Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
pumbilla
2013-08-23 14:11:48

Köszönöm szépen !
MRitu
2013-08-23 13:58:33

Dia1984

Képzeld, nem jött át..:(

Megpróbálnád még egyszer, vagy a marton.ritu@gmail.com-ra is?
Dia1984
2013-08-23 13:25:17

Pumbilla, elküldtem.

Mirmite, nagyon szép a Te görbéd is! Megy a drukk! :)
pumbilla
2013-08-23 12:57:32

Dia 1984!
Én is szeretném a könyvet! Nagyon megköszönnem, ha atkuldod.
Előre is köszi! :-)
adrikacska@citromail.hu
Mirmite
2013-08-23 12:25:06

Adry,plumeria

Megy a drukk nektek!!!
Biztató görbék:)

Én ilyenkor még sose voltam ilyen magasan:)
Nem merek reménykedni mert tegnap este volt egy minimális krémszínű folyásom:(Nem tudom mitől lehetett,sose volt ilyen és barnázni se szoktam lehet ez annak a jele?

Így néz ki a görbém:
MRitu
2013-08-23 10:46:30

Moha, Agria

Én is utánajártam, tényleg sok vitamin van amivel lehet javítani. Mostanában sokat stresszelt a családjában lévő gondok miatt, szerintem ez se tette a legjobbat.
Moha
Nem sértesz meg, teljesen igazad van. Ez már a 3. nekifutása, remélem most sikerül, ilyen elszánt még sosem volt.
Sajnos külföldön dolgozik, csak hétvégente van itthon, sok a cseszegetés a melóban, ezek mind nem segítettek eddig a leszokásban. Meg egy ikertestvér, aki na nehogy már te le tudj szokni címszóval erőltette rá, ahelyett hogy segítene. naná, hogy kint együtt laknak..
De most annyira ledöbbent, mikor tudatosult benne hogy tényleg árthat a babának és a "babakészítésnek" is, hogy szerintem nem fog meginogni.
jarókriszta
2013-08-23 10:29:22

Sziasztok lányok.Plumeria 14 ,Adry03 nagyon szép a görbétek:)Tegnap megint petevezeték átfuváson voltam ,sajnos nekem elvannak zárodva a petevezetékeim és most 5napig átfuvatást fog csinálni a doki.Nagyon elvagyok keseredve.Nemértem ezt az egészet, multkor átjárható volt most meg nem .De montam is a páromnak hogy én már belefáradtam 1évbe került mirre ez kiderült.2hónapja járok az új dokimhoz ő azt mongya hogy az átfuvatásal meglehet nyitni.Ha valakinek volt már tapasztalata légyszives irjatok már meg hogy lehet ezen segiteni vagy nem.
Dia1984
2013-08-23 10:20:25

Agria, elküldtem! :)
Agria
2013-08-23 10:19:11

MRitu!
Van egy ismerősöm, akinek szintén rossz volt a mozgás, és ott még a száma is kevés volt. Orvos lombikot javasolt, azért megpróbálták a vitaminokat, 3 hónap szedés után sperma száma 3x több lett és a mozgás is nagyon sokat javult, többszöröse lett. A vitaminok pedig: Fer 14 vagy Ferrulant (mind a kettőt javasolta doki), cink, c vitamin, e vitamin, Q10, omega 3 (halolajban van vagy lenmagolajban)
Moha13
2013-08-23 10:18:50

MRitu

Lehet, hogy ezen a lassúságon segíteni lehetne valami vitaminokkal is? Most nem emlékszem már, hogy hol olvastam, de állítólag a c-vitamin, ananász segít nekik aktívabbá válni, a cink meg az E-vitamin meg a minőségükön segít, szóval ha lassan menetelnek, akkor ugye sokkal több elpusztul, de ha jó erőben vannak, kitartóbbak lesznek. :)
Szerintem enélkül az eredmény nélkül is van, ami motiválja, hiszen babát szeretnétek, csodálkozom is, hogy egy ideje már próbálkoztok és csak most jutott eszébe abbahagyni a dohányzást...remélem, nem sértelek meg, csak szerintem ez elég fontos dolog, és a pasiktól legalább annyi elvárható lenne, hogy a káros szenvedélyeikről lemondjanak.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!