Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi1989
köszi szépen! Azért én még drukkolok Neked, amíg nem jön meg, addig van remény! Látom, te is pont 13. dpo - n vagy, mint én, és ti is kb. 1 éve próbálkoztok. Egyébként a görbéd teljesen szabályos, már amenyire így 1 hónap után meg tudom ítélni :) Én már nem mindig hallom szívesen így ciklus végén, hogy "új hónap, új esély", de jobbat viszont nem tudom, lehet-e mondani :(
Megy a drukk mindenkinek!
napsugar24
2013-06-27 08:32:39
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a tegnapi tanácsát, tapasztalatát és történetét a progeszteronnal kapcsolatban.
Andi1989
2013-06-27 08:04:21
Adrienn128! :) nagyon szép a görbéd,drukkolok!!! :)
nekem ma leesett a hőm,a barnázás még mindig meg van,a hasam meg a fejem nagyon görcsöl...szóval szerintem ezt is buktam...:(
adrienn128
2013-06-27 08:00:41
plumiera 14
szerintem is számít, hogy mennyit alszunk, tegnap én is kevesebbet aludtam, fel is ébredtem hajnalban. Jobbulást :)
adrienn128
2013-06-27 07:58:18
Sziasztok lányok! Ma reggel úgy tűnik, a hőm meggondolta magát, és elindult felfele. Ebből persze még bármi lehet :)
plumeria14
2013-06-27 07:58:03
Jó reggelt lányok!
Én akárhogy mértem reggel 36,8…nem tudom mi lehet a csökkenés oka…de az is közrejátszhat, hogy elég rosszul aludtam, mert néhány napja száraz köhögésem van :(
jarókriszta
2013-06-27 07:46:36
Ez kimarat
jarókriszta
2013-06-27 07:45:41
Sziasztok ma igy állok:)
advisory
2013-06-26 22:45:24
Na hát ez az..:D
De akkor vannak új élmények amik picit segítik múlni az időt...:)
a nyákról annyit, h nem volt alkalmam megvizsgálni, mert sosem volt "tiszta" teljesen:/ most meg már krémszerű, tehát azért is gondoltam, h tuti volt már...vagy nem tudom.
A hőm is kesze-kusza, nehéz eligazodni rajta.
Tudtam eddig is , h nem vagyok egyszerű, de h ennyire nem:D
köszönöm a választ, és hnap doki után jelentkezem. Remélem azt mondja, h igen, kezdhetek reménykedni:)
jóéjt
plumeria14
2013-06-26 22:08:29
advisory
Ha ilyen aktívak voltatok, akkor szerintem rendesen bebiztosítottátok magatokat :) Ha a méhnyák állaga is megfelelő volt, akkor ha már bent vannak, akkor 3 napig is életben maradnak a kis huszárok… ne izgulj és légy türelmes…tudom nehéz, de ezt is meg kell tanulni, mert utána 9 hónapot kell várnunk ;)
köszi szépen! Azért én még drukkolok Neked, amíg nem jön meg, addig van remény! Látom, te is pont 13. dpo - n vagy, mint én, és ti is kb. 1 éve próbálkoztok. Egyébként a görbéd teljesen szabályos, már amenyire így 1 hónap után meg tudom ítélni :) Én már nem mindig hallom szívesen így ciklus végén, hogy "új hónap, új esély", de jobbat viszont nem tudom, lehet-e mondani :(
Megy a drukk mindenkinek!