Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2013-08-18 18:50:07

Moha, a görbe szakértést pozitivan gondoltam remèlem nem èrtetted fèlre. Neked olyan jò meglàtàsaid vannak.
Mèg èn is csak tanulgatom :)
Kira84 mikorra nem vàrod?
jniki82
2013-08-18 13:01:23

Sziasztok!
Ma sincs semmi extra, még mindig tartom a szokásos hőt,bár szerintem az ovum akkor sem 15-én volt.
Adry03
2013-08-18 12:59:32

Sziasztok !

Részemről megindultam felfelé.
Moha13
2013-08-18 12:17:28

Kira

Érdekes tényleg. De ha most kell megjönnie, akkor hamarosan kiderül. :)

Lujza01
Nem voltál azóta másik dokinál? Mert mondtad, hogy a mostani nem foglalkozik a dolgaiddal. Valamit kéne kezdeni ezzel a nagyon hosszú vérzéssel szerintem. Aviva-torna oktatást találtál már a közelben?
Kira84
2013-08-18 12:00:14

Moha13 Amúgy az normális hogy a nemvárt előtt így felmegy a hő?Mert igazából nekem ilyenkor már csökeni szokott most meg nem.Képes vagyok minden ok nélkül elaludni napközben is,meg elég sürün szédelgek is,néha szurkál a hasam meg begörcsöl de nem vészes,meg van úgy hogy ki sem megyek a hűvös lakásból és már csak azt érzem hogy álmos vagyok és hogy úgy érzem magam mint aki lázas olyankor mindig felmegy 37 a hőm ez 4 napja megy igy,már most tényleg nem értem
....
Kira84
2013-08-18 11:52:54

Moha13.kb a 24-és a 27 nap csináltam a hcg és az pozi volt rá 2 napra volt a gólyahir haloványka,nem tudom lehet hogy felszívódott és a gólyahír meg azért volt már csak halvány én legalábbis erre gondolok,most viszont még várok.Ja és kb a 18 nap körűl éreztem közép idős fálydalmat és az ovus test már aznap szép + volt igaz csak egy nap volt + mert másnapra már halványabb volt.
lujza01
2013-08-18 11:14:13

No comment...:(
Moha13
2013-08-18 10:58:40

Kira84
Az ovusteszt mikor volt pozi? És szép erős volt mindkét csík? Mert akkor tuti volt ovud. Vagy esetleg készült lenni, de a tüsző mégsem tudott megrepedni valami miatt...ezekre tudok gondolni.
A pozitív terhestesztek meg továbbra is kérdés, hogy hogyan lettek...de azt írod, a patikás gólyahír is halványan pozi lett. Ez a ciklus hányadik napján volt? És azóta nem teszteltél?
Moha13
2013-08-18 10:15:57

Jó reggelt!
KatkaManó
Kössz, de nem vagyok görbeszakértő...csak próbálkozom. Az enyém szerencsére mindig egyértelmű...

Kira84
Hát, fogalmam sincs...már több ilyen nagy ugrás van a görbédben, de egyik után sem maradt fenn a hőd. Lehet, hogy majd most? Várjuk meg, ez merre megy...
Gondolom, nem ovuteszteltél...a következő ciklusban szerintem mindenképp kéne, hátha az mutat valamit.
Nekem is érdekes, mert már 2 olyan hónapom volt, ahol a görbe szerint egyértelműen látszik az ovu, viszont a teszt sosem lett igazán pozitív, de tendencia látszódott, szóval most bepróbálkozom a 20-as érzékenységűvel, mert eddig 25-ös volt. Talán majd ez jobban működik.
Kira84
2013-08-18 10:15:39

KatkaManó. Szia igen használok ovus tesztet és volt is pozi belőle,terhes tesztem is volt pozitív de az vaterásvolt,abból 4volt + ív.Megörültem és a patikában is vettem tesztet ez a gólyahírt de az meg olyan gyenge haloványka volt hogy úgy gondoltam hogy akkor még sem vagyok babás,lehet a vaterás tesztek hibásak voltak,nem tudom most minden esetre megvárom a nem várt idejét és majd csak megint utána tesztelek...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!