Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ma reggel meglepetten tapasztaltam, hogy felfelé mozdult el a hőm, de még nem mertem tesztelni. A miki ma reggel kavicskákat mutatott, ami nem teljesen az, amit ilyen hő mellett vártam, de ha holnap reggel nem megy lejjebb a hőm, lehet, hogy ellövöm a tesztet...
Szerintetek?
Plusz info: tegnap este nagyon elkezdett feszülni mindkét mellem, bár ez abbamaradt...
Moha13
2014-01-03 08:29:17
Jó reggelt!
De jó, megint vannak szép görbék! :)
Amíg meg nem jön, addig ne elmélkedjetek azon, hogy miket jelez a testetek...mert idegőrlő minden kis jelre figyelni, hogy akkor most ez mit jelenthet...én megfogadtam, hogy a nemvárt napjáig nem gondolkodom azon, hogy vajon a jelek szerint sikerült-e...:)
Aki volt már spermavizsgálaton...hány nap önmegtartóztatást írtak elő előtte? Mert a mi papírkánkon amit a nődokim adott 5 nap van, de felhívtuk a kórházat időpontért, ahol azt mondták, hogy 3 nap.
Én csak így húzom az egyenesem...
Antika
2014-01-03 08:00:14
Jó reggelt!
Ma így:
luciffer73
2014-01-03 07:58:12
Jó reggeli!
Aki szárnyal, annak én is fújom, a többieknek meg csendben drukkolok...
Én is korán keltem a meló miatt, a hőm mégis "magas" :DDDDD
...vicces....másnak alaphangon ennyi :)))))))))))))
Karolina01
2014-01-03 07:55:04
Jó reggelt!
Gianna! Picit el vagyok keseredve... : o(( Tegnap óta szurkál a hasam és reggel is úgy keltem, hogy majd leszakad a méhem. A cicim is fáj. Olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön, pedig csak jövő hét szerdára nem várom. Olyan, mintha jelezné a testem, hogy most sem sikerült, meg fog jönni.... : o((
krisztibaba85
2014-01-03 07:46:27
Jó reggelt:-)
Adrienn továbbra is szép a görbéd,fújjuk,fújjuk:-)))
karolina te sem panaszkodhatsz,hajrá,tiédet is fújjuk még följebb?.)))
Nálam a helyzet változatlan:-(Ovunak semmi jele nincs egyenlőre,középidős fájdalmon kívül semmi,negatív ovuteszt,sehol termékeny nyák:-(remélem csak csúszik egy két napot,nem pedig egy hónapot:-(((
Iszik amúgy valaki aloe vera-t???Én megvettem a dm-es "eredeti aloe vera áfonyás italt,borzalmas az iíze,reménykedtem hogy lesz egy kis áfonyás íze,de sajnos hozzá kell képzelnem,valakinek tapasztaltok?
Szép napot!
gizgazzz
2014-01-03 07:42:52
Adrienn830 biztató a görbéd megy a drukk.
catgirl20 a 36 napos ciklus elég hosszú, lehet, hogy van ott valaki csak még a teszt nem mutatja ki. Várj egy kicsit és ahogy írtad tesztelj még egyet a napokba.
Ez én görbém semmi izgi :(
gianna
2014-01-03 07:35:55
Karolina hogy állsz ma?
Adrienn830
2014-01-03 05:45:50
Jó reggelt :) igaz még álmos vagyok de mindjárt indulok munkába. Jó lenne egy kv-t inni ébresztő gyanánt de nem fog menni mert visszajönne szerintem. Nem jó a közérzetetem se és olyan megjön érzésem van. Csatolom a görbém és indulok is. Legyen szép Napotok!
catgirl20
2014-01-02 21:26:26
Igen a hőm az tartja magát :) Akkor holnap veszek tesztet :) és szombaton meglátjuk :)
Ma reggel meglepetten tapasztaltam, hogy felfelé mozdult el a hőm, de még nem mertem tesztelni. A miki ma reggel kavicskákat mutatott, ami nem teljesen az, amit ilyen hő mellett vártam, de ha holnap reggel nem megy lejjebb a hőm, lehet, hogy ellövöm a tesztet...
Szerintetek?
Plusz info: tegnap este nagyon elkezdett feszülni mindkét mellem, bár ez abbamaradt...