Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mkinga
2013-10-29 11:10:25

Capri
En is napi 2 szedek, szerintem azert "egyensulyozza" kicsit az en homet de nem mondhatom , hogy felviszi :) . Neked mikor szokott megjonni a Duphaston abbahagyasa utan? en 10 napig szedem a nappi 2 -ot de azt vettem eszre hogy kicsit kitolta a ciklusom 31 napra , 28-29 esek voltak
capri
2013-10-29 11:00:24

Moha,
a Duphastont nem azért kérdeztem mkingától, mert arra gondoltam, hogy amiatt van a krémes folyás. :-) Hanem azért, mert én is szedek, és szép magas a hőm, de szerintem nem a Duphastontól (mert az előző két ciklusban sem volt lényeges változás a hőmben, amikor szedtem, igaz, akkor csak egyet, most meg napi kettőt).
mkinga
2013-10-29 10:58:58

Capri!
Igen szedek Duphastont ez a masodik ciklusom vele... háááát , nekem elotte is volt 37, csak nagyon ingadozott es ritkan, szoval: most elegge azonos ertekekben ingadozik ovulacio utan, 36,9- 37 . Duphaston elott, ovulacio utan volt mikor leesett 36,6ra is es ritkabban ment fel 37ig. Szoval lehet , hogy befolyasolja. Remelem erthetoen irtam :).
Moha13
2013-10-29 10:56:46

monika80
Mindenféle olyan jel, ami még eddig nem jelentkezett eddig Nálad, lehet jó jel, mert valamiféle változást mutat a korábbi ciklusokhoz képest. :)
Nálam mindig minden ugyanolyan...:D
De igaza van capri-nak is, ha szedsz valamit, az is befolyásolhat dolgokat és okozhat változást.
capri
2013-10-29 10:46:59

mkinga,
az olvasottak alapján ez elég jó jel is lehet... :-)
Te szedsz most Duphastont? Ha igen, a hődet megemelte (szerinted) jobban, mint a Duphaston nélküli ciklusban?
monika80
2013-10-29 10:45:30

Én nagyon szurkolok hogy advisorynak! Csak kérdeztem hogy egyből le-e fényképezte vagy várt vele. De hülye kérdés volt tudom. Én már holnap is tesztelnék de nem tudom hogy jó ötlet-e?
mkinga
2013-10-29 10:43:21

Advisrory! megneztem en is a kepet ott szepen latszik a 2.csik!!
Pozitivan gondolkodja! minden ok lessz.

Nekem is rossz tapasztalatom van a korai tesztelgetessel, de azt mondjak ha mar pozitiv akkor az is marad a legtobb esetben!! :)

Lanyok nekem eleg fura feher folyasom van kremes... hat ilyent nem tapasztaltam meg, nekem ritkan van folyasom , mensi elott 3-4 nappal esetleg egy keves, de most eleg sok es a 7.DPO-n vagyok. Nem faztam fel, nincs fertozesem, nem viszket, nem csip.
Moha13
2013-10-29 10:41:31

monika80
Ez tuti nem száradási csík advisory tesztjén!!! :)

advisory
2 év nagyon sok idő...annyira jó lehet ennyi várakozás után két csíkosakat látni...remélem, nemsokára én is megtapasztalom...:)
capri
2013-10-29 10:40:11

Én a nagy tapasztalatommal - soha nem csináltam még terhességi tesztet, még negát se :-D - azt mondom, ilyen erős nem lenne a száradási csík. :-)

A korai tesztelésről: én úgy gondolom, nekem már az is egy jó jel lenne, ha kétcsíkosat tesztelnék, és utána mégis megjönne. Ezek a tesztek általában nem tévednek, tehát a megtermékenyülés létrejött. És hiába vár valaki a mensi napjáig, vagy akár még utána is napokig, ha pozi lesz is a teszt, sajnos utána is történhet nagyon sok minden... Szóval ennyi erővel ne is teszteljünk, mert hátha nem marad meg a baba. De ez csak az én véleményem, és tiszteletben tartom másokét! (Főleg, ha esetleg már volt rossz tapasztalata...)
monika80
2013-10-29 10:35:44

advisory
Egy kérdésem azért lenne,frissen fotóztad le? Ha igen akkor Nagy gratula.
Azért kérdezem hogy ha késöbb esetleg az már lehetne száradási csík is.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!