Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha, 10-11. dpo-ig nekem is pont olyan átlagos volt a görbém, mint eddig. Azóta nem... :-) Ne vonjál még le következtetéseket! ;-)
Moha13
2014-01-19 09:22:05
KatkaManó
De jó!!! :):):)
capri
A hormonokhoz nem értek...viszont a görbéd csudiszép...:)
Én ma maradtam a helyemen...kezd úgy kinézni ez a görbe, mint minden eddigi...nem túl biztató hogy ugyanolyan.
capri
2014-01-19 08:54:57
Lenne egy kérdésem (főleg azokhoz, akik szedtek Duphastont, esetleg Utrót). Remélem, nem megyek az agyatokra... :-D
Elvileg 11-25. cn.-ig kell szednem a 2x1 Duphastont, az van ugye ma. Még augusztusban azt mondta a dokinő, hogy akkor is abbahagyhatom a 25. napon, ha terhes vagyok, nem okoz gondot... Én még inkább szedném tovább... Napi 20 mg progeszteront csak így hirtelen abbahagyni, ha elindult valami... Mit gondoltok??? Köszi!
Antika
2014-01-19 08:52:41
Sziasztok!
Én ma így:
krisztibaba85
2014-01-19 07:42:52
Jó reggelt:-)
Dzsudzsa,hát ez hihetetlen komolyan:///Kívánom hogy mihamarabb megkapd a választ és segítséget a problémádra,és sok kitartást:-)
Moha,Capri!
Köszönöm,igen az enyém lesz a Február:-)
Capri!
Én csak azt tudom irni hogy nagyon szép a görbéd,nekem hálisten nem kell ilyen gyógyszert szednem ,ugyhogy ismeretlenbe meg nem tudok mit irni ezzel kapcsolatban,de nagyon drukkolok a sikeres végeredményért:-)
Katkamanó neked is megy a drukk:-)
Hát én mára zuhantam...
capri
2014-01-19 07:22:04
Sziasztok!
Katka, drukkolok, ahogy csak bírok! Vérvétel lesz majd két hét múlva?
Én ma sem tudtam aludni, 5:45 helyett 5-kor mértem, akkor 37,0 volt. Aztán már nem aludtam vissza, de 6-kor is mértem, akkor 37,1 lett. Igazából mindegy is, melyiket írom be. :-)
KatkaManó
2014-01-19 06:21:35
szóval a görbe :)
KatkaManó
2014-01-19 06:20:13
Dzsuzsa nagyon sajnálom :(
Szeritem is jó lesz az a hétfői vérvétel. Biztos nem véletlen hogy nem marad a baba...lehet csak egy kis rásegítés kell.
Én nagyon szurkolok neked
Capri ígéretes görbe kíváncsian várom a folytatást :)
Nálunk tegnap megtörtént a beültetés :)
Egy pöttyöt kaptam vissza mert nagyon szép fejlett volt. Kaptunk róla UH felvételt :)
De sajna 2 hét mire kiderül hogy megtapadt e. Nagyon izgulok :)
Csatolok görbét bár ma nem mértem mert éjszaka a szomszéd bulizott és sokszor fent voltam
Dzsudzsa
2014-01-18 22:28:16
Plumeria14!
Igen, én is bízom benne, hogy a hétfő még pont jó lehet.
Magánklinikára jelentkeztem be. Úgy beszéltük a párommal, inkább kifizetem a vérvételt, de már nincs idegzetem hónapokat várni egy hormonsorra. Mert nálunk a szakrendelésen 2-3 hét mire időpontot kapok, és újabb idő, mire megvan az eredmény.
Én úgy tudtam, akinél sárgatest elégtelenség van, az sokat barnázik, nehezen akar megjönni. Nálam ez nincs. De attól még lehet, hogy baj van vele. Most már nagyon kíváncsi vagyok!!!!
capri
2014-01-18 21:04:32
Plumeria, igen, a gyógyszer progeszteron, azért írták fel, mert kicsit alacsony volt (bár majdnem a ref.tartomány közepén!). A dokinő augusztusban felajánlotta, és rám bízta a döntést, akarom-e szedni, vagy pár hónapig még próbálkozunk nélküle, én a gyógyszert választottam.
Moha, hogy lekonyult-e ilyentájt? Mindig! Legtöbbször zuhanórepülésben, egyszer lépésenként...
Én már többször írtam, hogy a hőm még soha nem csapott be. Remélem, nem most kezdi el......