Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mirjam
2013-11-20 11:54:51

Capri!koszonom,igen,arra még van remeny:-)
capri
2013-11-20 11:35:31

Mirjam, sajnálom. :-( Majd a karácsonyfa alá kerül a Te pozi teszted is!
mirjam
2013-11-20 11:09:11

Sziasztok!
Moha kerdezted,h teszteltem-e.nem volt ra szukseg,mert reggelre megjott,nem hiaba barnaztam tegnap.
Szep gorbe,pozi ovutesztek, ladeveet,tokeletes egyuttletek,pontos ciklusok,sportos elet,semmi cigi,alkohol,normalis korulmek,hazassag es megsem.,
Moha13
2013-11-20 10:37:33

kukac
Szívesen. :)
A görbédnek meg semmi baja...nekem tetszik, mert egyértelműen volt ovud, szépen felment a hőd is, jó várakozást...:)
capri
2013-11-20 10:35:03

Kukac,
szerintem nincs semmi gond a cikkcakkoddal.

Szilvi,
én ezt még nem hallottam. Én időnként 500 mg-osat kapok be, de nincs hatással a ciklusomra.

Mel84,
mi újság?!
Szilvia1980
2013-11-20 10:26:19

Sziasztok lányok!

Kérdésem lenne; szerintetek mennyire igaz, hogy a c-vitamin kitolja a nemvartat?
Én 100mg-os szedek, és a nemvártnak semmi jele, csak azért kérdezem mert ezt olvastam??
kukac
2013-11-20 10:25:32

Sziasztok Lányok!

Moha, köszönöm a könyvet! :)

Szerintetek normális, hogy ennyire "cikk-cakkos" a görbém?
Moha13
2013-11-20 09:40:53

Azért írják ezt, mert reggel kezd elvileg termelődni az LH. Nálam viszont volt olyan, hogy erősödött, erősödött, de egészen pozi nem lett, aztán másnap délután már negatív volt teljesen...és tuti, hogy volt ovum. Szóval ha délután tesztelek és még nem gészen pozitív, de mondjuk ha éjfélkor még teszteltem volna egyet, akkor elkaptam volna, szóval a reggeli kimutatta volna, hogy előző nap igenis megvolt a csúcs...így viszont előző nap még negatív, másnap meg már negatív...simán le lehet csúszni róla esetemben...ezért ellenőrzök reggel...:)
luciffer73
2013-11-20 09:34:26

Igen, én is ezt olvastam, éppen ezért fogok délután tesztelni...mohának viszont bejött...abban igaza van, hogy kinek mi a jó, kényelmes, vagy megoldható...
Az első baba azért nem jó, ha "későn" jön, mert akkor már nem annyira rugalmasak a szövetek. Nehezebb a tágulás, kevesebb az erő, stb.
...és persze mondom, hogy akár első, akár többedik, a betegségek sűrűbben előfordulhatnak. Hiába van több ezer peténk, vagy több száz, az idő múlásával sajnos ezek is károsodnak...ez van.
De én tegnap láttam, meg a doki is azt mondta, hogy szép vigyori petéim vannak...így a többi nem is érdekel. :)))) Ráérek aggódni majd akkor, ha már aktuális lesz...ami remélem hamar eljön! :DDD
Archangel85
2013-11-20 09:28:09

Huh csajok, én nagyon sok helyen azt olvastam, hogy a reggeli első pisi nem alkalmas ovutesztelésre, mert nem biztos, hogy az ovut mutatja. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!