy segítsen. :)

köszi még1x

plumeria14
2013-06-21 10:15:10
 
Moha13
Látod-látod…nyugalom…türelem…kitartás…lazítás…ezek a siker legfontosabb kritériumai…Mi most úgy vagyunk a projekttel, hogy reménykedünk a nyárban…persze mindent megteszünk annak érdekében,hogy sikerüljön…de ha mégse jönne össze, akkor majd ősszel elgondolkozunk azon, hogyan tovább…nekem korábban volt egy olyan megérzésem, hogy nyáron már babás leszek…bízom benne, hogy ez be fog igazolódni, de ha esetleg mégsem, akkor sem fogok senkit se okolni, hanem cselekedni fogok és addig fogok menni, küzdeni, amíg megtörténik a CSODA! Mert tudom, hogy boldog család leszünk és tudom, hogy lesz gyermekünk, sőt nem is ez, hanem kettő…úgyhogy ez nem kérdés, csak az, hogy mikor! Valami miatt én mindig tavaszi vagy nyári babát szerettem volna, egyrészt azért, mert a párom és én is tavasszal születtünk, másrészt pedig azért, mert ha jó időben születik a baba, akkor sokkal hamarabb ki lehet őt vinni, hogy szépen megerősödjön az immunrendszere…nem vagyok hívő, de lehet, hogy istenke ezt meghallotta és a kedvemben akar járni…én meg hagyom és várom, hogy mindez megtörténjen :)
capri
2013-06-21 09:46:00
 
Moha, örülök, hogy már mosolyjeleket is látok a hozzászólásodban! :-) Csak így tovább!
Moha13
2013-06-21 09:43:27
 
plumeria14

Köszi :)

Képzeljétek, most beszéltem Anyukámmal telefonon...és elsírtam a bánatom...
És mondta, hogy ne stresszeljek ezen, mert ez tényleg ilyen. És mondta, hogy én sem rögtön jöttem össze és tesóm sem, de ő úgy volt vele, hogy majd amikor sikerül, akkor sikerül...szóval régen sem jött ez csak úgy hipp-hopp. :)
Szerinte felesleges még dokihoz meg miegymáshoz menni, meg szerinte túlparázom a dolgot, mert látja, hogy állandóan hőmérek reggel meg vezetek mindenféle görbéket meg olvasok, meg számolok...szerinte ez így sok...és lazítsak.
Ezeket mondta. :)
Hát, én nem tudom, de engem most annyira megnyugtatott ez a dolog, hogy én sem rögtön jöttem össze, sőt tesóm sem...ez valamiért olyan jó érzés...:)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!