Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dia1984
Érdekes, hogy a rendszer kivette az ovudat, az okát nem igazán értem…az zavarhatta meg, hogy most is 0,3-et emelkedett a hőd és szerintem vár a folytatásra, hogy hova is jelölje be. A teszteléssel kapcsolatban igazad lehet, mert én se szeretnék feleslegesen csalódni, de olyan rossz, hogy 36 évesen még sohasem csinálhattam terhességi tesztet.
veroni07
Ennyire egyenes még nem nagyon volt, talán egyszer a luteális közepén…tesztelésen egyelőre nem gondolkozom, csak akkor tervezem, ha minimum 3 napot késett már.
lujza01
Érdekesen alakul a görbéd, kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle a végére.
jniki82
Az ovud lehetett akár a 10. napon is. A hőn kívül mérsz/nézel valamit? Az én luteálisom is hosszú, 16-17 napos szokott lenni.
Moha13
Nem igazán hiszek az ilyen kalkulátorokban, de kíváncsiságból megnéztem és ebben a hónapban (elvileg) 61.26% az esélye a teherbeesésnek.
Érdekes dolgokat találtál ma!
KatkaManó
Sajnálom!!!!!!!
yoggi
2013-07-23 20:18:07
Nagyon szivesen, remelem van akinek segiteni fog :)
Dia1984
2013-07-23 20:08:48
"igaz"
Dia1984
2013-07-23 20:08:20
Nagyon sajnálom KatkaManó! Azért jó látni, hogy ilyen pozitív maradtál! És milyen igat: egyszer mindenkinek sikerülni fog!! :)
Joggi, köszönjük a részletes rodítást!
Missy
2013-07-23 20:04:42
Sziasztok!
Csillka, érdekes a felvetésed a palástfűvel kapcsolatban, bár lehet, hogy mi vagyunk a kivételek. Én tőletek hallottam először a teáról. A hétvégén beszereztem, tegnap és tegnapelőtt, és persze ma ittam egy-egy csészével. És ma nekem is leesett a hőmérsékletem.
Bár lehet, hogy semmi köze nincs hozzá, hisz Moháét, mint írja, megemelte.
csillka
2013-07-23 19:20:33
Én úgy gondoltam, hogy a 16 vagy 17 napon volt az ovum(ha volt) és igy szombaton nekifogtam inni a palástfüvet. Előző 2 hónapban 18 ill. 19. napon volt.
Az elmúlt 2 hétben abba hagytam a méhpempőt(lejárt az 1 hónap), nekifogtam intenzívebben sportolni, és a palástfüvet iszom. Talán ezek közül okozta valami ezt a nagyon szép görbét :(
KatkaManó
2013-07-23 19:17:37
De van itt még pár ígéretes görbe :)
Egyszer mindenkinek meg lesz az álma !
Érdekes, hogy a rendszer kivette az ovudat, az okát nem igazán értem…az zavarhatta meg, hogy most is 0,3-et emelkedett a hőd és szerintem vár a folytatásra, hogy hova is jelölje be. A teszteléssel kapcsolatban igazad lehet, mert én se szeretnék feleslegesen csalódni, de olyan rossz, hogy 36 évesen még sohasem csinálhattam terhességi tesztet.
veroni07
Ennyire egyenes még nem nagyon volt, talán egyszer a luteális közepén…tesztelésen egyelőre nem gondolkozom, csak akkor tervezem, ha minimum 3 napot késett már.
lujza01
Érdekesen alakul a görbéd, kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle a végére.
jniki82
Az ovud lehetett akár a 10. napon is. A hőn kívül mérsz/nézel valamit? Az én luteálisom is hosszú, 16-17 napos szokott lenni.
Moha13
Nem igazán hiszek az ilyen kalkulátorokban, de kíváncsiságból megnéztem és ebben a hónapban (elvileg) 61.26% az esélye a teherbeesésnek.
Érdekes dolgokat találtál ma!
KatkaManó
Sajnálom!!!!!!!