Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én is óvatos vagyok..nem is merek nagyon örülni, persze minden nap csinálok tesztet. És hnap meló után bemegyek az ügyeletre megkérdezem személyesen. Ma reggel nem vettem be félek h ártok vele. Hnap talán egy fél adagot. V magammal viszem és ha kell akkor azonnal tudom pótolni.
Ha sikerülne és 2-3 hét múlva a kis szivecskéjét is hallhatnám én lennék a legboldogabb...:) megírok mindent. Köszi:)
monika80
2013-10-26 19:56:19
Ez a szó mit jelent ? mindig ezt irjátok:)
monika80
2013-10-26 19:55:21
A kérdésem az lenen hogy elvileg most nekem a mult hónapban 29 napra jött meg,de most a táblázat pedig 25 napot jelez,miért? ettöl eltérhetnek az itteni értékek?
monika80
2013-10-26 19:53:44
Szia Mirmite
Én nem csinálok még tesztet korainak tartom,de viszont lenne egy kérdésem ha tudsz nekem segiteni
Mirmite
2013-10-26 19:45:49
advisory
óvatos gratula neked:):)
Szerintem hívj fel egy ügyeletet mit tegyél.
Csak úgy magadtól ne hagyd abba hátha pont arra is valók a hormonok hogy megmaradjon a baba:):)
Biztos hogy van ügyeletben a kórházban nőgyógyi ő meg úgyis tudja mit tegyél!
monika80
látod advisory is a 9 dpo -n van és pozit tesztelt,de ha biztosra akarsz menni akkor még várj és figyeld a hődet.Ha fennt marad még pár nap múlva is akkor esélyes a dolog és tesztelhetsz.Ezt Te döntöd el hogy mikor....sokan már most lődöznék a teszteket én csak meg akarlak óvni a csalódástól:):)
arachnoidea
2013-10-26 18:18:25
Lányok!
Köszönöm a drukkot!
Azért gondolom esélytelennek, mert:
1. vérzés közepére tette az ovut. Amikorra tette az a vérzéses napok 3. najva volt és 4 napig véreztem+2 napig barnáztam
2. a 14. napon voltam UH-N 5 db kis tüsző volt a bal oldali petefészekben
3. egész hónapban negatív volt az LH tesztem, minden nap tesztelek
4. A ciklus 18. napján egyetlen egyszer tudtunk összebújni
5. Lett egy hüvelyfertőzésem candida vagy bakteriális másnap jött ki ahogy voltam rákszűrésen UH-n
5. Azóta bethadine kúpot használok a kúra 7+7 napos
6. Ha most ebből baba lenne az tényleg a Istennek köszönhető számomra maga a csoda és ezt most nem szarkasztikusan, cinikusan mondom hanem Őszinte csodálattal a természet iránt.
7. Mindketten a következő hónapra gyúrunk méhpempővel clostival, duphastonnal felfegyverkezve
advisory
2013-10-26 18:04:34
Sziasztok.
S.O.S. segítség kéne.
Ma vagyok a 9dpo.n és atya isten halvány pozi lett a tesztem.
Anya és a párom is látták a 2 csíkot.
De..hormon kezelésen vagyok, 2gyógyszert is szedek nem tudom, h folytassam a szedést v hagyjam abba. V mit is csináljak...az orvosom szabin van (mindig jókor) így nem tudom megkérdezni...ha vki tud segíteni legyen kedves...
krisztibaba85
2013-10-26 14:36:24
Ovutól:)
monika80
2013-10-26 14:28:57
Honnan számoljam a 18napot? a vérzés kezdetétéöl vagy az ovtol?
krisztibaba85
2013-10-26 14:26:37
Ha 18 nspig fennmarad a hőd akkor esélyes hogy terhes vagy .
Ha sikerülne és 2-3 hét múlva a kis szivecskéjét is hallhatnám én lennék a legboldogabb...:) megírok mindent. Köszi:)