Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Capri
En is napi 2 szedek, szerintem azert "egyensulyozza" kicsit az en homet de nem mondhatom , hogy felviszi :) . Neked mikor szokott megjonni a Duphaston abbahagyasa utan? en 10 napig szedem a nappi 2 -ot de azt vettem eszre hogy kicsit kitolta a ciklusom 31 napra , 28-29 esek voltak
capri
2013-10-29 11:00:24
Moha,
a Duphastont nem azért kérdeztem mkingától, mert arra gondoltam, hogy amiatt van a krémes folyás. :-) Hanem azért, mert én is szedek, és szép magas a hőm, de szerintem nem a Duphastontól (mert az előző két ciklusban sem volt lényeges változás a hőmben, amikor szedtem, igaz, akkor csak egyet, most meg napi kettőt).
mkinga
2013-10-29 10:58:58
Capri!
Igen szedek Duphastont ez a masodik ciklusom vele... háááát , nekem elotte is volt 37, csak nagyon ingadozott es ritkan, szoval: most elegge azonos ertekekben ingadozik ovulacio utan, 36,9- 37 . Duphaston elott, ovulacio utan volt mikor leesett 36,6ra is es ritkabban ment fel 37ig. Szoval lehet , hogy befolyasolja. Remelem erthetoen irtam :).
Moha13
2013-10-29 10:56:46
monika80
Mindenféle olyan jel, ami még eddig nem jelentkezett eddig Nálad, lehet jó jel, mert valamiféle változást mutat a korábbi ciklusokhoz képest. :)
Nálam mindig minden ugyanolyan...:D
De igaza van capri-nak is, ha szedsz valamit, az is befolyásolhat dolgokat és okozhat változást.
capri
2013-10-29 10:46:59
mkinga,
az olvasottak alapján ez elég jó jel is lehet... :-)
Te szedsz most Duphastont? Ha igen, a hődet megemelte (szerinted) jobban, mint a Duphaston nélküli ciklusban?
monika80
2013-10-29 10:45:30
Én nagyon szurkolok hogy advisorynak! Csak kérdeztem hogy egyből le-e fényképezte vagy várt vele. De hülye kérdés volt tudom. Én már holnap is tesztelnék de nem tudom hogy jó ötlet-e?
mkinga
2013-10-29 10:43:21
Advisrory! megneztem en is a kepet ott szepen latszik a 2.csik!!
Pozitivan gondolkodja! minden ok lessz.
Nekem is rossz tapasztalatom van a korai tesztelgetessel, de azt mondjak ha mar pozitiv akkor az is marad a legtobb esetben!! :)
Lanyok nekem eleg fura feher folyasom van kremes... hat ilyent nem tapasztaltam meg, nekem ritkan van folyasom , mensi elott 3-4 nappal esetleg egy keves, de most eleg sok es a 7.DPO-n vagyok. Nem faztam fel, nincs fertozesem, nem viszket, nem csip.
Moha13
2013-10-29 10:41:31
monika80
Ez tuti nem száradási csík advisory tesztjén!!! :)
advisory
2 év nagyon sok idő...annyira jó lehet ennyi várakozás után két csíkosakat látni...remélem, nemsokára én is megtapasztalom...:)
capri
2013-10-29 10:40:11
Én a nagy tapasztalatommal - soha nem csináltam még terhességi tesztet, még negát se :-D - azt mondom, ilyen erős nem lenne a száradási csík. :-)
A korai tesztelésről: én úgy gondolom, nekem már az is egy jó jel lenne, ha kétcsíkosat tesztelnék, és utána mégis megjönne. Ezek a tesztek általában nem tévednek, tehát a megtermékenyülés létrejött. És hiába vár valaki a mensi napjáig, vagy akár még utána is napokig, ha pozi lesz is a teszt, sajnos utána is történhet nagyon sok minden... Szóval ennyi erővel ne is teszteljünk, mert hátha nem marad meg a baba. De ez csak az én véleményem, és tiszteletben tartom másokét! (Főleg, ha esetleg már volt rossz tapasztalata...)
monika80
2013-10-29 10:35:44
advisory
Egy kérdésem azért lenne,frissen fotóztad le? Ha igen akkor Nagy gratula.
Azért kérdezem hogy ha késöbb esetleg az már lehetne száradási csík is.
En is napi 2 szedek, szerintem azert "egyensulyozza" kicsit az en homet de nem mondhatom , hogy felviszi :) . Neked mikor szokott megjonni a Duphaston abbahagyasa utan? en 10 napig szedem a nappi 2 -ot de azt vettem eszre hogy kicsit kitolta a ciklusom 31 napra , 28-29 esek voltak