Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mamma
2014-01-02 19:07:34
 
sziasztok!

arienn830 szerintem nagyon szép a görbéd biztató :)))nagyon drukkolok

babaváró33 az én dokim azt mondta hogy a szövettani eredményemért be se menjek, mert úgy sem lesz rajt semmi, nekik úgymond "ez a természetes" sajna
viszont nekünk is azt ajánlotta hogy két ciklust várjunk aztán hajrá:))) kitartást...

kbettina nekem semmilyen tünetem sincs de igazából az előző két terhességemnél sem volt ("csak" onnan tudtam hogy terhes vagyok mert teszteltem) se hányinger se érzékeny mellek stb. semmi
én még várok a dokival kb. a hónap feléig (ha kibírom) :)))

ildibaba81 neked is megy a drukk
kbettina
2014-01-02 18:53:18
 
Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!:)

Moha:csak ennyi bajod legyen az életben, mint ez a kis szájprobléma. :)
Ne aggódj , semmi veszélyt nem jelent ez a babaprojektet illetően.
Én is nagyon parás tipus vagyok, és mindig mindennek utána járok, meg ilyenek, na de te.... :) túlteszel rajtam.

Babaváró!sajnálom a történteket. :(


Lassan eljön az idő hogy ultrahangra mehessek.8.-ára van időpontom.
Rettentően félek!! Akkor már megmondják pontosan hogy hány hetes vagyok, és megállapítják hogy élő magzatot hordok-e. Ilyesztő, de ez áll a papíromon.
Kiváncsi vagyok mennyit állapítanak meg, mert majd 1 héttel késöbb volt peteérésem.Ezt esetleg említsem??
Tapasztalt kismamának mondhatom magam, hisz harmadik baba, de annyi aggódás van bennem, amik sose voltak a másik kettőnél.

Csak lássák a szivecske pulzáslását.....

Tünetek: fáradtság, de nagyon,reggelente néha émelygek, pattanásos a fejem, szomjúság, és hát a sűrű pisilés, talán többet is eszem kicsit.A mellem viszont nem nő.A bal kicsit teltebb, de a jobb semmit se változott.Egyszer hánytam, szilveszter éjjel, aminek azért örültem csak mert terhestünet:)

Azzal nyugtatom magam hogy ha ennyi tünet van akkor tuti nincs gond.
Annyira érezhetően más ez a terhesség, hogy biztosra veszem , hogy kislány :) :) :)
Szorítsatok értem majd!!!
puszi mindenkinek!!
Adry03
2014-01-02 17:39:18
 
Sziasztok !

Babaváró

Szívből sajnálom ! Nincs olyan szó ami kifejezné mennyire. Közhelyeket én sem írnék. Ha szeretnéd gondold hozzá. :) Viszont az jó, hogy ilyen pozitív tudtál maradni. Csak így tovább. Nem szabad elveszteni a reményt még ha most minden olyan távolinak tűnik is. Nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő.

Katicabogár

Az utolsó része rád is vonatkozik amit Babavárónak írtam.
Még ha nem is mérsz azért remélem néha hallunk felőled.

Plumeria

Nem mondok semmit. :))

Moha

Én is mindenképp javaslom az öblögetést szájvízzel. Nekem ami bevált (szintén nem reklámozni szeretném, de nekem használt: Mentolin (gyógynövényes és koncentrátum). Nekem nagyon bejött. Karácsonykor én is megszúrtam az ínyem fogpiszkálóval és kicsit be is gyulladt. Ez szépen lehúzta. Jó még a Corsodyl és a Listerin is.


Ahogy gondoltam a korai kelés és mérés miatt kicsit lejjebb ment a hőm.
Dzsudzsa
2014-01-02 16:47:14
 
Babaváró33!
Túl sokat a szövettentól ne várj! Nekem a saját orvosom, és aki a kórházban is megállíptotta, hogy nincs szívhang, műteni kell, azt mondták, hogy 1 % az esély, hogy a szövettan mutat valamit. Általában a fertőzést tudja kimutatni. Nekem az jött vissza, hogy terhes voltam. Ez a két szó. Nem hittem a szememnek (és nem egy vidéki kis kórházról van szó) Sajnos én is beleestem abba a bizonyos 25%-ba.
De nem adjuk fel :))
Ne aggódj! Igaz nincs két egyforma szervezet, de nekem nem volt vészes a műtét utáni vérzés sem. Igen, darabosabb volt, de semmi különös. Ezt követően viszont azonnal visszaállt a 26 napos ciklusom. Tudom nem vigasz, de így a műtéttel nagyobb az esély, hogy a méh szépen kitisztult.
Hajrá! A párod és a család ilyenkor nagyon fontos!
babaváró33
2014-01-02 16:10:41
 
Lányok nagyon szépen köszönöm a biztatást, nagyon jól esik!!
Most, hogy beszéltem róla, kicsit rosszabb, de nyilván ez is a feldolgozás része. Valamint sokat segít, hogy ilyen a párom és a családom! Mivel senki nem tudta, csak a szűk család, nem is mondtam el senkinek. Csak ti tudjátok.

Akik kérdezték, azoknak az infó: 24-én reggel mentem be, és kettőkor már hazafele tartottam. Így a karácsony szerencsére otthon telt, és nagyon jó volt, hogy a családdal tölthettem.
Semmi furát nem éreztem, nem fájt a hasam, nem véreztem, semmi. Sőt, a mellem ugyanúgy érzékeny volt és feszült, mint az elején. Elvileg akkor már 9 hetes voltam, de a doki szerint kb. a hatodik héten történt a dolog (a méretek alapján). Durva, mert akkor voltam először vizsgálaton, és akkor még minden ok volt elvileg. Lehet, hogy legközelebb nem fogok hamar elmenni, csak mondjuk a 8. héten. Akkor már jó alaposan meg lehet vizsgálni. Vagy majd a doki megmondja, inkább megkérdezem tőle. Ha először megjön, utána kell mennem hozzá megint. Azt mondta, hogy valószínűleg kromoszóma rendellenesség. Rákérdeztem, hogy nem sárgatest elégtelenség-e, de arra azt mondta, hogy akkor az élő magzat elmegy. A szövettanra azért kíváncsi vagyok, és drukkolok, hogy az ne mutasson súlyos rendellenességet.

Azt mondta, hogy mikor először megjön, valószínűleg durvább lesz, és jobban fogok vérezni mint szoktam. Ez után kell várni még egyet, és utána szerinte próbálkozhatunk.
Hát ennyi. Most nem figyelem magam, csak várom hogy megjöjjön. Eldöntöttem, hogy utána sem fogok mérni, csak a testem jelzéseit figyelem. Nem akarok rágörcsölni, csak élvezni az együttléteket, és örülni, hogy szerelemgyerekünk lesz!
Adrienn830
2014-01-02 16:01:49
 
Szia Ildibaba, köszönöm de jó lenne :)
krisztibaba85
2014-01-02 16:01:03
 
Adrienn tetszetős a görbéd:-) Csak így tovább:-)
Ildibaba81
2014-01-02 16:00:24
 
Adrienn!

Szerintem bíztató... :)
Adrienn830
2014-01-02 15:36:49
 
Sziasztok! Mindenkinek B.Ú.É.K!!! Mai görbém ilyen. Szerintetek milyen?
jniki82
2014-01-02 14:27:58
 
Babaváro!

Fel a fejjel, kétszer ugyanaz nem történhet meg!!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!