Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2014-01-02 13:07:57
 
Jniki
Köszi igen hallottam már a mannáról,lehet mostmár ki is próbálom:-)
Szerintetek mi van ha reggel volt termékeny nyákom,de azóta meg megint ragacsos,most akkor termékeny vasfgyok vagy mi van?Valaki volt már ilyen szituban?
Katicabogár5
2014-01-02 12:48:51
 
Babaváró együtt érzek és örülök neki hogy így gondolkodsz.


Hát ma nekem semmi nem derült ki mert megjött majdnem egy héttel előbb. 10.-én mennék vissza de inkább privátba a dokimhoz arra meggyógyul ő is.
Elgondolkoztam és arra jutottam, hogy befejezem ezt a hőmérőzést, magamat figyelgetést mert ez a sok sikertelen hónap kikészít. Hagyom hogy magától csak váratlanul össze jöjjön. Márciusban sem megyek még mesterséges megtermékenyítésre, mert szeretném ha spontán menne. Jó dolog ez az oldal, mert jó hogy itt egymással tudunk beszélni, tanácsokat kérni, együtt örülni vagy néha sajnos szomorkodni. Olvasgatni foglak titeket és remélem ez az év mindenkinek szerencsés lesz és mihamarabb babásak leszünk, akik meg már boldog kismamák nekik meg boldog és egészséges babavárást kívánok.
Dzsudzsa
2014-01-02 12:09:08
 
Babaváró!
Csak pozitívan! Engem is az húzott ki ugyanebből a helyzetből.
A hozzáállásodat látva, Te már ismét egyenesben! Hajrá! Büszkék vagyunk Rád!!!
Moha!
Nyugi! Nem kell ennyit foglalkozni magunkkal :)) Ez nem olyan probléma, ami a babát veszélyeztetné. Öblögetés, és én úgy tudom mosni kell (ellenkező esetben bacitelep nő), nekem fogorvos tanácsolta hasonló esetben. Bár tudom, nincs két egyforma eset. Próbálj szájfertőtlenítőkkel öblögetni.
Gondolj bele, mennyi minden történhet egy terhesség alatt!!! HA mindent komolyan vennénk, szerintem belezakkannánk :)
Nyugi :)) Élvezd az új esztendőt, tudod, azt a bizonyos babás új évet :))
Plumeria!
Még tökéletes a görbéd! Elég ha a farkincája konyul fel a végén.

Én ma így. Ilyet még nem csináltam soha. Nekem ovu után mindig fent volt a hőm. Na, de most ilyen lett. Majd kiderül a végén :)

Nyugi lányok!
luciffer73
2014-01-02 11:48:29
 
Babaváró....megemeltem a kalapom...csak nem láttad :/
Ildibaba81
2014-01-02 11:33:38
 
Babaváró!

Nagyon sajnálom, részvétem és fel a fejjel, ahogy írtad, inkább most, még talán könnyebb feldolgozni ilyenkor. Gondolj arra, hogy sokkal rosszabb is lehetett volna. :(
kukac
2014-01-02 11:14:22
 
Sziasztok!

Babaváró: Nagyon sajnálom, ami veled történt, de tényleg irigylésre méltó a magatartásod! Ez biztosan segít majd újra teherbe esni! :)

Én kezdek kihűlni, ilyen alacsony még nem volt a hőm...
capri
2014-01-02 11:11:02
 
Sziasztok!
Karolina, köszi az érdeklődést! :-) Nagyon szép a görbéd, drukkolok! :-)
Babaváró, rettenetesen sajnálom! :-(( De a hozzáállásod elismerésre méltó! Szívből kívánom, hogy az idei karácsony elfeledtesse veled a tavalyit, és ha esetleg még nem is kisbabával, de legalább nagy pocakkal ünnepelhesd majd!
Nálam semmi különös, ma már lehet, hogy ellövök egy ovutesztet (volt egy 10. napi ovum másfél hónapja). Akkor mérek, amikor épp megébredek, de érdekes, hogy most több alacsonyabb hőt mérek, mint az előző ciklusokban. Ja, és én tegnap nem jelöltem sem kevés alvást, sem alkoholt, mert én egyáltalán nem mértem. ;-) Amikor elaludtam (fél 6 körül), már akkor mérnem kellett volna szinte... :-DDD
Moha13
2014-01-02 11:03:17
 
babaváró33
Akkor...én sem írok semmi olyasmit, hogy sajnálom, meg egyebek...örülök, hogy pozitív vagy!
Csak nagyon szorítok, hogy legközelebb minden rendben legyen és ez mihamarabb bekövetkezzék! :)

plumeria
Igen, emlékszem, és akkor írtamis, hogy már azt használom...szóval már hónapok óta használom, de nálam semmi hatása. Először jó volt, de aztán megszokhattam vagy nem tudom...

krisztibaba
Megtaláltam azt a videót, ahol az ekcéma lelki okairól van szó, szerintem nagyon érdekes.
http://www.youtube.com/watch?v=ks5ggisdGP8
mirjam
2014-01-02 10:47:11
 
Babavaro
Nagyon sajnalom,h ez tortent.hanyadik hetben tortent?mennyit kell varnotok?ereztel valami szokatlant vagy csak a soron kov vizsgalat mutatta h baj van!
plumeria14
2014-01-02 10:41:22
 
babaváró33,
irigylésre méltó a hozzáállásod! Szuper csaj vagy, szerintem kevesen lennének ilyen erősek, mint most te! Drukkolok neked, hogy ne kelljen már sokáig várnod a babára, aki veletek is marad. Biztos vagyok abban, hogy az idei év mindannyiunk számára meghozza ezt a várva-várt csodát. Csak így tovább, a pozitív hozzáállás sok mindenen átsegít! Mit mondott a doki, kell most szünetet tartani, vagy azonnal lehet próbálkozni?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!