Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát mára már 1 kicsit megemelkedett ahogy vártam de nem sokat...Remélem ez is jó jel az ovura :) de még mindig csak krémes...
plumeria14
2013-06-26 17:22:23
Andi1989
Azt nem írtad, hogy mióta próbálkoztok, de nem a petevezeték átjárhatóságival szokták kezdeni, az eü-kaparást pedig nem értem, mire fel? Szerintem ne menj bele, keress és kérdez meg másik dokit is!
jarókriszta
Én is pont írni akartam, hogy a Closti hatása, de ha nem ezzel volt korábban a „probléma”, akkor nem tudom, hogy a kettős tüszőérés mit fog hozni. Mindenesetre drukkolok!
jarókriszta
2013-06-26 15:44:35
Robrta.Még a doki is nézet egyet ,azt monta ha most sem sikerül akor petevezeték átfuvást fog csinálni.Itt a Closti hatása 2 tüsző.
Andi1989
2013-06-26 14:47:29
Sziasztok Lányok!
Ebben a fórum témában még új vagyok, bár sokat olvasgatom az írásaitokat.:)
A következő kérdésemre szeretném, ha válaszolna valaki...
Nemrég voltam dokinál, mert eddig nekünk sem jött össze a baba. El akar minket küldeni vizsgálatokra. Ezzel még nem is lenne semmi gond, de engem rögtön petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, és eü-kaparásra küldene... Nem durva kezdés az ilyen vizsgálat?
Titeket milyen vizsgálatokra küldött el először az orvosotok?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és drukkolok mindenkinek!
:)
Robrta
2013-06-26 13:52:09
Huuuu Kriszta egy cikluson belül 2 tüszőrepi :-))))
Biztatoooooo!!!
jarókriszta
2013-06-26 13:40:45
Sziasztok lányok ma voltam dokinál , tegnap volt peteérésem de van még 1dominás petém ami 22mm és szintén megfog repedni.Ma igy állok.
Robrta
2013-06-26 13:22:19
Mirmite szia :-)
Merre jartatok?
Jól alakul a görbéd biztos jo hatással van rá a Magyar kiruccanás ;-)