Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha:Tudom azt írtad nem kell szurkolni, meg ilyenek, dehát szerintem mindenki szurkol :)
Nokeni: örülök hogy mozdultál kicsit :)
Nancy22:teszteléssel még ne foglalkozz, most volt még csak ovud :)Várj türelemmel!Könnyű mondani, tudom :D
Edina75:A két hónap az még nagyon kevés, úgyhogy nincs okod aggodalomra.
És hát végül kukk az én görbémre csajok!Teljes káosz..
szerintetek se volt meg az ovum? szerintem nem.De ha késöbb meglesz akkor a rendszer ugye átrakja a jelölést?
Moha13
2013-09-10 12:01:47
NewHope
Lehet, hogy valójában pont egyidőben vagyunk...:)
Na, még 1-2 nap és kiderül, ki cserélne kivel...remélem, hogy mindketten pozit tesztelünk és akkor nem kell a cserével bajlódni...:D
Moha13
2013-09-10 12:00:13
NewHope
Várd ki a végét, mert nekem minden görbém szép volt eddig...majd csak kb. 2 nap múlva tudod meg, hogy cserélnél-e...:)
Egyébként...nekem most 1 nappal korábbra húzta be ez az oldal az ovumat, és nézem, hogy elvileg Neked meg későbbre...vagy nem? Ovutesztet használtál?
NewHope
2013-09-10 11:50:21
Moha, a tiédet jöttem figyelgetni - cserélnék :D
Én kihűlögettem :(
Ildibaba81
2013-09-10 11:14:56
Sziasztok!
Tyű, nem semmi, csak úgy röpködnek a hozzászólások. Őszintén szólva én csak kapkodom a fejem. Én tutira nem tudnék egy görbéből ennyi mindent megmondani.
Tegnap nekem kicsit lejjebb ment a hőm, ma meg vissza. :(
Nem igazán tudom mi van. Reggel nagyon erős volt a hányingerem, tegnap óta fáj a derekam (bár szerintem az inkább attól van, hogy a manót kell emelgetnek egy csomót), esete lefekvéskor roppantul feszült az alhasam, ma meg a mellemet éreztem, hogy feszül.
Ha engem kérdeztek, ez tutira pszichés. Szerintem már túlságosan is sokat foglalkozok a témával... :S Ha meg nem foglalkozok vele, tutira nem fog összejönni, szóval 22-es csapdája... :S
Mindenkinek kívánok mielőbbi babázást. :)
Nokeni
2013-09-10 10:01:02
Szia Moha!
Igen, csak maradjon is így...
A tied se rossz ;-) Kíváncsian várom a fejleményeket!!
Moha13
2013-09-10 09:25:38
Nokeni
Jól alakul...:):)
Tundie
2013-09-10 09:13:13
Volt valakinek HSG vizsgálata? Aki átesett rajta, kérem írjon róla. (hogy zajlott, fájdalmas-e)
Nokeni
2013-09-10 08:54:57
Sziasztok!
Lányok, végre elmozdult a hőm és felfelé, így az ovut is betette végre, pont oda ahová én is gondolom :-))
Szilvia: szépen alakul a görbéd!
Szép napot mindenkinek!
capri
2013-09-10 07:55:54
Sziasztok!
Kiara, nagy gratula neked! :-)) Egészséges és boldog babavárást kívánok!
Nancy, hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? A görbéd alapján még csak 4. dpo-n vagy, szóval a teszteléssel még legalább 8-10 napot kéne várnod.
Plumeria, drukkolok, hogy ne legyen rá szükség! :-)
Szilvia1980, hajrá-hajrá! :-)
Advisory, engem is érdekelne, miért akarsz Clostit íratni.
Nekem ma leesett a hőm. :-S Viszont még szombatig kéne szednem a Duphastont, és addig valószínűleg nem lesz mensi.
Moha:Tudom azt írtad nem kell szurkolni, meg ilyenek, dehát szerintem mindenki szurkol :)
Nokeni: örülök hogy mozdultál kicsit :)
Nancy22:teszteléssel még ne foglalkozz, most volt még csak ovud :)Várj türelemmel!Könnyű mondani, tudom :D
Edina75:A két hónap az még nagyon kevés, úgyhogy nincs okod aggodalomra.
És hát végül kukk az én görbémre csajok!Teljes káosz..
szerintetek se volt meg az ovum? szerintem nem.De ha késöbb meglesz akkor a rendszer ugye átrakja a jelölést?