Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2014-01-04 12:37:38

Sziasztok:-)

Hú,zajlanak itt az események:-) :-) :-)

Ildibaba81,ez szuper az a két csík,de saját megnyugvásod végett,tesztelj még,és inkább menj dokihoz,az a biztos nem:-) :-) Hajrá:-)

Adrienn nagyon jól alakul a görbéd, szépen fenn van a hőd,pár nap múlva már te is tesztelhetsz:-)

Gizgazzz,jófej az urad,néha jó egy kis bohóckodás:-) :-)

Én még minbfdig várom az ovumat:-)

krisztibaba85
2014-01-04 12:36:34

Sziasztok:-)

Hú,zajlanak itt az események:-) :-) :-)

Ildibaba81,ez szuper az a két csík,de saját megnyugvásod végett,tesztelj még,és inkább menj dokihoz,az a biztos nem:-) :-) Hajrá:-)

Adrienn nagyon jól alakul a görbéd, szépen fenn van a hőd,pár nap múlva már te is tesztelhetsz:-)

Gizgazzz,jófej az urad,néha jó egy kis bohóckodás:-) :-)

Én még minbfdig várom az ovumat:-)

Adrienn830
2014-01-04 12:22:17

Sziasztok bíztatóim :) hát nem tudom de olyan érzéseim vannak, mint mielőtt megjönne, tompa nyomások a méhemnél és p.vezetéknél bal oldalt, de mai hőm ilyen lett, mit gondoltok?
gizgazzz
2014-01-04 12:05:59

Ildibaba, egyetértek Monika5 véleményével. Mert az én terhességemnél is ez volt a 6-7 hét környékén és nekem is gyógyszert írt fel a doki és kb 1-2 hétig nem is dolgoztam. Pár nap alatt elmúlt a barnázás.
gizgazzz
2014-01-04 12:01:47

Dzsudzsa ha te bízol a görbémben akkor nekem meg kötelező :) Szóval így reménykedem mégis.
A te görbéd is szépen alakul. Hajrá-hajrá
plumeria14
2014-01-04 10:55:08

Ildibaba81,
tényleg, nem tudnád feltölteni nekünk a tesztet (kepfeltoltes.hu)?
Monika5
2014-01-04 10:47:29

Ildibaba81,
Szerintem a halvány 2. csík is pozitív. A helyedben én nem várnék, hanem orvoshoz fordulnék. Mert az is lehet, hogy csak emlékszik a szervezeted, de az is, hogy kevés a progeszteron hormonod. Nekem is pont ugyan úgy kezdődőtt a barnázgatás (először nyák, majd pár csepp a tisztaságin), majd vérezgetés.Reggel egyből a dokimhoz indultunk, de sajnos nem volt senki és csak délutánra írtak ki helyettesítést. Délután mire visszamentünk, már sokkal egyértelműbben barnáztam, és a váróban elkezdtem vérezni is... Ez a 6,5. héten történt. Szerencsére a baba jól volt, de azonnal progit írt fel a doki.Aminek hatására meg is szünt minden 2 nap alatt. Szóval szerintem ilyen esetekben jobb azonnal, mégha az elején is vagy, dokihoz fordulni... Mert ha vártam volna én is, ki tudja mi lett volna...Sok sikert. Drukkolok! :)
capri
2014-01-04 10:40:28

Sziasztok!
Jaj, olyan szép görbék vannak megint! :-)
Ildibaba, nem tudsz képet feltölteni a tesztről? A halvány pozi is pozi, tudod! ;-)
KatkaManó, nagyon drukkolok a lombikhoz! :-)
Nálam még semmi érdekes, az ovuteszteken nagyon halvány a 2. csík. Igaz, előző ciklusban is így voltam, a semmiből lett full pozi. Ami érdekes, hogy alacsonyabb kicsit a hőm, mint szokott. És még az össze-vissza (nem azonos időben) mérés ellenére is egyértelműen látszik, hogy nem volt még ovu. Tegnap pl. 8:45-kor mértem 36,6-ot, a rendes mérési időm 5:50, előző ciklusban talán egyszer ment 36,6 alá abban az időben. Ma meg 5:30-kor 36,4, 7:30-kor 36,5 volt. Szóval csak annyit akarok mondani, hogy úgy vettem észre, a luteálisban nagyobb jelentősége van az egy időben mérésnek, akkor ha később mérem, jóval feljebb megy a hőm.
plumeria14
2014-01-04 10:36:53

Ildibaba81,
akkor örülni kell, hiszen a halvány csík is csík :) Lehet, hogy nemrég kezdett termelődni a hcg szinted, ezért volt még halvány a csík. Szerintem hétfőn tesztelj újra és ha akkor is ott van a csík, akkor menj el a dokihoz, mert vérből jobban kimutatható.
plumeria14
2014-01-04 10:33:01

Dzsudzsa,
általában 16-18 nap között mozog, de volt már 14 és 19 napos is...szinte mindig pontosan érkezik a nemvárt...sajnos azt néztem, hogy ha mégis időben jönne, akkor januárban megint nem fog összejönni az inszem spontán cikluszban, mert a 11. nap hétvégére fog esni...ezt nem hiszem el...tudom, nem szabad ennyire előreszaladni, mert még se jött, de kíváncsiságból megnéztem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!