Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-08-17 09:10:39

Sziasztok!
Adrienn128, mi újság? Remélem jössz valami jó hírrel! :-)
Én mára lassan visszamásztam.
jniki82
2013-08-17 08:51:40

Sziasztok!

Szerintetek ez jó ahova tette?
Adry03
2013-08-17 08:06:04

Bocsi, Kira84-nek írtam a választ.
Adry03
2013-08-17 08:05:03

Sziasztok !

Kiara

Az a fél óra szerintem nem számít. Én néha 1-2 órával később is szoktam mérni. Azért nem fogok pont akkor felkelni, mint mikor melóba kell mennem. Főleg, ha aludhatnék is. :)

Részemről most 2 hét várakozás következik.
Szilvia1980
2013-08-17 07:20:38

Jó reggelt lányok! :)
Ma egy kicsit visszaesett a hőm:(:(
Remelem, hogy holnap feljebb megy, mert ha nem....:(:(:S
Ki, hogy áll?:)
Kira84
2013-08-17 07:05:02

Jó reggelt lányok,ma egy kicsit elaludtam.Nem 5,30-kor hanem 6-kor mértem a hőmet szerintetek befolyásol ez valamit is?Figyelembe lehet venni igy a reggeli mérésem?Ma igy álok .
Betty78
2013-08-17 00:29:39

Sziasztok!

Másfél éve próbálkozunk. Lassan egy éve, hogy vezetem itt a görbémet és ovu tesztet használok, terhes vitamint szedek, stb. stb.
Úgy érzem mindent megpróbáltam az orvos kivételével. Nagyon szeretnénk már. Ma este a párom testvére bejelentette nekünk, hogy babát várnak, ők nem is tervezték, nem is akarták. Örülök nekik tényleg. Csak nem tudom,hogy fogom átvészelni ezt az időszakot.
Kiara
2013-08-16 21:58:13

Sziasztok!
Először is gratulálok a friss kismamáknak, legyetek nagyon boldogok és nagyon egészségesek!!!!!
Netty nálam sajnos a folyás mensit hozott, de nem adom fel, tudom hogy vár rá egy csöppség hogy hozzánk szülessen, csak kicsit próbára tesz előtte, de érzem hogy már itt toporzékol.. :-)
Biztos vagyok benne hogy eljön a mi időnk is, és hamarosan boldogan újságolhatjuk a családnak hogy érkezik egy kis csöpp az életünkbe..
Mérni nem fogom magam, csak feszült lennék, a mensimet jegyzem egyedül, próbálom figyelni magam, amikor megkívánjuk egymást jöhetnek a szívecskés napok.Januárig adok magunknak időt, ha addig semmi mérek egy hónapot és megyek dokihoz..Addig is élvezzük egymást a párommal, próbálok vele minél több időt eltölteni, jól érezzük magunkat, csinálunk programokat..és addig legalább próbálunk valamennyicskét spórolni, mert egy babóka nem 2 fillér.....:-):-):-)
Kitartás mindenkinek, eljön a mi időnk is!
Kismamák, vagy akik a közelében vannak:-) vigyázzatok magatokra!
Adry03
2013-08-16 21:18:40

Sziasztok !

pluméria

Még 1 kis idő és kiderül.

Moha

Most már jöhet az egyenes :)

Megy a drukk akiknek már csak pár nap van a nem vártig !

Nálam is +volt az ovu. A rendszer is akkorra tette mikorra én gondoltam. A változatosság kedvéért most nálunk sem volt gond az időzítéssel. Innentől én is várakozó állásponton vagyok.
Netty9
2013-08-16 20:32:08

Kira84

Szerintem vegyél egy normál tesztet a patikában, vagy valamelyik drogériában. Nagyon sok panaszt hallani a vaterás tesztekről.
Vagy teszteltél már nem vaterással is?

Nekem is az alhasi húzás, feszülés volt az első tünetem. Olyan furcsa érzés volt, előtte még hozzá hasonlót sem éreztem. Sokszor szúrt az alhasam, a petefészkem ovukor is, de ez más volt.

Ez a fájdalom már elmúlt, csak néha picit szúrkál. De ha leülök, pihenek, akkor elmúlik.

Nagyon szorítok, hogy baba legyen! A vérvizsgálatot én is jó ötletnek tartom, hisz az egyből kimutatja!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!