Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dia1984,
mindenkinél egyéni, hogy mikor van ovuja, így a tesztelést előtte néhány nappal érdemes elkezdeni...ez a te esetedben nehezebb, ha ezzel nem vagy "tisztában"...sokat segíthet a nyák figyelése, mert ovuhoz közeledve tojásfehérjéhez hasonlóvá, nyújthatóvá, vizesebbé válik...a görbéd alapján én ma délután mindenképpen csinálnék egyet.
Dia1984
2013-07-09 12:02:07
Köszönöm Plumeria14! :)
13 hónapja próbálkozunk. Vizsgálataink még nem nagyon voltak. Pontosabban 3. napi vérvételen már túl vagyok, ott (annak ellenére, hogy kicsit túlsúlyos vagyok) minden tökéletes volt - még a doki meg is lepődött, hogy tudok ilyen hormon eredményt produkálni. :) Viszont úgy tünik, hogy mégsincs peteérés... :(
Teljes havi görbém még nincs, ez lesz az első teljes hónapom, de azt szívesen megosztom.
Véleményed szerint mikor érdemes ovu tesztelni? Remélem rá tudok cáfolni a doki véleményére, hogy mégis van ovum!
plumeria14
2013-07-09 11:42:10
Dia1984,
üdv a csapatban! Ti mióta próbálkoztok? Mutatsz görbét?
Dia1984
2013-07-09 11:40:01
Sziasztok Lányok!
Mégy új vagyok itt a fórumon, de már 1-2 hónapja olvasgatlak benneteket. Jó látni, hogy ilyen önzetlenül támogatjátok egymást!!! Akinek sikerült, annak szívből gratulálok, aki még próbálkozik, annak nagyon szorítok!!!
Remélem nem baj, ha én is csatlakozok hozzátok! Rám fér a bíztatás... :-(
plumeria14
2013-07-09 11:30:07
veroni07,
nekem mindig csak pár napig, max 3, de inkább 2 szokott tartani a mensim és a vérzés sem túl sok...vasárnap (este) rendesen megjött, de tegnap délután már csak gyenge vérzésem volt...nem gondolom, hogy terhesség lenne, mert a hőm is leesett és semmi arra utaló jel nincs...legközelebb meg fogom kérdezni a dokit, hogy ez mitől lehet...bár a fórumokon azt olvastam, hogy a legtöbb nődiki nem foglalkozik ezzel és csak annyit mond a kedves delikvensnek, hogy örüljön neki, hogy csak eddig tart...
veroni07
2013-07-09 11:10:52
Pluméria
Kivancsi vok mi lesz.majd irj hogyan alakul:) hallottam mar 2napos kevés vérzés utàn mégis terhességről:) amúgy rendesen megvolt???
veroni07
2013-07-09 11:07:33
Csera
Amúgy mindig ilyen hosszu a ciklusod???es a liteàlisod?vagy màr meg kellett vna jönnie?
plumeria14
2013-07-09 11:07:32
adrienn128,
én is kíváncsi vagyok, milyen lesz a folytatás, mert ezt most én is nagyon kevésnek találom...máskor se sok, de ilyen rövid idő alatt még nem csökkent le nullára...ez rám nem jellemző...
mindenkinél egyéni, hogy mikor van ovuja, így a tesztelést előtte néhány nappal érdemes elkezdeni...ez a te esetedben nehezebb, ha ezzel nem vagy "tisztában"...sokat segíthet a nyák figyelése, mert ovuhoz közeledve tojásfehérjéhez hasonlóvá, nyújthatóvá, vizesebbé válik...a görbéd alapján én ma délután mindenképpen csinálnék egyet.