Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Karolina01
2014-01-02 10:40:19
 
Babaváró! Nem is tudom mit mondjak.... : o(((

24-étől bent is kellett maradnod a kórházban? Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul indult a karácsony...
jniki82
2014-01-02 10:21:27
 
Sziasztok Lányok!

Sajnos megint kezdődik a munka,a stessz és a stb..., de remélem ez nem befolyásolja a babócákat!

krisztibaba85,
olvastam, hogy ekcémával kűzdesz.Találtam még a nyáron egy oldalt ahol azt olvastam, hogy sikeres eredményeket értek el az ekcéma ellen, azt hiszem természetes alapanyagú készítményeket árulnak, a mannaszappan.hu.
Egy próbát megér hátha tényleg jó!
babaváró33
2014-01-02 10:18:37
 
Sziasztok lányok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! Akinek mostanában lett pozitív a tesztje, annak gratulálok!
Ígértem, hogy jelentkezem 23-án, és nem is felejtettelek el benneteket, de sajnos az élet közbeszólt. Nem akartam karácsony előtt szomorú hírekkel bombázni senkit. Legnagyobb bánatomra sajnos már nem vagyok kismama. A vizsgálaton kiderült, hogy elhalt a magzat, és 24-én reggel a kórházban kezdtünk.
Azt hiszem már jól vagyok, sajnos ez ellen nem lehet mit tenni. Inkább így legyen, mint egy beteg baba. Szövettanért majd később kell telefonálnom. Remélem, hogy abból nem derül ki semmi nagyobb probléma.

Nem szeretem a kifejezést, amit itt sokszor használatok, hogy új hónap, új remények, ezért nem is írok ilyeneket. (még akkor sem, ha most új év van).

A hozzáállásom pozitív, de azért a lelkem mélyén még mindig szomorú vagyok, és félek egy kicsit, hogy mi lesz később. Amint lehet szeretnénk megint megpróbálni.

Részleteket nem írtam, de ha valaki szeretne kérdezni valamit, akkor bátran tegye meg.
Nem kell megijedni, aki most tart ott, hogy várakozik a vizsgálatokra. Csak a szépre, meg a jóra kell gondolni, és nem aggódni, de tudni kell, hogy ez sajnos benne van a pakliban... Mostanában már ilyen az élet. Minden 5. terhesség sikertelen. A dokik erre úgy tekintenek, mintha meg sem történt volna! A későbbiekre sem jelent semmi hátrányt. Még két ilyen eset sem...
Ildibaba81
2014-01-02 10:17:48
 
Köszi, Pulmeria!

Valahogy nem igazán érzem, hogy arról lenne szó, hogy babás vagyok, ezért nem tesztelek még - meg mivel a miki sem erősített meg benne, még inkább úgy gondolom, csak késik valamiért - még az is lehet, hogy egy hónap kimarad, akkor meg feleslegesen lövöldözöm el a teszteket drága pénzért...
Ma csütörtök, ha a hétvégén nem jön meg, talán vasárnap ellövöm a tesztemet, az már mindenképpen gyanús lenne, ha akkor még mindig nem mozdulna semmi semerre. Azt furcsálom ugyanis benne, hogy felfele sem mozdul a hőm, ugyanakkor a 11. dpo-n meg volt egy kisebb leesésem, ami után visszamászott a hőm, ez viszont gyanús... :S
Az szerintem nem gáz, hogy ugyanaz a hőd egy hete, csak maradjon is szép magasan! :)
Antika
2014-01-02 10:14:32
 
Katkamano
Most megyek majd kontrollra két hét múlva.
Már vagy két hete nem szedtem, mert rosszul lettem tőle, diéta mellett is.
Most felet kezdtem el szedni, mert nagyon rosszul voltam tegnap is, a vércukrom miatt. Majd látom, hogy mi lesz.
plumeria14
2014-01-02 09:46:11
 
