Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-11-20 08:39:48
 
Sziasztok!

Arachnoidea, akkor most már gratulálhatunk, ugye?! :-) Persze drukkolunk tovább ezerrel, de a baba kapaszkodik erősen. :-) Pihenj, amennyit csak tudsz és azért adjál hírt magadról!

Kbettina, sajnos ahhoz kevés ez a mérés, hogy viszonylag pontosan be lehessen lőni az ovut. Én Moha véleményén vagyok, engem egyrészt nem stresszel a reggeli mérés, másrészt sokkal jobban idegesítene, ha nem mérnék, hogy nem tudom, hol tartok a ciklusomban. Esetleg ha mérni nem akarsz, nem gondoltál az ovutesztelésre?

Dzsudzsa, jaj, kezdek nagyon izgulni. :-)

Ovus lányok, Ildibaba, Moha, Antika, jól összehangolódtatok! :-)

Luciffer, már nem is kommentálom, amiket írsz... :-DDDDD Csak röhögök. :-) A gyulladásra kaptál valamit amúgy?
Én is ettől az emberkétől vettem ovutesztet múltkor. És szintén 35 vagy 40 darabot (abból 5 HCG), már csak 4-5 van belőle, bár ebben a ciklusban sokat nem használtam el, mert mire 10. napon elkezdtem volna, már megvolt az ovum... :-)
Moha13
2013-11-20 08:29:39
 
luciffer73
Fogalmam sincs, mi a túlzás...én annyira bztam a mihamarabbi babásodásban, hogy úgy gondoltam, a 40 db elég lesz...elég is volt 2 és fél ciklusra...aztán sajnos megint rendelnem kellett...:X
Döntsd el...:)
luciffer73
2013-11-20 08:26:55
 
Aranyos vagy, köszönöm szépen...40 darab szerinted elég egyébként? Találtam nála 100 db-sat, mondjuk az csak lh teszt 5e-ért..vagy szerinted az már túlzás? Bocsi hogy ennyit kérdezek, de ugye én eddig még csak a mikroszkópét használtam...azt is csak két hónapig. :)
Moha13
2013-11-20 08:18:52
 
Természetesen meg tudom adni a mail-címét, és hivatkozhatsz rám...a vaterás nevem Moa1373

lipizzlipizz@gmail.com
Lipták Zoltán egyébként a neve. :)

Én legutóbb ezt a csomagot
http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta_egeszseg_eletmod/ovulacios_terhessegi_teszt/ovulacios_terhessegi_teszt_2_5mm_te_dontod_el_40db_1825289876.html
rendeltem, 2200 volt 40 db (boltban 2500/5db :O)

Ez 20-as érzékenységű, nekem ez jobb, mint a 25-ös, de lehet, hogy Neked jó a 25-ös is, ezt ki kell tapasztalni. Ha túl érzékeny, az sem jó, mert nem lesz egyértelmű, melyik napon van az LH-csúcs, mert korábban bejelez, és megtéveszthet...
Amia tesztelést illeti, szerintem egyénfüggő, mert nálam pl. legkorábban a 12., legkésőbb a 16. napon volt eddig ovu, ezért én a legelső tesztet ellövöm a 10. napon, és ha nincs második cskí, vagy extrém halvány, akkor legközelebb másnap reggel tesztelek, ha megin semmi, akkor megint másnap legközelebb. Viszont ha a reggelin látom erősödni, akkor este is tesztelek egyet. Már többször volt úgy, hogy a reggeli lett full pozitív, mint most is, délután meg már negatív. Ilyenkor az van, hogy valószínűleg az előző napi csúcsot mutatja még, ezért előző napra írok be pozit, ha még délután is az, akkor aznapra teszem át.
A reggeli tesztelés nálam azért kell, mert pl. előző nap este még nem elég erős a második csík, másnap délután meg már el is tűnt. Viszont ha reggel tesztelek, akkor szép pozitív, ami azt jelentheti, hogy nálam valahol az este és a reggel között ugrik meg. Előző hónapban viszont ovu napján reggel és este is szép erős volt.
Kicsit hosszú lettem...:D:D:D
luciffer73
2013-11-20 07:54:12
 
