Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ancsika10
2013-06-27 12:19:05

Sziasztok Lányok!

Ismét bejelentkezem hozzátok,igaz nem jó hírekkel:(A múlt hónapban nem volt peteérésem az uh szerint és valóban a rendszer sem észlelt,ezért még sosem vártam ennyire a nemvártat hogy új reménnyel induljak neki a júniusnak.De sajnos kedden voltam uh-on a 10.napon és nem volt megint tüsző:(:(Kezdem elveszteni az összes reményemet 21 hónapnyi próbálkozás után és nem tudom hogy mi tévő legyek:(
Csatolom nektek azért a múlt havi görbém hogy ilyet ne csináljatok:)
plumeria14
2013-06-27 11:49:54

advisory
A mensi utáni barnázás abból adódhat, hogy nem ürült még ki rendesen a szervezeted, de olyan kevés a vér, hogy az nem piros, hanem barna...
jarókriszta
2013-06-27 11:28:50

Csera 84 ,advisory köszönöm én is drukkolok nektek.Mijota dokit váltotam megnyugotam nem streszelek anyit .A dokim E-vitamint irt fel a ciklus 2felében kell szednem segiti a beágyazodást.
capri
2013-06-27 10:51:28

Mindenhol azt mondják/írják, hogy fél évig elég az I. kötet 18 gyakorlata, és ha közben nem jön össze a baba, akkor érdemes/lehet elkezdeni az ovus gyakorlatokat. Erről én sem tudok többet (pl. hogy az ovusokat pluszben kell-e vagy a 18 gyakorlat helyett). De itt az oldalon is tudsz kérdezni Aviva-oktatótól a Segítség menüpontban.
LAdrienn
2013-06-27 10:45:58

capri
köszi a segítséget! :-)
és mi a helyzet a második kötettel amiben az ovulációt serkentő gyakorlatok vannak ezeket nem kell végezni?
capri
2013-06-27 10:38:46

LAdrienn, én is avivázok két hónapja. Az I. kötet 18 alapgyakorlatát (az egyszerű módszer 18 gyakorlata a könyvben) kell végezni hetente kétszer (legalább egy nap szünettel a kettő között). Próbáld megoldani, hogy részt tudjál venni a tanfolyamon, az sokat segít, hogy helyesen csináld a gyakorlatokat. Jó tornázást! :-)
advisory
2013-06-27 10:29:52

Sziasztok:)

Nekem ma is feljebb ment egy picit...tehát volt tüszőrepedés, csak kérdés, h mikor..aggódom, h pont lecsúsztunk róla..bár különösen jó kedvvel indultam neki a hónapnak:)

Járókriszta
Kb. ugyanott tartunk:D szurkoljunk, h most sikerüljön:)

Plumeria
Nekem is van vmi trutyim, fájdogál a mellkasom is. Befolyásolhatja ez is a görbét, meg talán, h nem aludtad ki azt a 6 órát.

Adrienn
Szép a görbe:) elvileg hnapra nem várod?
szurkolunk neked:)

Andi
várjuk még ki a holnapot, hátha megy az feljebb is:)
A barnázás sok mindent jelenthet. lehet prog. hiány is:/

Azt tudja vki, h mensi után rögtön, 3napig mitől van a barnázás?
LAdrienn
2013-06-27 10:27:14

Sziasztok!

Olvastam, hogy többen aviváztok, végre sikerült nekem is hozzájutni a 2 könyvhöz, sajnos a tanfolyamok általában olyan időpontban voltak eddig, hogy nem tudtam elmenni de mindenképp szeretném elkezdeni a kérdésem az lenne szerintetek mely gyakorlatokat és milyen sűrűn kell elvégezni a termékenységért?
Andi1989
2013-06-27 10:22:01

Néha előfordult már, de max 1-2 napig tartott és meg is jött rendesen.Nagyon örülnék neki, ha igazad lenne, Plumeria! :)
plumeria14
2013-06-27 10:08:57

Andi1989,
amíg csak barnázás van, az akár jó is lehet. Korábban nem tapasztaltál ilyet? A barnázás lehet a mensi előjele is, de lehet belőle baba is :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!