Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
2 hete csatlakoztam és olvaslak néha titeket. Pár adat rólam infó szinten. 36 éves vagyok és egy tündéri 3 éves kislány anyukája lehetek. De ismét szeretnék pocakos lenni ( a kövérséget leszámítva mert ez alapján akár most is pocakos lehetnék ). 5 hónapja vagyunk a témán és 0 siker. Görbét nem tudok csatolni mert most kezdem a méregetést hisz még van pár nap a nem vártig, ami lesz sajna terhes teszt negatív.
Kérdésem az lenne, hogy hol vásároltatok két tizedesjegy pontos hőmérőt? Ezen a honlapon?
Bizakodom abba, hogy nem sokáig traktállak titeket a lidérceimmel mensi idején.
Hajrá mindenkinek aki s finisbe van és kitartás azoknak aki még csak a felé tartanak (ez magamnak is szól)
Archangel85
2013-12-06 22:53:08
Szia Jniki! Én most voltam ilyeneken, beutalót csak nőgyógyász adhat háziorvos nem, viszont a kórházba is adnak, nem kell magánhoz menni egy beutalóért. :)
Adry03
2013-12-06 20:51:19
Sziasztok !
mkinga
Sajnálom, hogy esett a hőd.
Karolina, Ani
Szép görbék !
Az enyém most kicsit felfelé mozdult.
jniki82
2013-12-06 19:19:40
Sziasztok!
Ma voltam dokinál, mert lejár az 1 évünk ebben a hónapban.Elküldött hormon vizsgálatra és a páromat is vizsgálatra,majd leletek függvényében okosabbak leszünk!
Azt kérdezném, hogy beutelót vérvizsgálatra a házi doki is adhat,mert engem a meddőségi ambulanciára küldött az aszisztenséhez, de mire megtaláltam már nem volt ott.
Köszi a segítséget lányok
krisztibaba85
2013-12-06 17:51:26
Mkinga a fene egye meg,sajnálom,de ahogy írtad jöhet a köv. ciklus,drukk
Capri,köszi a bíztatást,természetesen mozgok továbbra is,és remé
lem ha leadok még 6-8 kilot beáll a vérnyomásom :-)
Ildibaba ez komoly???Valóban ez a problémám csak,csakhàt megijedtem kicsit,de akkor befogtam a számat:-) :-) :-) de tanulságos a sztorid.....köszi:-)
Ancsi2014
2013-12-06 16:04:00
Lányok! Megint agyalok ... a "beágyazódásos pecsételő vérzés" mennyi ideig tart? Hány napig normális?
Capri, ma kiszámoltam; ha tényleg volt második peteérésem nov.25 körül mikor együtt voltunk a Párommal, akkor ma vagyok a 12 napon. Ma jelentkezett ez a gyenge igazából szép rózsaszín vérzés. Napoközben hol abbamarad, hol jött, görcseim nincsenek, a hasam alján inkább olyan érzés van mintha belülről nagy lenne a forróság.
Segítsetek! Ti biztos tapasztaltabbak vagytok ebben mint én.
mkinga
2013-12-06 15:24:51
En is sajnalom magam most ... 2 Clomid kura is elveszve...
Ani0630
2013-12-06 14:20:41
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy ez a program átlaggal számolja a ciklust, vagy 28 napot mindig?
kbettina
2013-12-06 13:52:31
Kinga:sajnálom:(
Fbzsuzsi:neked milyen tüneteid voltak eddig?nekem a mindjárt megjön érzés szinte teljesen elmult mára.ma délután már a mellem se fáj anyira.reggel ugy keltem h hozzáértem és majdnem orditottam:) nm félsz h az orvos még nm lát semmit?nekem minden barátnőm azt mondta h ilyenkor még egyiküknél se látott a doki semmit.én már nm emlékszem h a fiaimnál hány hetesen mentem,de nm korán.de most minta az idő ólomlábon járna...