Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dia1984
2013-07-10 11:58:33

Szia veroni07! Merckformint kaptam, de alapvetően ez nem az ovura van. Ugyanis pár hónapja eléggé megzavarodott a ciklusom: 3 hónapig nem jött meg!!! És nem baba miatt. Gyógyszerrel sikerült meghozni. Ezután voltam vérvételen, mert -ahogy minden jel arra utalt- úgy gondolta a doki, hogy a hormon-háztartásom borult fel. Ehhez képest tökéletes lett az eredményem, és még a dokim sem értette, hogy mi okozhatta ezt a kimaradást. Ezért kaptam ezt a gyógyszert, amit most szedek (ami eredetileg cukorbetegeknek van - nem is értem nekem miért kell?). Ja, és kaptam Women's Cream-t is. Hangsúlyozom, mindazok ellenére, hogy a hormonális eredményeim jók.
Plumeria07, türelmes vagyok, mást nem tudok tenni. Tagnapi ovu tesztem negatív lett. :-(

Esetleg valaki nem tudja,hogy ez a Meckformint mire lehet még jó - cukorbetegségen kívül?
Szilvia1980
2013-07-10 11:06:24

Koszi csajok:)

Szep napot mindenkinek...:)
capri
2013-07-10 10:28:27

Sziasztok!
Veroni07, a hő mindenképp megemelkedik ovu után a progeszteron hatására - akár lesz megtermékenyülés, akár nem. Szóval az még nem jelent semmit, legfeljebb annyit, hogy jó eséllyel volt ovud. :-)
Én még csak várom az ovut:
veroni07
2013-07-10 10:24:43

Csajok!
Én azt nm êrtem h màr az ovu utàn lehet làtni(megtermékenyîtés utàn) a hőgörbén az emelkedést vagy csak a beàgyazódàs utàn?????
Ez nm tiszta h làtni e valamit előtte...persze ha valakinek siketes a hónapja:)
Vàrom gondolataitokat:)
plumeria14
2013-07-10 09:59:29

Kedves pozitív tesztelők,
indult egy topic "Terhes görbék" címmel, ahova szeretettel várjuk a terhesgörbéket :) Jó lenne egy helyen látni ezeket!
plumeria14
2013-07-10 09:57:57

Dzsudzsa
Nem az a lényeg, hogy az egekben legyen a hőd, hanem az, hogy szépen megemelkedjen a ciklus első felében mért átlag hőhöz képest és fent is maradjon. Szóval ne aggódj amiatt, hogy ez neked alacsonyabban van, nem ez számít.

Dia1984
Még lehet, várj néhány napot türelemmel.
veroni07
2013-07-10 09:55:33

Dia
Mi alapjàn mondta a dokid?esetleg ovu teszted van? Nem adott valami tanàcsot- teàk; méhpempő; gyógyszer????
veroni07
2013-07-10 09:53:22

VeresSzilvia
Neked írtam a dzsudzs nevére címzett reggei üzim(Jó hosszú kb 2- vel ezelőtt:)
veroni07
2013-07-10 09:50:49

Dzsudzsa
Bocsi Veresszilvianak írtam ő kérdezte a tüneteim:) köszi a vàlaszt remélem megy a hőd felfele:) amúgy van akinek terhesség esetén is marad alacsonxan.attol függ mennyi az alaphőd!
Dia1984
2013-07-10 09:48:26

Jó reggel Mindenkinek!
Húú Moha, nagyon szép ez a görbe!!! Remélem sikerrel jársz ebben a hónapban. :)
Részemről nem sok minden történt. Talán annyi, hogy kezd beigazolódni a doki sejtése: nincs ovum. :(((

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!