Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szívből gratulálok! Sokat gondoltam ma rád, vajon mi lehet veled, veletek?! Örülök, hogy minden rendben. A lényeg, hogy szépen nől a pici és te is jól vagy! A végén majd meg mutatja mikor akar ő megszületni!
Jó egészséget kívánok nektek!
Vigyázz magatokra!
Mi Aug 29-én megyünk az első vizsgálatra, az én számításaim alapján akkor leszünk 6+3.
Még egyéb tüneteim nincsenek, annyi hogy bármelyik pillanatban el tudok aludni, van hogy csak 10 percre, de nagyon jól esik! :)
A megnyugtatásom végett ma is csináltam egy tesztet délután, gyönyörűen az első pár pillanatban megjelent a két csík! ( 4+4 naposan a 4. teszt, csupa 4-es!):) Így már négy teszt díszeleg a polcon 2-2 csíkkal! :)
Kira84
2013-08-16 19:28:05
Dzsudzsa,,,Gratula a picihez és vigyázz magatokra...
Kira84
2013-08-16 19:27:28
Gratula a picihez és vigyázz magatokra...
Dzsudzsa
2013-08-16 19:09:18
Lányok!
Megvan a baba!!! 11mm és bőszen dobog a kis szíve.
Hát, mi mérünk, számolunk, grafikonozunk... a természet meg teszi a dolgát. Az orvos azt írta a papíromra, hogy 7+1 idős terhesség. Én hibába mondogatom, meg bizonygatom, hogy 8+3. Ezt nem értem, de már nem is akarom érteni :)))Talán a szülés időpontjában kiderül :)
Szurkolok Nektek!
Kira84
2013-08-16 17:36:06
Ja és átrakta a rendszer az ovumat de még nem dőldűlt el..
Kira84
2013-08-16 17:35:20
Moha13 . A vateráról rendeltem 10 érzékenységüt és abból volt 3 pozi de nega is volt belőle,majd pár napra csináltam digitálisat de az meg nega volt.,elég furán érzem magam szerintem a jövőhéten ha addig nem jön meg elmegyek a dokihoz...
Moha13
2013-08-16 16:47:20
Kira84
Szerintem én kérnék vértesztet...:)
Eddig milyen tesztekkel teszteltél? Különbözőek mutattak pozit?
Kira84
2013-08-16 16:35:59
Lányok most mértem meg a hőmet mert eléggé szédelgek meg nagyon álmos vagyok egész nap .37 mértem,jelzem nem vagyok beteg nem fáztam meg és dél ota ki sem mentem a hűvös szobából.Szerintetek mi lehet ez? Talán mégis baba lenne ?
Kira84
2013-08-16 15:24:56
jniki82
Én is úgy érzem hogy megvolt mert a hasam is szurkált és azóta meg a melleim is érzékenyek,bár az is igaz hogy az utóbbi 3-hónapban mindig 35 napra jött meg de sajnos itt a rendcet nem tudom át állítani hogy a ciklusom hosszabb lett lehet ezért nem tudja berakni az ovumat.Viszont az biztos hogy fálynak a melleim és olyan furán húzódik néha nyilaldosik az alhasam..
jniki82
2013-08-16 14:57:44
Kira,
látom Neked sem tette be az ovudat a rendszer!Szerinted sem volt, vagy csak itt ne érzékelte a rendszer?
Az enyémet sem akarja berakni, de szerintem megvolt és ott ahova még mindig jelzi.
Szívből gratulálok! Sokat gondoltam ma rád, vajon mi lehet veled, veletek?! Örülök, hogy minden rendben. A lényeg, hogy szépen nől a pici és te is jól vagy! A végén majd meg mutatja mikor akar ő megszületni!
Jó egészséget kívánok nektek!
Vigyázz magatokra!
Mi Aug 29-én megyünk az első vizsgálatra, az én számításaim alapján akkor leszünk 6+3.
Még egyéb tüneteim nincsenek, annyi hogy bármelyik pillanatban el tudok aludni, van hogy csak 10 percre, de nagyon jól esik! :)
A megnyugtatásom végett ma is csináltam egy tesztet délután, gyönyörűen az első pár pillanatban megjelent a két csík! ( 4+4 naposan a 4. teszt, csupa 4-es!):) Így már négy teszt díszeleg a polcon 2-2 csíkkal! :)