Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem ismerős valamelyikőtök Székesfehérváron? Az én mostani dokim siófoki, de Fváron dolgozok, és most szeretnék egy kicsit átfogóbb képet kapni róla, hogy mi lehet a gond, és jó lenne a vizsgálatok miatt, ha nem kellene szabit ki vennem miatta.
Köszönöm a segítséget! :)
Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok!!!! :)
krisztina84
2013-06-28 11:37:36
Sziasztok lányok,
Nagyon rég nem írtam ide,de folyamatosan követlek benneteket és drukkolok mindenkinek.
Voltam ultrahangon,19.-dik hetes vagyok és fiú lesz!!!!!! :-)
Nagyon aktív,már a 16-dik héten éreztem őt.
Kívánok mielőbbi babásodást mindenkinek és a legjobbakat!!!
Krisztina.
jarókriszta
2013-06-28 11:36:51
ez meg kimaradt.
jarókriszta
2013-06-28 11:35:17
Vivien minek nem használsz ovutesztet.?Nekem is eddig mindig leeset a hőm ovu után de most viszont még nem .Jó pihenést Vivike .
Bernie77
2013-06-28 11:24:20
Csillka
Mi tavaly Novemberben kezdtünk hozza de vezetni a görbémet csak februárban kezdtem el és már Márciusban terhes is lettem . Elötte is probálkoztunk de sajnos nem akkart meg maradni 2-szer is elvetéltem de most itt van és nagyon vigyázzunk rá. Csatolom a görbémet amikor terhes lettem. Kitartás neked is.
Vivien1024
2013-06-28 11:10:40
Szerintetek egyébként az normális, hogy ovu után mindig leesik a hőm? Másnál is ez van?
Vivien1024
2013-06-28 11:09:40
Sziasztok csajok!
Ma betette az ovut a rendszer a 11. napra. Érdekes, mert ugye írtam már, hogy a 8. napon teljesen nyitott és puha volt a méhszájam. Az ezt követő napokon mintha zártabbá vált volna és most tegnap óta megint az van, mint a 8.napon volt. Nyitott, puha és teljesen lent van. Lehet, hogy nekem is dupla érés volt a closty-tól... :)Viszont pont ez az időszak a termékeny időszak! :)
Jövő hét pénteken megyünk a párommal a Mátrába és majd csak hétfőn jövünk haza. Esküvőre megyünk, de egybe kötjük a pihenéssel is. Már alig várom. Se munka, se stressz, csak MI!!! Nem is lesz ott méricskélés... majd alakul, aminek alakulnia kell. Pihenni és lazítani fogok... Hátha addigra már hárman lazítunk... :)))
huanita0224
2013-06-28 09:51:24
Sziasztok
Sajnos nekem ma lejjebb esett a hőm! :-(
A többieknek megy a drukk!
További szép Napot
plumeria14
2013-06-28 09:49:03
csillka,
tudod a szép görbe nem jelent semmit!
csillka
2013-06-28 09:40:35
plumeria
Hát én örülnék a legjobban, de azért reálisan nézzük egy ilyen görbével mekkora esély van rá?! :(
Mára nem vártam, csak a program tolja tovább. Nem tudom, talán ha a hétvégén nem jönne meg, és a hőm is úgy alakul akkor hétfőn. De nem akarok ennyire előre szaladni.
Bernie77
Hátha nem lesz szégyenlős és megmutatja magát.
Mennyi idő után sikerült nektek? És milyen a babás görbéd?
A legjobbakat kívánom!
szia Vivien!
igen, szerintem normális, nekem is le szokott utána picit esni.:)
Ezen az oldalon nagyon szépen be vannak mutatva a görbék.:
http://babatervezok.otthona.net/hoemerseklet-alakulasa.html
Nem ismerős valamelyikőtök Székesfehérváron? Az én mostani dokim siófoki, de Fváron dolgozok, és most szeretnék egy kicsit átfogóbb képet kapni róla, hogy mi lehet a gond, és jó lenne a vizsgálatok miatt, ha nem kellene szabit ki vennem miatta.
Köszönöm a segítséget! :)
Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok!!!! :)