Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gizgazzz
2014-01-05 11:07:13

Krisztibaba85 sajnos érzem a mensi jeleit, de neked nagyon szépen alakul a görbéd. Fújom neked !

Plumeria14, 36 éves vagyok és tudom nem olyan sok a 6 hónap. Már van egy 3 éves lányom és ő hamar megfogant. Azt hiszem elmegyek a nőgyógyászhoz és megkérdezem indítsunk e vizsgálatokat. Látom a te hőm emelkedett így megy a drukkom feléd :)

Dzsudzsa várom a következő hónapban a drukkodat :) Addig én adom az enyémet mert jó nagyon ugrott a hőd… hajrá :)

Eddig nem mértem a hőmet de kb tudtam, hogy mikor van ovum. Ide a ti fórumotok miatt regisztráltam. Mert minden ismerősömtől azt kaptam, hogy elsőre teherbe estek. Majd amikor én nem akkor jöttek a szokásos dolgok: majd jön ha akar, ne stesszelj rá, ráértek... stb.
De ti tudjátok milyen havonta megélni a kudarcot, hogy nem jön össze és ez megnyugtat. Mármint nem az, hogy ti is aggódtok ezen, hanem hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Na de remélem csak rövid ideig leszünk ezen a fórumon mert ebbe az évbe mindenki babásodni fog ugyebár !!!!!!! Majd jönnek új tagok de azok is csak rövid időre. Na és ne felejtsük el, hogy most is vannak pozi tesztek és ennek nagyon örülök !
plumeria14
2014-01-05 11:05:33

krisztibaba85,
a biztonság kedvéért még ma is gyűrjétek össze a lepedőt :)
krisztibaba85
2014-01-05 11:00:53

Plumeria,igen remélem:-) :-) ,bár mamár nem is fáj semmim:-)

Szerintetek ha ma reggel vagy éjszaka megvolt az ovum,akkor ha ma még együtt leszünk este akkor az még segíthet a biztonság kedvéért,amolyan grátisz gyanánt?:-) :-) :-)

Plumeria csodás a görbéd:-) :-) :-) megy a drukk:-)
Moha13
2014-01-05 10:54:51

Ildibaba
Nekem nem kellett nagyon néznem, első ránézésre láttam a két rószaszínedet...:):):)

Plumeria
És milyen érdekes, Neked is 36,5 volt ovu előtt az egyenesed...:D
Jó jel ez a fölfelé elmozdulás, nagyon szorítok...már Te is elég rég itt vagy, ideje menned...egy pozi teszttel a tarsolyodban...:):):)
krisztibaba85
2014-01-05 10:53:44

Adrienn,biztos még nem elég magas a hcg szint,el ne szomorodj:-)
plumeria14
2014-01-05 10:49:31

gizgazzz,
még ne add fel! Bár tudom milyen rossz érzés az, amikor az ember legbelül már tudja, érzi a jeleket, hogy meg fog jönni :( Kitartás, a 6 hónap még kevésnek mondható. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha gondolod, akkor el lehet kezdeni szép sorban a kivizsgálásokat...

krisztibaba85,
neked tutira megvolt az ovud...

Dzsudzsa,
nagyon szép a görbéd...hátha most is ott lapul valaki ;)

Moha13,
nekem is ez volt a "bajom" ebben ciklusban, hogy olyan egyenes volt mindenhol...

Ildibaba81,
hát én látom halványan a 2. csíkot... DRukkolok, hogy szerdán már szép erős legyen a csík.

Én ma 1 tizedet emelkedtem...kíváncsian várom a folytatást...bár a tegnapi pecsételés miatt nem vagyok valami nyugodt...pedig a nemvárt napjáig nem is akartam vele foglalkozni...de a sors kiszámíthatatlan.
krisztibaba85
2014-01-05 10:47:18

Ildibaba valóban nem látszódik elsőre,de azét látni:-) :-)

Drukkolok hogy minden rendben legyen:-) :-)
Adrienn830
2014-01-05 10:44:09

Sziasztok! Ma reggel ovut mint jóstesztként használtam és leheletnyien halványka a 2 csík rajta, a terhességi 10-es erősségi tesztet is az meg full negativ :( Mai hőm ilyen
Ildibaba81
2014-01-05 10:36:43

Bocsi, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy semmiféle görcs, vagy egyéb fizikai jel nem volt idáig - se hasfájás, se egyéb más...

Mónika!

Neked kísérte egyéb fizikai jel a barnázást? Mennyire volt erős a barna folyás? Nekem inkább csak kicsit befogta a wc papírt, de 2. törlésre már nem volt semmi rajta, egész nap elég volt 1 db tisztasági és csak 1-2 csepp volt rajta. Tegnap este már a papíron sem volt semmi és azóta sem.
Ildibaba81
2014-01-05 10:19:02

Jó reggelt, csajok!

Nem semmi, nem gondolta, hogy ekkora vitát robbantok ki az ügyben... :)
Nem szeretnék fejvesztve rohanni dokihoz:tegnap volt némi barnázásom, de a tisztasági betéten csak 1-2 pötty volt, a wc papíron volt némi barna maszat. Ma reggel idáig még nem találkoztam barnázással - talán elmúlt (fingers crossed)... majd a nap folyamán még figyelem. Szerintetek akkor ez még normális lehet? Gondolom, ha elhalt volna a pete, ennél azért jóval erősebb lett volna (vagy nem tudom). A hőm lejjebb van ugyan ma, de még bőven a CL fölött.

Feltöltöttem a képet, de nem valami jól látszik ezen, viszont még ma is egyértelműen kivehető, nem is kell hozzá túl erős fény:

http://kepfeltoltes.hu/view/140105/2014-01-05_09.25.03_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Csajok!

Köszi a bíztatást mindenkinek! :)

Plumeria!

Olyan szerda magasságára terveztem a tesztelést, nincs itthon, meg nem akarom agyon se stresszelni magam a dolgon, inkább kicsit több időt hagyok neki, hátha látványosabb a változás...

Monika5!

Egy kicsit azért megijesztettél, de talán az jó jel, hogy csak nagyon kicsit barnáztam és úgy tűnik, el is múlt (remélem). Ha ma újrakezdődik, tutira felhívom a dokimat azok után, amit írtál. Nem gondoltam volna, hogy ilyen okok lehetnek a háttérben... szóval, köszi az infot!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!