Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha nekünk is az intézetbe a katonákat reggel 8-kor kell leadni és kb. 45perc az út. Korán kell kelni de nem lehetetlen :)
Nekem ma sikeresen megjött így 2-án reggel indul a lombik :)
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok :)))))
capri
2013-12-31 13:54:26
Sziasztok! Én idénre elköszönök. Mindenkinek egészségben, boldogságban, kétcsíkos tesztekben gazdag, babasírástól hangos új évet kívánok! Puszi mindenkinek! :-)
plumeria14
2013-12-31 12:57:45
MOha13,
az én papíromon az van, hogy a 2. vérvétel a 20-22. napon. Állítólag az a jó, ha ennek az időpontja kb 1 héttel az ovu után van. Akinek rövidebb a ciklusa, annak inkább a 20. napot javasolják, akinek pedig hosszabb, annak inkább a 22. napot. 1-2 nap eltérés nem számít, emiatt ne aggódj. Én is olvastam már a köztes vérvételről, azzal szerintem azt tudják kimutatni, hogy termelődik-e elegendő LH a tüszőrepedéshez.
Adry03
2013-12-31 12:53:54
Sziasztok !
Moha
Legalább a 3. napi vérvételen már túl vagy.
Katicabogár
Még ne add fel ! A ciszta akár fel is szívódhat. Nem mondta a dokid, hogy milyen fajta ? Bár szerintem az sem mérvadó, mert nekem olyan cisztáim is szívódtak fel amik nem szoktak. Sosem lehet tudni. Csodás dolog az emberi szervezet. Ha megtámogatod a megfelelő vitaminokkal akkor előbb-utóbb beindul az öngyógyító folyamat.
Részemről kicsit lejjebb ment a hőm, de most legalább az ovumat nem rakta át. Ez is valami.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok !!
Adrienn830
2013-12-31 12:48:09
Sziasztok! Én ma így
jniki82
2013-12-31 12:11:21
Katicabogér,
ne add fel, nem lehet a cisztát eltávolítani!Dokid nem tud kitalálni valami okosat?
Karolina01
2013-12-31 11:54:54
Gianna! : o)))))
Kíváncsian várom a holnapi napot. Nekem fájdogál a hasam alul... nem tudom miért? Neked fáj valamid?
gianna
2013-12-31 11:53:02
Karolina
Hát ez a hasonlosag nem semmi..nekem is egyet visszajött mára:)
Karolina01
2013-12-31 11:34:58
Jó reggelt Csajok!!
Ildibaba!! Hú ez nagyon izgi!!!! Fújjuk felfelé még egy picit, nehogy lemenjen.....!!!
Napsugár!!! Gyógyulj meg minél előbb!!!
Plumeria! Szép kis egyenes.... : o)))
Moha! Legalább túl vagy rajta. Annak a nővérkének semmi kedve nem volt dolgozni, sajnos rajtad csapódott le. Én is utálom az ilyet, de hál' istennek én ritkán járok vérvételre (még).: o))) Mikor lesz eredmény??
Én az év utolsó napján így állok: remélem alakul valami nálam is...
Nekem sehol nem fáj nem érzek semmit