Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lanyok, aggodom egy kicsit!!!
Ilyen meg nem fordult velem elo, a gorbem is nagyon furcsa,de tegnap este mikor wc-re mentem, nagyon halvany rozsaszines valami volt, ma mar sotetbarna valamim van:( de nem nagyon csak ha pisilni megyek es megtorlom:( mondjatok valamit kerlek!!!!!!
Moha13
2013-12-06 10:06:42
Jó reggelt Lányok!
Később jövök olvasgatni, most sietek, csak mutatok görbét, mert olyan szépen csúszok lefelé...:D
fbzsuzsi
2013-12-06 09:40:57
SZiasztok! Most én vagyok kicsit félős állapotban, ugyanis a tüneteim elmúltak, de más egyéb nem történt; szóval próbálok megnyugodni és holnap megyek dokihoz. Bár még azt nem fogja látni, ami megnyugtatna (mondjuk szívhang) de azért remélem megnyugtat valamennyire. :) Boldog Mikit nektek :D szép napot
Karolina01
2013-12-06 09:31:59
Ancsi! Nyugi, ne idegeskedj!! Mindenkinek másképp működik a szervezete, ahogy Capri is írta. Itt csak tapasztalatot cserélünk. Lehet, hogy neked is beágyazódásos nyálka volt... Nyugi!! : o))
Ancsi2014
2013-12-06 09:23:29
szia Capri! Fogalmam sincs, nem tudom a nevét. De már nem is vagyok hajlandó ezen görcsölni. Ma délelőtt kibőgtem magam, megint ... elegem van már!
capri
2013-12-06 09:21:15
Ancsi,
nekem meg ovukor szokott lenni rózsaszínes nyák. De volt, aki beágyazódáskor tapasztalt ilyet. Nehéz erre mit mondani, mert mindenki máshogy működik. Végül mivel teszteltél ma?
Ancsi2014
2013-12-06 09:20:29
Karolina01, bár ne lenne igazad. Nekem soha nem szokott mensi előtt ilyen lenni. Most meg már utána vagyok jóval...
Karolina01
2013-12-06 09:17:58
Ancsi! Rózsaszínes nyálkás akármi nekem is szokott lenni, de nekem a mesi előtt pár nappal van ilyen...Abból tudom, hogy meg fog jönni nemsokára.
Ancsi2014
2013-12-06 09:03:33
Jó reggelt Lányok! Kérdezhetek? A beágyazódási vérzés rózsaszín? Mert velem az van, hogy hajnal óta amikor pisilés után megtörlöm magam a papíron szép rózsaszínes -nem tudom máshogy leírni - törlésnyom van. Teszt ma is negatív, vérzésnek tünete nincs, ma van a 33.napom.
Karolina01
2013-12-06 08:52:52
Nem szeretném, hogy miattam jövő hét csütörtökig ne kekszeljen senki!!!! De ha ennyire ragaszkodtok hozzá... : o)))
Ilyen meg nem fordult velem elo, a gorbem is nagyon furcsa,de tegnap este mikor wc-re mentem, nagyon halvany rozsaszines valami volt, ma mar sotetbarna valamim van:( de nem nagyon csak ha pisilni megyek es megtorlom:( mondjatok valamit kerlek!!!!!!