Moha...te melyiket szoktad rendelni, és hány darabosat? A másik...nem tudod megadni az ürgének az email címét? Mert akkor tudnék közvetlenül rendelni tőle...így jól járna ő is..nem kéne a vaterának csengetnie. És ha meg tudod adni, akkor hivatkozhatok-e rád?
Nincs sértődés, ha nem...csak baromi sok terméke van, és most csak nézek és vigyorgok, mint a rohadt alma az exportkosárba :)))
luciffer73
2013-11-20 07:49:41
 
Igen Dzsuzsa...kb nálam is ez volt...nagyon szeretem ezt a dokit. Laza, nem olyan karótnyelt mint a többi, és ami nekem nagyon szimpi, képes más orvosokról is elismerően nyilatkozni. Pl. megemlítette a Fülöp doktor úrat...ő még ezen az oldalon is szerepel, ha emlékeim nem csalnak.
Moha nagyon köszönöm...azért majd egy laza eligazítást kérnék tőled..azt tudom, hogy ne a reggeliből teszteljek...de nem tudom, hogy van-e olyan megkötés, hogy előtte már ne igyak sokat, meg ilyenek...arról nem beszélve, hogy azért a melóhelyemen nem fogom tudni megoldani a pohárba pisilést...elég hülyén néznének az ügyfelek a folyosón...miközben haladok egy hugyos bögrével :)))))
Moha13
2013-11-20 07:43:25
 
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=664160
Ő az...a "felhasználó összes aukciója"-nál meg lehet nézni a tesztcsomagokat. Érdemes utánaszámolni a darabárnak, mert különbözőek a mennyiségtől és szélességtől függően.
Azért ajánlom, mert nagyon kedves, gyors és gondos volt a pasi, a tesztek pedig nálam jól működnek. :)

Egyébként ha beírod a vatera keresőjébe, hogy ovulációs teszt, töméntelen ajánlatot találhatsz...lehet válogatni. :)
Moha13
2013-11-20 07:39:17
 
luciffer73
Nekem van jó ovutesztforrásom...:)
Vaterán egy LipizzLipizz nevű felhasználó, mindjárt megkeresem és küldöm is.
Előtte mástól rendeltem (babatervezo nevű felhasználó), de amikor rájöttem, hogy nekem valószínűleg érzékenyebb tesztre lenne szükségem, akkor áttértem. Most 25-ös helyett 20-assal tesztelek és mióta váltottam, gyönyörű pozi tesztjeim vannak...:)
Dzsudzsa
2013-11-20 07:37:39
 
Hát Luciffer!
Akkor ahogy a helyzet jelenlegi állása mutasssssa, nincs más hátra, mint előre :))Ide 40 év-oda 40 év, működsz!!!!!
Az én nőgyógyászom ugyanilyen. 1 évvel ezelőtt, amikor bejelentettem neki, hogy babaprojekt elé néznénk, ő sem küldött el hormonprofilra. Azt mondta, tökéletesen működök. Vastag méhnyálkahártya, éredező tüszők, más nem kell. Ja, de hozzátette, hogy "csinálják" a gyerek abból lesz :)
luciffer73
2013-11-20 07:33:51
 
Dzsudzsa...tényleg nem lőtt le...sőt! Akkora örömmel és szeretett fogadott, hogy elképedtem! Még arra is emlékezett, hogy lányom van :DDDDDDD legalább 45 percet foglalkozott velem...vizsgálat, beszélgetés...még rajzolt is :DDDDDDDD...biztos tudta, hogy az én gyermeki énem imádja az ilyet?! :))))
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!