Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Szilvia1980
2013-08-20 09:18:21

Kira84:

Szerintem sem vagyok babás:(:(, de Én úgy vagyok ezzel, hogy még egy honapot adok magamnak ,es utánna nem méregetem a hőmet!
Ha jönni akar a baba ugyis jönni fog, ha nem akkor ugysem..:S
Nagyon megrémít, hogy sokan elvesztik a babajukat:(:(
Nem szeretnék így járni, nekem már volt egy hasonló borzasztó "élményem" 33 hetes terhes voltam amikor a baba meghalt:(:(:( nem akarok több babt elveszteni!:( már nagyon felek!de bízom benne ha összejön akkor sikeres lesz a terhességem és egy gyönyörű egészséges babának adok életet!
Kira84
2013-08-20 09:13:05

capri ...Kb 31-35 napra szokott megjönni,én ilyenkor már barnázni szoktam de most semmi csak derékfájás van de az sem vészes..
Kira84
2013-08-20 09:08:44

Szilvia1980
Hát én csak azt tudom mondani neked hogy ne agódj én tavaj ijenkor ugyan így voltam mint te és mégis volt baba,igaz sajnos nem maradt meg.Az viszont tény hogy nem mindenkinél úgy van ahogy a nagykönyvben megvan irva.Nekem az öcsém már 5-éves és képzeld az anyukám nem is gondolt rá hogy terhes lehet 42 éves.Mivel nem maradt ki neki az 1-3-hónap nem gyanakodott semmire sem sőtt sokszor úgy görcsőlt meg annyira megvolt neki hogy ki sem tudott menni a házból.Majd csak a 4 hónap körül derült ki mikor már gyanussá vált hogy a hónap elején is volt neki meg a közepe felé is .Na akkor ment dokihoz és csak akkor szembesült a kis búj kálóval hogy ott pumpál a pici szive,és ami a legfuribb addig nem is mozgott csak a dokinál mozdult meg először a váróteremben.... A lényeg látod nincsen megirva hogy nem lehetnél e babaás .Én most már megnyugodtam úgy vagyok vele ha megjön megjön ha nem az még jobb,sajnos ez a várakozás ideje...
Szilvia1980
2013-08-20 08:50:03

capri: Szerintem igazad van:) Tuti, hogy nem vagyok terhes:(:(, de ez a varakozás megőrjit..:)
capri
2013-08-20 08:44:12

Sziasztok!
Szilvia, lehet, hogy 1 nappal később volt ovud, és akkor a mensi is 1 nappal később várható. Valószínűleg ma vagy holnap megjön Neked. :-( De azért amíg nincs mensi, lehet kicsit bizakodni.
Én is ugyanúgy vagyok, mint Te. Már tegnap leesett a hőm, de eddig még nem jött meg. Igaz, én Duphastont szedtem, lehet, hogy amiatt (bár nem gondolom).

Kira84, nem lehet, hogy csak most volt ovud? :-O Eddig nagyon hullámzó volt a hőd. Szabályosak a ciklusaid? (Bocsi, ha volt már róla szó, de elég sokan vagyunk itt.)
Szilvia1980
2013-08-20 08:39:31

Kira84: Remélem, hogy babas vagy:)

Nekem viszont, ha nem vagyok babás akkor miért nem jött meg, ha babás lennék akkor meg miért esett a hő?! :(:(
Kira84
2013-08-20 08:30:42

Jó reggelt mindenkinek,nálam egyenlőre nincs változás .A nem vártnak még nyoma sincsen,csak a derekam fájdogál ,egyenlőre még várakozásban vagyok..Én ma így álok.
Szilvia1980
2013-08-20 08:28:27

Sziasztok lányok!

Szerintetek, hogy van ez?! Tegnap kellett volna megjönnie,a hő m esett is, de nem jött meg?
Adry03
2013-08-19 21:34:03

Sziasztok !

Adnilem

Gratulálok !

Mirmite

Csak így tovább !

Részemről maradtam ahol voltam.
plumeria14
2013-08-19 21:19:54

Moha13,
a luteálisban általában 36,9-37,1 szokott lenni a hőm, általában az ovu utáni második, harmadik napon eléri ezt a szintet és ott is marad (sajnos csak az ovuig), most pedig 36,8 a max...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!