Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kukac
2014-01-02 11:14:22

Sziasztok!

Babaváró: Nagyon sajnálom, ami veled történt, de tényleg irigylésre méltó a magatartásod! Ez biztosan segít majd újra teherbe esni! :)

Én kezdek kihűlni, ilyen alacsony még nem volt a hőm...
capri
2014-01-02 11:11:02

Sziasztok!
Karolina, köszi az érdeklődést! :-) Nagyon szép a görbéd, drukkolok! :-)
Babaváró, rettenetesen sajnálom! :-(( De a hozzáállásod elismerésre méltó! Szívből kívánom, hogy az idei karácsony elfeledtesse veled a tavalyit, és ha esetleg még nem is kisbabával, de legalább nagy pocakkal ünnepelhesd majd!
Nálam semmi különös, ma már lehet, hogy ellövök egy ovutesztet (volt egy 10. napi ovum másfél hónapja). Akkor mérek, amikor épp megébredek, de érdekes, hogy most több alacsonyabb hőt mérek, mint az előző ciklusokban. Ja, és én tegnap nem jelöltem sem kevés alvást, sem alkoholt, mert én egyáltalán nem mértem. ;-) Amikor elaludtam (fél 6 körül), már akkor mérnem kellett volna szinte... :-DDD
Moha13
2014-01-02 11:03:17

babaváró33
Akkor...én sem írok semmi olyasmit, hogy sajnálom, meg egyebek...örülök, hogy pozitív vagy!
Csak nagyon szorítok, hogy legközelebb minden rendben legyen és ez mihamarabb bekövetkezzék! :)

plumeria
Igen, emlékszem, és akkor írtamis, hogy már azt használom...szóval már hónapok óta használom, de nálam semmi hatása. Először jó volt, de aztán megszokhattam vagy nem tudom...

krisztibaba
Megtaláltam azt a videót, ahol az ekcéma lelki okairól van szó, szerintem nagyon érdekes.
http://www.youtube.com/watch?v=ks5ggisdGP8
mirjam
2014-01-02 10:47:11

Babavaro
Nagyon sajnalom,h ez tortent.hanyadik hetben tortent?mennyit kell varnotok?ereztel valami szokatlant vagy csak a soron kov vizsgalat mutatta h baj van!
plumeria14
2014-01-02 10:41:22

babaváró33,
irigylésre méltó a hozzáállásod! Szuper csaj vagy, szerintem kevesen lennének ilyen erősek, mint most te! Drukkolok neked, hogy ne kelljen már sokáig várnod a babára, aki veletek is marad. Biztos vagyok abban, hogy az idei év mindannyiunk számára meghozza ezt a várva-várt csodát. Csak így tovább, a pozitív hozzáállás sok mindenen átsegít! Mit mondott a doki, kell most szünetet tartani, vagy azonnal lehet próbálkozni?
Karolina01
2014-01-02 10:40:19

Babaváró! Nem is tudom mit mondjak.... : o(((

24-étől bent is kellett maradnod a kórházban? Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul indult a karácsony...
jniki82
2014-01-02 10:21:27

Sziasztok Lányok!

Sajnos megint kezdődik a munka,a stessz és a stb..., de remélem ez nem befolyásolja a babócákat!

krisztibaba85,
olvastam, hogy ekcémával kűzdesz.Találtam még a nyáron egy oldalt ahol azt olvastam, hogy sikeres eredményeket értek el az ekcéma ellen, azt hiszem természetes alapanyagú készítményeket árulnak, a mannaszappan.hu.
Egy próbát megér hátha tényleg jó!
babaváró33
2014-01-02 10:18:37

Sziasztok lányok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! Akinek mostanában lett pozitív a tesztje, annak gratulálok!
Ígértem, hogy jelentkezem 23-án, és nem is felejtettelek el benneteket, de sajnos az élet közbeszólt. Nem akartam karácsony előtt szomorú hírekkel bombázni senkit. Legnagyobb bánatomra sajnos már nem vagyok kismama. A vizsgálaton kiderült, hogy elhalt a magzat, és 24-én reggel a kórházban kezdtünk.
Azt hiszem már jól vagyok, sajnos ez ellen nem lehet mit tenni. Inkább így legyen, mint egy beteg baba. Szövettanért majd később kell telefonálnom. Remélem, hogy abból nem derül ki semmi nagyobb probléma.

Nem szeretem a kifejezést, amit itt sokszor használatok, hogy új hónap, új remények, ezért nem is írok ilyeneket. (még akkor sem, ha most új év van).

A hozzáállásom pozitív, de azért a lelkem mélyén még mindig szomorú vagyok, és félek egy kicsit, hogy mi lesz később. Amint lehet szeretnénk megint megpróbálni.

Részleteket nem írtam, de ha valaki szeretne kérdezni valamit, akkor bátran tegye meg.
Nem kell megijedni, aki most tart ott, hogy várakozik a vizsgálatokra. Csak a szépre, meg a jóra kell gondolni, és nem aggódni, de tudni kell, hogy ez sajnos benne van a pakliban... Mostanában már ilyen az élet. Minden 5. terhesség sikertelen. A dokik erre úgy tekintenek, mintha meg sem történt volna! A későbbiekre sem jelent semmi hátrányt. Még két ilyen eset sem...
Ildibaba81
2014-01-02 10:17:48

Köszi, Pulmeria!

Valahogy nem igazán érzem, hogy arról lenne szó, hogy babás vagyok, ezért nem tesztelek még - meg mivel a miki sem erősített meg benne, még inkább úgy gondolom, csak késik valamiért - még az is lehet, hogy egy hónap kimarad, akkor meg feleslegesen lövöldözöm el a teszteket drága pénzért...
Ma csütörtök, ha a hétvégén nem jön meg, talán vasárnap ellövöm a tesztemet, az már mindenképpen gyanús lenne, ha akkor még mindig nem mozdulna semmi semerre. Azt furcsálom ugyanis benne, hogy felfele sem mozdul a hőm, ugyanakkor a 11. dpo-n meg volt egy kisebb leesésem, ami után visszamászott a hőm, ez viszont gyanús... :S
Az szerintem nem gáz, hogy ugyanaz a hőd egy hete, csak maradjon is szép magasan! :)
Antika
2014-01-02 10:14:32

Katkamano
Most megyek majd kontrollra két hét múlva.
Már vagy két hete nem szedtem, mert rosszul lettem tőle, diéta mellett is.
Most felet kezdtem el szedni, mert nagyon rosszul voltam tegnap is, a vércukrom miatt. Majd látom, hogy mi lesz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!