Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
jniki82
Hát igen...nem értem ezeket a dokikat. Nem akarja, hogy stresszelj a fölösleges vizsgálatok miatt, de az nem baj, ha minden egyes ciklus végén fölöslegesen reménykedik az ember lánya 2 hetet, aztán meg amikor megjön jól megzuhan és elkeseredik, közben állandóan azon rágja magát, hogy mi van, ha gond van és eleve fölöslegesen próbálkozik...:X
Engem legalábbis ez lassan kikészít...már inkább lenne pár fölöslegesnek bizonyuló vizsgálat...mert akkor látom, hogy minden ok velünk és nyugodtan próbálkozunk, mert tudjuk, csak
Ildibaba81
2013-09-20 21:34:43
Csilla!
Akkor te is ugyanott allsz, ahol en. Neked is drukk!
Uncsinak az enyem is uncsi....
Csilla27
2013-09-20 21:29:11
Sziasztok!Én vasárnapra nem várom!!! :) Drukkolok mindenkinek aki a vége felé közeleg!Így állok most...Elég uncsi a vége... :) Bizakodom!Ha mégis megjön a nemvárt akkor elmegyek dokihoz.Már találtam magyart itt Belgiumban.Ha valakinek kell szóljon :) Üdv. Jó éjt nektek!
Ildibaba81
2013-09-20 21:03:00
Kbettina Dia!
Köszi, nagyon izgi... :)Dia, Remélem, segítenek azok a bogyók!
Mirmite, te is közeledsz... :S.
Capri!
Neked legyen igazad. "Fingers crossed" csak kiderül pár naponm belül... :)
Bedo 82!
Üdv itt! Reméljük mielőbb sikerül most már! :)
Adry03
2013-09-20 20:54:40
Sziasztok !
Már javulgatok, de még nem az igazi. A hőm egyenlőre maradt ahol volt.
Kíváncsian várom a teszt eredményeket. Remélem lesz jó pár +.
Ildibaba81
2013-09-20 20:32:32
Pulmeria!
Mi akkor kb szinkronban vagyunk, hvatalosan en is holnapra nem varom, majd drukkolok erted, holnap mindenkeppen irj, h. NEM jott meg! :)
En lehet, nem birom ki hetfoig, 10-est vettem...
Ildibaba81
2013-09-20 20:27:54
Sziasztok!
Ma meg semmi. Nagyon nem varom a nem vartat... a mult honapban 25 napra jott meg ugy, h.elotte 2 nappal mar pecseteltem. Most meg semmi...hm...
En alapvetoen hiszek a gyogynovenyekben, de a fogamzassal kapcsolatban semmit nem tudok roluk... :(
jniki82
2013-09-20 20:12:46
Moha,
voltam dokinál, ö javasolta, hogy várjuk ki az 1 évet, mert nem szertne feleslegesen minden vizsgélatra küldözgetni, hogy azokon stresszeljek.Az én görbéim egyébként szeretik az egyeneseket.Ovu tesztet használok, a múlt hónapban volt rajta halvány csík az igazság az, hogy eddig nem is használtam rendesen, mikor gondoltam, hogy van ovum akkor egysze-kétszer előszedtem, most vettem érzékenyebbet, de akkor meg lemaradtam a tesztelésről valamiért kimaradt.A baj az, hogy már tényleg rágörcsöltem és már minden hülyeséget beképzelek, hogy mindenféle bajom van.Az eljén sokkal lazábban vettem, ha nem jött össze.
Moha13
2013-09-20 20:06:07
jniki
Kerestem a fórumban mostani görbédet, de nincs...megmutatod?
(lemaradt)