Moha13,
talán egyszer már beszéltük, hogy paradontax fogkrém, nem reklámozni szeretném, de ínyvérzésre nagyon jó. Viszont, ha most gyulladásban van, akkor nem tudom, hogy fogkefével jó-e ha hozzáérsz. Lehet, hogy elég lenne valamilyen szájvízzel öblögetni, talán a gyógyszertárban is tudnak neked segíteni.
Ahogy te is írod, a legtöbb dolog lelki okokra vezethető vissza. Nyugi, nekem tegnap egy herpesz jött ki a szám mellé és ma megyek interjúra :)

luciffer,
csak lazán, szerintem nem lesz nagy hajtás ezen a rövid héten, mindenki próbál visszarázódni.

ildibaba,
megy a drukk! Ha erős vagy lelkileg, akkor csinálhatsz egy tesztet, mert elvileg már meg kellett volna jönnie, de ha nem, akkor inkább még várj néhány napot.

Az én hőmet nem értem...sehova nem akar változni már egy hete.
Karolina01
2014-01-02 09:46:02
 
Kriszti! Köszi... : o)))

Ildi! Szerintem is jól teszed, hogy vársz a teszttel talán holnap minden kiderül.

Capri!! Mi újság?
KatkaManó
2014-01-02 09:45:59
 
Antika, én is mercformin 1000 mg-ot szedek. Nekem is nagyon sok gondom volt vele az elején. Fokozatosan kellett kezdenem reggel evés után egy szemet ezt kb. egy hétig. Egy hét után a vacsora után is kellett egyet. szintén egy hétig. Utána kellett volna emelni az adagot napi 3-ra, de ez nem ment, mert nagyon rosszul volta tőle. Majdnem 1 hónapig csak napi 2 szemet vettem be. Betartottam a dietetikus tanácsát az étkezéssel kapcsolatban és azóta sincs semmi bajom tőle. Viszont cserébe normális az inzulinértékem és nagyon sokat fogytam :)

Szerintem még mindig jobb, hogy szeded csak kevesebbet, mintha nem szednéd, mert akkor sose áll rá a szervezeted. De ez csak az én véleményem. Inkább a szakorvossal beszélj erről.
Egyébként úgy hallottam, hogy ez a legjobb IR-re.
Kitartást!
Ildibaba81
2014-01-02 09:13:02
 
Jó reggelt, csajok!

Nálam totál változatlan az állás: a 36,6-36,7 között mozog a hőm (a tegnapit ugye nem tudom, hol lett volna), egyelőre még jele sincs mensinek, a 30 napos ciklus egyáltalában nem jellemző rám, viszont semmi extrát nem érzek - ami esetleg babára utalna. Az ovumat tutira egy nappal előbbre tette - nem teljesen értem, miért a 12. napra tette be, mikor másnap 3 tizedet ugrott a hőm, szerintem, ezt tutira benézte a rendszer - lehet, hogy a bevitt hüvelyváladék adat zavarta meg (azt a 13. napon nem vittem fel). Ha a 13. napon volt az ovum, akkor elvileg mondjuk még mindig esélyes, 2 nappal előtte voltunk együtt... tesztet egyelőre még nem akartam ellőni - pár napot még kéne várni, hátha felfelé megy a hőm, vagy éppen le és akkor meg úgyis megjön... ma viszont csináltam egy ovu mikroszkópos tesztet nyálból, de semmi sem volt rajta - se kavics, se szempilla... roppantul kíváncsi vagyok a végére... :S
gianna
2014-01-02 08:56:23
 
Karolina
Semmi gond az lesz aminek lennie kell nem is akarok gorcsolni, volt meg olyan hogy gyönyörű szárnyaló gorbem volt aztán a végén meg sehol semmi:) AZ az igazság, hogy ehonap sikerében nem is igazán hiszek, mivel volt ovukor valami fajdalmam ami szgem nem ovus fájdalom, esez miatt gondolom, h ez nem az a hónap, de ha mégis akkor nagyon fogok oorulni
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!