Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-01-03 13:36:47

Adry köszi a biztató szavakat.

Babaváró sajnos tudom, hogy mit érzel. Én nekem a 17 hétben kellett megszakítani a terhességet, mert beteg volt a baba. Talàn még csak most kezdem feldolgozni pedig most 29.-én lesz egy éve. Nehéz volt az egész csalàdnak de együtt àtvészeltük. A legnehezebb az hogy azóta se jött össze, de érzem, hogy ez az êv sikeres lesz. REMÊLEM MINDENKINEK. Minenképp írok nektek és figyelem is az oldalt.
Archangel85
2014-01-03 11:52:28

Köszi Kriszti, nagyon reménykedem. Úgy éreztem az ovut, hogy csak na :))))
krisztibaba85
2014-01-03 11:44:51

Archangel85!
Csak nyugi,tudom könnyen "beszélek":-)))de nagyon szurkolunk neked is,uh ez tényleg izgin kezdődik ez az év:Nálam hálisten megjelent az a bizonyos termékeny nyák,végre,"ungi-bungira" fel:-)Mi így szoktuk hívni a párommal:-)))
luciffer73
2014-01-03 11:37:40

Dzsudzsa....én már több, mint egy litert ittam....
...háááát, hogy milyen az idei lángos nem tudom....őszintén szólva akkora zabálást rendeztem szabi alatt, hogy még most is csak szuszogok...a gatyám gombja kigombolva...és hát így....eszembe se jutna most lángost enni... :/
Tegnap egyébként is elég szarul voltam este...hányingerem volt, meg olyan volt, mintha a gyomromat valaki skót dudának használta volna, csak elfelejtette kinyomni belőle a levegőt...iszonyatosan brutális volt
De, hogy most komolyra fordítottam a szót....szóval biztos nagyon fincsi a lángos még mindig...ha erőt veszek magamon, akkor majd valamikor veszek is...és beszámolok róla...na meg persze küldök fénypostával :DDDDDD
Dzsudzsa
2014-01-03 10:52:16

Luciffer73!
Jelentem 1 litrecske már lecsurgott a torkomon :) Valahogy most szomjasabb is vagyok, így könnyebb a dolog.
Mi a helyzet a lángossal? Az idei is ugyanolyan jó mint a tavalyi ?
Dzsudzsa
2014-01-03 10:49:08

Napsugár!
Én két kúrát csináltam a Gynevacból. Nekem egy orvos azért tanácsolta, mert rendszeresen felfáztam. Velem csodát tett! kb. 1,5 évvel ezelőtt 11 ezer Ft volt. 5 ampulla van benne.
Barátnőmnek a nőgyógyásza a folyton visszatérő folyásaira adta. Őneki is nagyon jó tapasztalatai vannak. Azt olvastam, hogy az injekciót egy magyar nőgyógyász dnő fejlesztette ki, mert a meddőségek hátterében is állhatnak ugyebár bacik. Időnként nem kapható, ez igaz. Gyógyszertárban vényköteles. Én vettem már természetgyógyász központban, recept nélkül.

Lányok! A hideg futkos a hátamon! Vannak itt ígéretes görbék! Nagyon várom a jó híreket! Engem úgy fel tud dobni, ha már valakinél úton a baba :))

Mára visszaugrottam.
luciffer73
2014-01-03 10:42:19

Plumeria...én már az előző hónapnál is azt néztem, hogy a hőm lecsökkent, lh teszt pozi...utána két nappal megint lecsökkent a hőm...nálam nyák nincs...legalábbis nem annyira jelentős, hogy észrevenném...pisilni meg elég sűrűn elmegyek, mert sokat iszok...
Remélem ti is betartjátok a sok folyadék-bevitelt?!
plumeria14
2014-01-03 10:36:10

Ildibaba81,
nekem tutira nem ott volt az ovum, ahova a rendszer tette...én 11.napon este éreztem valamit, de szerintem csak a 12 cn-on repedhetett meg, mert akkor emelkedett a hőm is.

Luciffer73,
pozitív LH teszt után 24-36 órával később van az ovu, így akár lehetett 28-a is...vagy a görbéd alapján akár 26-a is, mert utána szépen megemelkedett, ovu után nappal átmenetileg csökkent, majd újra emelkedett és még tovább emelkedett.
Archangel85
2014-01-03 10:35:22

Sziasztok! Én ma így, az első clostis hónap vége felé...
ma hajnalban arra ébredtem hogy görcsölök, kicsit félek,nagyon reménykedem :(((((
Ildibaba81
2014-01-03 10:34:30

Nekem egy nappal korábbra tette, de az enyémet szerintem a hüvelyváladék adat zavarta meg....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!