Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
veroni07
2013-07-23 08:23:49

Moha
Mi fej+fejmellett:)
Nekem szerintem 27 tàjàn lesz ovu.a 10 ciklusnap körül.
25 naposak kb. Nàlad?
veroni07
2013-07-23 08:19:44

Dia
Szerintem pedig te lassan tesztelhetnél...a maid az eddigi legmagasabb
A hónapban:)!ez màr elég bîztató..plàne ja 15-én volt ovud(ezt te tudhatod.nyàk???)a rendszer nm mindig jo helyre pakolja.
Moha13
2013-07-23 08:18:26

csajok, csak pozitívan! Tényleg nem lehet smemit sem megmondani a görbe alakjából, amíg meg nem jön rendesen, addig bízzatok benne...:)

veroni07
Én ma így:
veroni07
2013-07-23 08:14:39

Pluméria
Hűha:) ez aztàn az egyenes:) volt màr ilyened? Lehet nàlad ez hozza a gólyàt:)
Mikor tesztelsz?

Capri
Ne csüggedj.ebből bàrmi lehet:)!!voltak mar eséssel terhesgörbék...

Hàtha...:)!!!!

Moha helyzet nàlad?

A görbém
Dia1984
2013-07-23 08:07:50

Jó reggelt Lányok!

Plumeria, Capri, lehet most úgy gondoljátok, hogy legalább a tesztelésig eljuthatnátok, de nekem elhihetitek,hogy akkor még jobban letörnétek a negatív teszt láttán! Mikor először felborult az addig rendszeres ciklusom (tavaly októberben)10 napot késett. Persze negatívokat tezsteltem. És mikor 10 nap késés után megjött, azt hittem becsavarodok. A páromra nem bírtam ránézni, mert azonnal elsírtam magam. Hogy megint nem bírom neki megadni azt, amire annyire vágyik... Szóval, szerintem inkább jöjjön meg időben, minthogy az ember feleslegesen beleélje magát, aztán pedig hatalmasat koppanjon. De ez csak az én véleményem.
Capri, egyébként ne add még fel!!!
Velem fogalmam sincs mi van. Ma újra felment a hőm, erre ki is vette a rendszer az ovut (tegnap még 15-re volt besötétedve).
capri
2013-07-23 08:00:11

Köszi Plumeria, de ha a hőmérőm első csipogását nézem, akkor kéttizedes az esés, és a méhszájnál már sötétbarna a nyákom (mindig van barnázásom pár napig). És ha 12-én volt mégis ovu, akkor holnapra nem várom.
plumeria14
2013-07-23 07:57:13

capri,
ez azért még nem olyan biztos...nem a tökéletes görbék hozzák csak meg a babát...azért is írtam, hogy kíváncsi vagyok, hogy fog majd kinézni az én terhesgörbém...tankönyvi minta lesz vagy valami egészen más.
capri
2013-07-23 07:39:04

Sziasztok!
Plumeria, én is úgy vagyok, mint te, én sem jutottam el még soha odáig, hogy tesztelhessek... Úgy néz ki, most sem fogok...
plumeria14
2013-07-23 07:23:04

Kezdem azt hinni, hogy elromlott a hőmérőm :)
plumeria14
2013-07-22 22:57:57

Adry03,
én az új munkahellyel terelem el most a figyelmemet...és nagyon jól megy. Azért még hiányolom a napközbeni fórumozást, de sajnos nem fér bele...este meg alig bírom visszaolvasni a napi történéseket.
Nekem van itthon kétfajta tesztem is, de én sem fogok addig tesztelni, amíg 3-5 napig nem késik...sajnos még egyszer sem jutottam el odáig, mert eddig mindig hajszálpontosan megjött, még reménykedni sem volt alkalmam :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!