Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
MRitu
2013-08-23 10:16:11

Köszönöm Dia, tündér vagy :))
jniki82
2013-08-23 10:13:05

Sziasztok Lányok!
Hát sajnos ez a hónap sem jött össze!!
Hallott már valaki a mastodynon homeopátiás gyógyszerről?
Valaki szedte már?
Dia köszi a könyvet!
Agria
2013-08-23 10:10:15

Dia!
Én is szeretném azt a könyvet, ha elküldenéd nekem.
tiszti@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!
Dia1984
2013-08-23 10:06:02

MRitu!

Elküldtem a könyvet.

Ha kell még valakinek, nyugodtan szóljon, nagyon szívesen továbbítom! :)
MRitu
2013-08-23 10:03:00

plumeria14

Igen, én is hasonlóan gondolom, ezért is vagyok bizonytalan az azonnali inszemben. Mondjuk azt nem tudom, pontosan mi az érték, majd nemsokára megyek a dokihoz be és remélem odaadja a papírt. Mert ha határeset, lehet várunk még. Legalább van ami motiválja, hogy kitartson a cigi nélkül..:))
plumeria14
2013-08-23 09:52:37

Dia1984
Köszönöm, úgy legyen!

Moha13,
igen, jól látod, ez most valahogy más, de már az indulás is más volt, soha ilyen alacsony hőmérsékleteket nem mértem, pedig abban az időben kint tombolt a nyár…
Neked sok sikert az „akciós” napokhoz!

Adry03
Nagyon szép ám a görbéd! Azért gondoltam a mérés szüneteltetésére, mert úgy érzem, hogy nagyon stresszelne és esetleg előre jelezné, hogy meg fog jönni és én attól nagyon kilennék…tudom, az sem lenne jobb, ha csak úgy megjönne úgy, hogy fel sem készültem rá. Mondjuk a hónap elején azt mondtam, hogy csak addig mérek, amíg a rendszer be nem rakja az ovumat, de valahogy minden reggel automatikusan nyúlok a párnám alá…

MRitu
Véleményem szerint azért, mert valami lassú, még célba érhet, főleg úgy, hogy a termékeny napokon a spermák több napig is életben maradnak!
MRitu
2013-08-23 09:17:39

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, végére értünk a hormon kontra sperma kivizsgálásoknak. Az eredmény nem egészen jó sajnos..a páromnál van gond, a mennyiség elég, csak a mozgás nagyon lassú. Számszerűen még nem tudom, mert csak a doki látta még az eredményt.
Ő inszemet javasol, én viszont hajlanék arra, hogy inkább feljavítsuk valahogy ha sikerül, és természetesen. Ti hallottatok már ezzel kapcsolatosan valami pozitívumot?
Épp 2 hete letette a cigit, most ezzel aktuális is lett nagyon, szedi a maca vibét, cinket, c vitamint..
Úgy letört szegénykém az eredmény hallatán..:(

Dia1984
nekem is elküldenéd a könyvet? Nagyon köszönöm előre is :) ritamarton@hotmai.com
Adry03
2013-08-23 09:07:57

plumeria

Te is szépen fent vagy. Én biztos nem hagynám abba a mérést.

Egyenlőre én is maradtam ahol voltam.
Moha13
2013-08-23 09:05:40

plumeria14

Jól látom, hogy ez a görbe most más, mint a többi? :)

Én itt tartok...
Dia1984
2013-08-23 08:29:32

Plumeria14
Annyira szép a görbéd!!! Nagyon-nagyon remélem, hogy sikerülni fog!!! :)
Nálam elindult a hullámvasút.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!