Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok
Ehhez hozzá szolnék:9
Igen befolyásolja a szoba hömérséklete a testhödet.
Mondok egy példát:) Egy jéghideg vízben vagy akkor kihűll a tested nem?:) akkor számit a szoba hő is.)
Archangel85
2013-10-29 09:11:10
Advisory Nagyon gratulálok!! Gyönyörű!!!
Én ma így:
Moha13
2013-10-29 08:36:47
capri
Igen, pont erre gondoltam, hogy ha holnap is ilyen lesz, akkor valószínűleg a hőmérséklet miatt van.
capri
2013-10-29 08:32:54
Moha,
irigylem azt a 27-28 fokot. :-))) Nálunk tegnap is 20 fok volt a házban, amikor hazamentem este. :-( Pedig kint tök jó idő volt.
Hát igen, bejelölni be lehet, de a rendszer nem sokat foglalkozik vele, ahogy észrevettem...
Most több napig ott leszel, ahol vagy? Mert akkor nem előre elkeseredni, ha kicsit alacsonyabb hőt mérsz! ;-)
Moha13
2013-10-29 08:22:16
capri
Hát, fogalmam sincs. Csak nálunk otthon a lakásban nagyon meleg van, két oldalról lakások vannak, 3. oldal folyosó, szóval fűtés nélkül is 27-28 fok van bent. Engem mondjuk nem zavar, mert én is extrém fázós vagyok, képes vagyok nyáron is betakarózni, ha épp olvasok vagy tv-zek, miközben a férjem azt sem tudja, mit csináljon nagy melegében...:D
Valami jelentősége biztos van, mert különben miért lehet ezt is bejelölni az adatoknál mint különleges körülmény?
capri
2013-10-29 08:17:32
Nem tudom, mennyire befolyásolja a szoba hőmérséklete, szerintem valamennyire igen... Én a 12. cn-on mértem 36,7-et, de akkor kb. 3 fokkal melegebb volt a hálószobában. Ki is vettem. :-)
És pont a tegnapi magas hőm miatt agyaltam azon, hogy az befolyásolja-e a reggeli hőt, ha elalváskor van meleg a szobában. Nagyon fázós vagyok, ezért azt szoktuk csinálni, hogy a hálóban pluszban hősugárzóval melegítünk (így nem kell az egész házat 23-24 fokra fűteni). Tegnapelőtt este volt is vagy 26 fok a szobában, de mivel elalvás előtt kikapcsoltuk, ébredéskor már csak 22 fok. Ez ugye nincs hatással a 6 órával későbbi hőmre?!v :-)
Moha13
2013-10-29 08:12:43
capri
Köszi...hogy ennyire tudod, milyen szoktam lenni...:)
Tényleg nem szoktam 2 tizedet zuhangatni ilyenkor még.
Egyébként az is lehet, hogy az utazás miatt van...tegnap érkeztem és itt kicsit alacsonyabb a szoba hőmérséklete mint otthon. Ettől lehet?
monika80
2013-10-29 08:05:49
Moha13
Köszönöm
Ha csütörtökön tesztelek akor az jó szerintem
capri
2013-10-29 08:05:25
Jó reggelt!
Ildibaba, egy kalappal az interjúhoz!
Moha, ha a legutolsó karaktert kitörlöd, meg lehet nézni a képet. Gyönyörű a mai teszt! :-) Érdekes ez a mai esésed... 8. dpo-n még nem jelent semmit, csak azért fura, mert neked nem szokott ilyen lenni. Hátha...
Többieknek is megy a drukk!
Én várok, várok, várok, várok...
Moha13
2013-10-29 08:04:33
monika80
Az ovutól számold. Az ovu napja (a kék sávban) a 0. nap.
Ehhez hozzá szolnék:9
Igen befolyásolja a szoba hömérséklete a testhödet.
Mondok egy példát:) Egy jéghideg vízben vagy akkor kihűll a tested nem?:) akkor számit a szoba hő is.)