Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szeretnék egy kis helyzetjelentést adni. Szóval, az objektív tények a következők:
Tegnap óta ugye barnázok, reggel mértem egy 36,9-et, ami baromi magas hő nálam, ezt sosem szoktam elérni, a hőmérő azonban (hüvelyben mérem a hőt) maszatos lett (olyan pirosas-barnás. Szóval, gondoltam, alszom rá még egyet, aztán kitalálom, mi legyen. Mikor felkeltem, úgy döntöttem, ellövöm azt az egy Amazon 10-es tesztet, ami már hónapok óta lapul a szekrényemben - márciusban úgyis lejár a szavatossága. Elmentem a WC-re, a papíron olyan elég erős, pirosas-barnás cucc volt, az éjszakai tisztasági betéten azonban minimális folt volt csak (láthatóan csak a hőmérőzés eredménye). Mindegy, gondoltam, a 36,9 baromi magas, csak letesztelem, mi helyzet: sokra mentem vele: a teszt csík halvány rózsaszín...
Most mit kezdjek ezzel az infoval? A 31. napon vagyok, ami a 18. dpo és van egy halvány rózsaszínem, meg pecsételek és tökre úgy néz ki, hogy meg fog jönni. A tájékoztató igazából semmit nem ír rózsaszínre, csak azt írja, hogy az egyértelműen negatív eset az, ha egyáltalán nem jelenik meg semmi. Régebben ugyanígy, Amazonnal teszteltem már negatívat, még a legerősebb fény alatt sem látszott semmi, tök fehér volt...
Valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban?
Előre is köszike! :S
Karolina01
2014-01-04 08:16:46
Jó reggelt!!
Ani!! Húúú ez nem nem semmi!!!!! nagyon szép.
Csatolom az enyémet is:
Ani0630
2014-01-04 08:12:39
Jó reggelt
Én ma így:
KatkaManó
2014-01-03 22:38:29
Plumeria ez az első lombikunk. Pesten a Forgácsba. Rendesen normál cikluskezdéssel. Nem a long protokoll.
Adry03
2014-01-03 22:23:57
Ildibaba
Biztos beágyazódás, biztos beágyazódás. :))
Végül is az esély +van.
Ildibaba81
2014-01-03 20:36:29
Mel!
Én is valahogy úgy vagyok vele, mint Jiniki, tök nyugodtan várom a mensit, bár az tök fura, hogy csak barnázok. Egy kicsit befogta a tisztaságit, de nem erősödött - amikor az előbb WC-re mentem, a papíron pont ugyanannyi volt, mint amikor írtam nektek a dolgot, szóval nem tudom igazából, mire véljem...
Adrienn!
Én is drukkolok az ikercsíknak! :)
Adry!
Biztos beágyazódás, biztos beágyazódás...te is mondogasd velem magadban! :)
Adry03
2014-01-03 19:51:48
Sziasztok !
Szorítok mindenkinek aki a nem várhoz közeleg !
Részemről megint lejjebb ment kicsit a hőm. Bár még kb. 1 hét van a nem vártig. Addig még bármi lehet. Majd kiderül.
Dzsudzsa
2014-01-03 18:37:20
Adrienn!
Még pár nap, kitartás!!! De jó lenne már egy jó, két csíkos hír :)
Adrienn830
2014-01-03 18:25:08
Csajok köszönöm a biztatásotok, sokat jelent, remélem hamarosan jó hírrel szolgálhatok :)
Dzsudzsa
2014-01-03 18:23:00
Luciffer!
Ablak nyitva, repülhet az lángos. Jó fokhagymásan, ha kérhetem :))))
Szeretnék egy kis helyzetjelentést adni. Szóval, az objektív tények a következők:
Tegnap óta ugye barnázok, reggel mértem egy 36,9-et, ami baromi magas hő nálam, ezt sosem szoktam elérni, a hőmérő azonban (hüvelyben mérem a hőt) maszatos lett (olyan pirosas-barnás. Szóval, gondoltam, alszom rá még egyet, aztán kitalálom, mi legyen. Mikor felkeltem, úgy döntöttem, ellövöm azt az egy Amazon 10-es tesztet, ami már hónapok óta lapul a szekrényemben - márciusban úgyis lejár a szavatossága. Elmentem a WC-re, a papíron olyan elég erős, pirosas-barnás cucc volt, az éjszakai tisztasági betéten azonban minimális folt volt csak (láthatóan csak a hőmérőzés eredménye). Mindegy, gondoltam, a 36,9 baromi magas, csak letesztelem, mi helyzet: sokra mentem vele: a teszt csík halvány rózsaszín...
Most mit kezdjek ezzel az infoval? A 31. napon vagyok, ami a 18. dpo és van egy halvány rózsaszínem, meg pecsételek és tökre úgy néz ki, hogy meg fog jönni. A tájékoztató igazából semmit nem ír rózsaszínre, csak azt írja, hogy az egyértelműen negatív eset az, ha egyáltalán nem jelenik meg semmi. Régebben ugyanígy, Amazonnal teszteltem már negatívat, még a legerősebb fény alatt sem látszott semmi, tök fehér volt...
Valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban?
Előre is köszike! :S