Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm lányok a biztatást,nem tudom hogy mi lesz de addig is megpróbálok türelmes lenni persze ami nem könnyű,de ezt ti is tudjátok hiszen egy cipőben járunk...Nem tudja valaki hogy hogyan tudom át állítani a rendszerben a ciklus hosszát?
DRI44
2013-08-16 12:28:57
kbettina
ettől még lehet kiránál baba, bár az ő esete tényleg elég furi. Mindenesetre amíg nem jön meg, addig lehet bizakodni!! És kell is!!!
Szóval kira, hajrá!!!!
kbettina
2013-08-16 12:23:49
De hat mi alapjan lehet +?ha megsincs baba? Ez azert elszomorito.ugy voltam vele Kiranal hogy a + tesztek csak jelenthetnek vmit.ezekszerint megse. :(
DRI44
2013-08-16 11:56:09
Sziasztok!
Gratulálok én is minden friss kismamának és nagyon szorítok mindenkinek aki a napokban fog tesztelni!
kbettina
a pozitív tesztekről annyit, hogy tavasszal 4 terhességi tesztem lett pozitív, majd az utolsó, amit csináltam 4 nap késés után reggel negatív lett és délután megjött. Ezt már korábban is írtam itt...Elmentem dokihoz és széttárta a karját, miután elmúlt a mensesem csinált egy UH-t, minden rendben volt....ennyit a tesztekről.
kbettina
2013-08-16 11:37:38
Adrienn:hajrá!!
Kíra: amig nem jön meg addig bizakodhatunk :) viszont a pozitív tesztek akkor miért voltak? ez azért elég különös, főleg hogy nem egyet csináltál.
Én evvel a görbémmel most nagyon elégedett vagyok.Nagyon tetszik :) dehát... még messze a vége.Ezek a napok olyan lassuak, ovuig meg pörögnek.
Legalább heti egyszer megfogadom hogy nem fogok görcsösen ragaszkodni a teherbe eséshez, aztán persze mindig azon kapom magam, hogy ismét az oldalt böngészem, és a grafikonomat nézegetem.:)
adrienn128
2013-08-16 09:56:11
Capri, köszi a drukkot!
Én is drukkolok neked, nagyon! Amíg felfele megy, az jó :)
capri
2013-08-16 09:45:45
Sziazstok!
Adrienn, nagyon drukkolok! :-)
Dia, jó pihenést!
Szilvia1980, megy a drukk neked is!
Plumeria, akkor marad a várakozás és reménykedés.
Én ma így. Hááát, azért egy kicsit nagyobb emelkedésben bíztam, de ez van.
adrienn128
2013-08-16 09:28:31
Sziasztok lányok!
Hű, Moha, neked még a "lejtőd" is egyenes :)
Szilvia: ígéretes a görbéd, már eléggé a finisben vagy :)
Plumiera, neked is jön az ovu utáni várakozás...
Dia, azért ne add fel, tudod, a női ciklusban bármi lehetséges, és bárminek az ellentéte is!
Én mára nem vártam, és eddig még nem is jött. (Lekopogom...) A görbém ilyen:
Dia1984
2013-08-16 09:12:07
Sziasztok Lányok!
Plumeria, Szilvia, remélem sikerrel jártok!
Én most eltűnök egy időre, holnap irány Debrecen! :)
Mi erről a hónapról szerintem lecsúsztunk, sajnos a rendszer szerinti ovu ideje alatt nem tudtunk együtt lenni, csak ma reggel. :( Sebaj, majd a következő hónapban.
Én így állok: