Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
veroni07
2013-07-10 07:26:33

Jó reggelt!
Dzudzsa nekem 19-én nm kellene megjönnie:)-de 2nappal előbb volt ovum mint szokott.ma vagyok a szerintem 7.dpo-n.az ovumat 1nappal későbbre húzta(a nyàkom és az ovu teszt alapjàn- 2. Pozi tojcsis; 3.pozi tojcsis;4.negat. vizes)

Sajna túl egyenes a görbém:(
Ez normàlis a luteàlisban h alig ingadozik?????
Szilvia1980
2013-07-10 07:25:28

Sziasztok Lányok, Jó reggelt!
Bocsánat rossz helyre raktam be az imént! " terhes vagyok tropikba"

Szerintetek volt már ovum?
plumeria14
2013-07-09 23:48:33

Dzsudzsa,
igazad van, ilyenkor az ember minden eltérésnek túl nagy jelentőséget tulajdonít...bár nekem már elég régóta rövid a mensim...emlékeim szerint én is voltam már jókor dokinál és mindent rendben talált, úgyhogy nem idegeskedem már azon, hogy ezt is valami okozza, aminek köze lehet ahhoz, hogy eddig nem jött össze...neked szépen felment a hőd, drukkolok!
veroni07
2013-07-09 22:28:21

Emberlsny
Mêg 1heted van mensiig!!!!
veroni07
2013-07-09 22:21:01

Emberlàny
Szerintem ez a beâgyazódàsi hőleesés:)!!!nézz utàna:)
Dzsudzsa
2013-07-09 22:02:13

Ja, és tessék. Ebben a hónapban én attól ijedtem meg, hogy 3 napig véreztem, és sokkal erősebben, mint szoktam :)
Dzsudzsa
2013-07-09 22:00:23

Veroni07!
Csatolom a görbét. Egész nap dolgoztam,így nem győztelek olvasni benneteket. Na, meg már rotyog a sárgabarack lekvárom :)
Plumeria14!
Nekem azóta 2 naposak a menseseim, amióta a progeszteronomat a helyére tették. Én nem tulajdonítanék nagy jelentőséget annak, hogy most 1,5 nap és kevesebb. Én is paráztam, mikor kb. 1 éve lecsökkent ennyire, de pont félidőben keveredtem oda az éves rákszűrésre, ahol az orvos mindent rendben talált (méhnyálkahártya, tüszők...) a kevés vérzés ellenére. Szerintem ebben a várakozásban túl ki vagyunk élezve saját magunkra!!!! Ami - teszem hozzá - érthető.
emerlány
2013-07-09 20:46:58

Köszönöm a biztatást lányok, de sztem ez (se) az én hónapom. Ugyan még nem jött meg, de nekem általában így szokott 2-3 nap barnázás előzi meg (hormonprofil eredményére még várok) és már a derekamat is érzem... Nem baj 1-2 hónap és kész lesz az első saját fészkünk, az első közös lakásunk (eddig albérletben laktunk) na onnntól semmi sem állhat az utunkba ...
Adry03
2013-07-09 18:48:06

Sziasztok !

Részemről is új ciklust kezdtem. Szinte napra pontosan jött + az itteni előrejelzésnek +felelően. Viszont a hőm felment.
Érdekes módon most sokkal könnyebben vettem, mint az előző hónapot. 1x így, máskor úgy. Na, majd +látjuk ez a hónap mit hoz.

kbettina
2013-07-09 18:06:13

Köszönöm az oktatásokat! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!