Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Adrienn128
Igen, véletlenül lelöktem, s nem volt a tokban, mivel naponta használom. De rossz jelnek vettem.
Amióta elhatároztuk, hogy családot alapítunk, velem mindig történik valami. Leginkább megbetegszem, ami miatt hetekig gyógyszereken élek. Már kezdem azt hinni, hogy tudatalattim játszik velem.
Dia1984
2013-07-09 13:25:40
Szia adrienn128! Mi is a 13. hónapot tapossuk, de bízzunk benne, hogy ez lesz az utolsó Nektek is és nekünk is! :) Júliis végén lesz a 6. évfordulónk, milyen szép ajándék lenne a két csíkos teszt!
plumeria14, ahogy az előbb is írtam a hormon-profilom nekem tökéletes lett. Ezen kívül más vizsgálaton még nem voltunk. Apucinak spermatesz el lett végezve, de nem tudom mennyire megbízható az eredmémye, ugyanis egy neten rendelt, házilag elvégezhető teszt volt. Az alapján minden rendben vele.
Attól tartok, hogy nálam van a baj, mégpedig a fejemben.... Csak sajnos nem megy a "nem rágörcsölés".
adrienn128
2013-07-09 13:05:02
Szia Dia1984! Örülök, hogy csatlakoztál :) Nekem ez a 13. próbálkozós hónapom. Alap vizsgálatokon kívül nem nagyon voltak vizsgálataim.
Plumiera14, már hallottam olyat, hogy valakinek megjött, (csak kicsit rövidebb ideig, 6 nap helyett 3) a hője is leesett, a következő hónapban ovutesztelni akart, véletlenül terhességi tetsztet bontott ki, és + lett. :) Később az orvos is megerősitette, kb. 6 hetes volt. Persze sajnos az ilyesmi ritkább, mint az enyhe vérzészavar :(
Missy, mi történt? Ugye, csak véletlenül? Nem baj, ha másikkal folytatod szerintem, főleg 3 nap után még nem katasztrófa, szerintetek, lányok?
Missy
2013-07-09 12:51:36
Tegnap este (háron napja vezetem a görbét) összetörtem a hőmérőt...
plumeria14
2013-07-09 12:47:38
Dia1984,
mi december óta próbálkozunk, én már voltam hormon-profil vizsgálaton, a párom pedig sperma vizsgálaton...szerencsére eddig minden rendben...lehet, hogy nincs is semmi gond, csak egyszerűen nem jön össze azonnal...
csera84
2013-07-09 12:38:55
DinaDarko Nagyon sajnalom! Veroni07 3 napja kesik, de gyanus hogy ma lesz valami, mert gorcsolok kicsit :-(
Dia1984
2013-07-09 12:35:05
Köszönöm szépen Mirmite! :)
Dia1984
2013-07-09 12:34:17
Akkor a mai naptól tesztelgetek! :)
És Ti mióta próbálkoztok? Voltatok már valamilyen vizsgálaton?
Igen, véletlenül lelöktem, s nem volt a tokban, mivel naponta használom. De rossz jelnek vettem.
Amióta elhatároztuk, hogy családot alapítunk, velem mindig történik valami. Leginkább megbetegszem, ami miatt hetekig gyógyszereken élek. Már kezdem azt hinni, hogy tudatalattim játszik velem.