Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2014-01-04 10:32:44

Úgy értettem, a második csík nagyon halvány volt, de egyértelműen ott volt, apa is látta, még átlagos fénynél is... :)
Dzsudzsa
2014-01-04 10:25:36

Plumeria14!
Ha jól számolom Neked sincs sok hátra :) Hány napos a luteálisod?
plumeria14
2014-01-04 10:22:18

Ildibaba81,
az emelkedett hő a nemvárt napja körül, szerintem jót sejtet. A maszatolás még nem feltétlenül utal arra, hogy meg fog jönni, mert állítólag a szervezet emlékszik a mensire. Érdemes lenne egy másfajta márkájú teszttel is megpróbálkoznod. Az mit jelent, hogy rózsaszín a csík? Most akkor két csík van csak halvány? Nem akarsz áttérni a nyelv alatti méréshez? A hüvelyen való mérést a fertőzésveszély miatt (könnyebben bekerülnek a bacik) annyira nem javasolják.

gizgazzz,
aranyos volt a férjed megjegyzése :) Én is 8.-ára nem várom!

Úgy látszik, tegnap valamit rosszul csináltam, mert ma ismét 36,9...visszaálltam az egyenesemre...ilyen "görbém" még nem volt...nem hiszem, hogy jót jelentene ez az egyenes...de érdekes, mert az elejétől kezdve ilyen...mi ütött "belém?
Ildibaba81
2014-01-04 10:18:22

Dzsuzsa!

Köszi a bíztatást! :)

Azt hiszem, most nem stresszelem magam ezzel, majd a jövő héten csinálok még tesztet, addigra kell hogy látszódjon valami változás, vagy nem lesz egyáltalán csík, vagy erősebb lesz és akkor már hívom is a dokit... :S
Dzsudzsa
2014-01-04 10:14:10

Gizgazz!
A hő valamihez képest magas. A luteálisod szerintem egyértelműen elkülönül. Én ezt nem tudom alacsony hőnek értelmezni :) Nem feladni!
Ildibaba!
A 2. csík az csík, tudod ez nem ovu teszt. Ha ott van, akkor az ott van. Én a helyedben vennék (ha nincs) 2 ugyanolyan márkájú tesztet és holnap reggel, majd holnapután is csinálnék tesztet. Ha a csík erősödik, nem kérdés. Türelem, ami tudom, most nagyon-nagyon nehéz.
Én - ha emlékszel - decemberben voltam úgy, hogy nem várt előtti napon du. pozitív. Nemvárt napján reggel negatív, majd másnap megjött. Nálam valami miatt nem sikerült a beágyazódás. De nálad mindenképpen pozitív, hogy van hcg, mert ugye arra ugrik a terhességi teszt.
Nagyon-nagyon szurkolok!!!!!!!!!!

Én ma így, remélem a folytatás is ilyen lesz :)
Ildibaba81
2014-01-04 09:35:43

Köszi a bíztatást, Archangel! :) Jó lenne, ha igazad lenne. :)
Ildibaba81
2014-01-04 09:28:37

Köszi, Gizgazz,

Azt hiszem, várok egy hetet, addig elválik az is, hogy megjön -e rendesen...mondjuk ha megjön, nem fogok tudni hőt mérni, mert ugye hüvelyben szoktam, pedig hallottam már olyanról is, hogy terhesség mellett 1-2 honapig még menstruált az illető... szóval passz.

Ha viszont nem terhességtől, akkor mitől magas az LH szintem annyira, hogy rózsaszín legyen a csík? lehet, hogy most ovulálok... :D

Valakinek valami 5lete?
Archangel85
2014-01-04 09:24:35

Ildi szerintem a pozitív az pozitív, van olyan hogy a szervezet emlékezik, és picit vérzel még, de ha megnyugtat hívd fel a dokit. :)
Én lemondok erről a hónapról... :(
gizgazzz
2014-01-04 09:22:50

Ildibaba81 ez még bármi lehet. Próbáld kibírni és ne agyalni hanem várj hétfőig és csinálj még egy tesztet. Drukkolok, hogy az már egyértelmű pozitív legyen.

Látom sokan nem várjuk 8-9.-én. Nekem sajnos jönni fog mert érzem és a hőm se magas. Így az erre fókuszált energiáimat arra tudom fordítani, hogy nektek drukkoljak.

A férjem is megmérte a hőjét. Mert ugye mérem a sajátom, ma, hogy beteg lett a lányomét is, így ő sem akart kimarni a sorból. Azt mondta 35,5 a hő akkor ő most ovulál...... Azt hiszem kicsit az agyára megyek a hőmérőzéssel :)

Antika
2014-01-04 08:36:13

Jó reggelt!
Mostanság nagyon ingadozó a hőm, de jövő héttől már helyre áll, mert visszatérek a taposó malomba :(
Nem hinném, hogy most ovulalnék, mondjuk a derekam az fáj, de semmi egyéb, tegnap az ovu teszt csak halványan mutatta a második csíkot, szóval negatív. Lehet, hogy korábban lesz ovum?
Ma így:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!