Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dia1984
2013-09-09 21:05:45
 
Kiara!

Gratulálok! :) Majd időnként számolj be róla, hogy vagytok!
Ildibaba81
2013-09-09 20:01:32
 
Mirmite!

Köszi az infot, kivettem azt a két problémás napot.

Most így néz ki. Ez így mond valakinek valamit? Csatolom újra a saccolt adatokkal. :)
Szilvia1980
2013-09-09 18:33:49
 
Kiara

GRATULÁLOK!
Nagyon vigyázz magatokra...:)
Moha13
2013-09-09 18:05:45
 
Kiara
Nagyon örülök Nektek és gratulálok! :):):)

Encii
Ezek nem vagy ugrások, ahogy vezeted a hőket, később megváltozik majd a grafikon léptéke, és nem fog ilyennek tűnni. :)
Most még fél tizedfokokkal mér, ha beáll 1 tizedfokra, már laposabb lesz az egész.
jniki82
2013-09-09 17:58:08
 
Kiara,

én nem ismerlek, olyan régóta nem vagyok itt, de nagy gratula Nektek.

Encii,
lehet, hogy csak azért látszi olyan nagy ugrásnak az a 2/10 fok, mert a nagy skála beosztás a görbének, majd idővel, ha öbb adatod lesz nem fog olyan nagyugrásnak látszani.Nem vagyok nagy görbe szakértő, de szerintem nincs vele gond!

Tundie,
pőnt így vagyok vele én is, azóta görcsölök rá mióta mondta a doki, hogy ne aggódjak rajta!

Az én görbém, sokat nem várok ettől a hónaptól sem, már most elkezdett süllyedni!
Tundie
2013-09-09 17:21:43
 
Sziasztok lányok!
Nagyon régen írtam már ide, gondoltam, jobb ha nem foglalkozok, "nem görcsölök" túl sokat a témán. Különben addig nem is görcsöltem talán rá, amíg azt nem mondták, hogy nem szabad rágörcsölni. :) Múlt héten voltam a nőgyógyászomnál, megmutattam a görbémet, és azt mondta, hogy túlságosan is szép. Nem dicsekedni szeretnék vele, csak hátha segít valakinek. Sajnos baba nem lett belőle.
Egyébként még mindig a laparoscopiás műtétet erőltetné, én meg nem szeretném, mert nem derült ki semmi gyanús.

Kiarának nagyon gratulálok, különben tényleg fejben lesz terhes az ember.
Edina75
2013-09-09 17:13:04
 
Sziasztok!! 38 éves leszek nemsokára,,2honapja próbálkozunk, eddig meg semmi
Talán majd ebben a hónapban,,sok sikert mindenkinek,,én most így állok :)) hat remelem,,
Encii
2013-09-09 17:02:28
 
Szerintetek normális ez hogy ilyen nagyokat ugrál a hőm? Kösszönöm a válaszokat
Kiara
2013-09-09 16:34:30
 
Sziasztok!
Nem tudom mennyire emlékeztek rám én vagyok akik mindig kérdésekkel bombáz titeket és nem vezetem a görbém a rá stresszelés miatt.. :-)
27 évesek vagyunk a barátommal és márciusba hagytuk abba a gyógyszert amit kb 10 éve szedek.
Még akkor a nőgyógyász az éves vizsgálaton megállapította hogy nagyon el van oda bent mindenem vékonyodva, kicsike...stb..azótaterhes vitamin, egy hónap palástfű a többin meg végig reggelenként késhegyni méhpempő.
a ciklusaim átlag 27-29 naposak.
a 29 nap úgy jött volna ki hogy most szombaton kellett volna megjönnie.
Szombat reggel a leggagyibb legolcsóbb Rossmannos teszttel halvány pozitívat teszteltem, másnap reggel ugyan azzal a teszttel ugyan úgy pozitívat csak erősebben és sokkal gyorsabban látszódott.( mind a két nap benne voltam a 1.5 percben)
Ma már nem csináltam újabb tesztet, majd pénteken, eddig a nincs nyoma mensinek, viszont babás tüneteim sincsenek, max nyomásra kicsit érzem a mellem, de nem nőtt nem változott a színe, nem émelygek,nem vagyok kívános se szagérzékeny.. néha kicsit érzem a hasam meg a derekam.Mensi előtt kissé vizes folyásom volt de azon kívül semmi..mensi szerű tünetek voltak de mégsem azok, mostanában nem gondoltunk a kicsire,annyi hogy a Jónás napokon együtt voltunk az 1.és a 3-on, sok stressz volt és meló, mindig el voltunk foglalva..20 kilós böröndökkel sprinteltem a buszra, korán reggel hidegben vékonyan felöltözve szétfagytam a biciklin, és a családomba volt szülinapozás és ír wiskysztem, boroztam mert elegem lett a majd fél éves remete életből..és úgy tűnik megérkezett, vagyis bízuink benne... ha addig semmi kb 5 hét múlva megyünk dokihoz mert most vagyok a kalkulátor szerint a 4.hét 3 napján ( 2+2 hét 3 napján), bármi lesz megírom, jelenleg még nem tértünk magunkhoz :-)
már a 2 csíknak is nagyon örülünk, próbálunk pozitívak lenni és bízni abba hogy ez a kis kincs szeretne az életünk része lenni :-), időm nem lesz ezen idegeskedni mert a munkahelyemen most kezdődik egy elég húzós, túlórázós 1 hónapos projekt aminek tagja vagyok..Bocsánat, hogy hosszú lettem de próbáltam reményt adni, hogy nem biztos hogy az agyon kímélt életmód hozza meg a sikert, jelenleg is kólát iszok persze mértékkel :-) Kívánom hogy a két csík örömét még ha nagyon a kezdete is a dolgoknak élje át mindegyikőtök minél előbb, ne izguljatok ez tényleg igaz amikor nem stresszelsz rá nem kíméled magad és le tudod foglalni az agyad mással meg fog jönni a várva várt csoda. Egyenlőre a reményhozóba nem írnék, majd ha meghalljuk a kicsi szívét! Addig is kitartás mindenkinek és kívánok nektek olyan örömet ami jelenleg nálunk van!
Mirmite
2013-09-09 16:08:52
 
Ildibaba


üdv közöttünk:)
Sok sikert nektek!
Csak egy gondolat a görbédhez:)Elég érdekesek a 38 körüli értékek,de írtad hogy beteg voltál.Szóval Én kivenném azokat az értékeket majd a gép saccol helyette és akkor máris jobban nézne ki a görbéd:)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!