Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ja, és találtam egy gyakorikérdések.hu-s beszélgetést, ahol azt írja valaki, hogy 3 körüli értékkel is összejött, valaki más pedig azt írja, hogy az ő dokijának van több betege is, akinek 7 körüli TSH-val összejött...furcsa most már ez az egész...tényleg nem tudom mire vélni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherbeeses__4446661-szerintetek-29-es-tsh-ertek-sok-a-teherbeeseshez
Moha13
2014-01-18 19:15:20
Sziasztok!
Tegnap óta kicsit eltúntem, mert reggel elmentem vérvételre, aztán ott vártam több mint fél órát, aztán hazabandukoltam, ami kb 40p út...aztán bevásárlás, hazacipekedtem, majd elmentem megint gyalog suliba, ami szintén fél óra út (nem volt busz), aztán ott nyomatták az agyam 4 órán keresztül...és valami fél hétkor értem haza...hát, olyan voltam, mint egy hulla. Szóval elolvastam amiket írtatok a TSH-eredményemmel kapcsolatban és köszönöm mindenkinek a gondolatokat! :)
Írni már nem volt erőm.
Plumeria próbálok még jobban utánanézni eeknek a TSH kettő alatt legyen dolgoknak, és azt fundáltam ki, hogy talán étrendváltozással lehetne-e befolyásolni picit a dolgot...biztosan van kíméletesebb módszer is, mint ezek a gyógyszerek.
El tudom hinni, hogy ennek tényleg 2 alatt kell lennie a babásodáshoz, de amíg nem derül ki, hogy nincs semmi de semmi más gond, addig én nem szívesen szednék semmiféle hormont, a pajzsmirigy nem játék...lehet, hogy én ennyivel működök jól, és csak bekavarnék. Azon is gondolkodom, hogy olvastam a neten, hogy ha a pajzsmirigy alul vagy túlműködik, a többi érték sem túl szuper...de nálam minden normálisnak tűnik. Mi van, ha a TSH-t lejjebb visszük és a többi borul majd ettől? Annyira furi ez az egész. És bizonytalan is...és az ember már nem is tudja, kire halgasson...:X
Találtam egyébként egy nagyon érdekes cikket egy kutatásról, ami azt írja, hogy évekkel ezelőtt még 2 volt a felső határa a normális TSH-szintnek, aztán ezt valamiért felvitték 4 fölé, amibe már az emberek 90valahány %-a belefér...ez is elég furcsa.
Azt is írják, hogy elvileg az a legjobb, ha az embernek (itt nem írtak babásodós témáról) az a legegészségesebb, ha 1,5 alatt van.
A vetélésről is érdekes, amiket ír...:X
Szerintem kinyomtatom majd ezt a cikket és elviszem a dokimnak megmutatni. :D Szerintetek kivág a rendelőből? :D:D:D
Krisztibaba85
Sajnálom, de ahogy Te is írod, a következő hónap Tiéd! :)
csillka
Ez tuti nem mensi...még csak most volt ovud... :)
Adrienn830
Ez aztán az ugrás! :D
Én ma csak így maradtam, ahol voltam. :)
capri
2014-01-18 19:03:59
Krisztibaba :-((((( De így van, a február a tiéd!
Gizgazz, persze, elég lesz a kezed is! :-DDD
Napsugár, jaj de jó, hogy eltűnt az a fránya ciszta! :-) Az értékeid szerintem rendben vannak. A TSH meg így tökéletes! :-)
Plumeria, akkor most nincs inszem?
napsugar24
2014-01-18 18:00:37
Plumeria-
több orvosnál voltam mire megtaláltam az igazit-és ők mindig nézték a véreredményemet. Nem volt gondom eddig a TSH-val, s remélem nem is lesz, nem szedek semmilyen gyógyszert csak a stimusokat.
csillka
2014-01-18 16:30:00
Na ez aztán egy érdekes nap :(
Valószínűleg megfáztam, vagy influenza, nem tudom. Már két napja ingadozik a hőmérsékletem, most épp 37,6 volt.
Szédülök, és fáj mindenem. Évek óta nem voltam influenzás :(
Reggel óta nem volt pecsételésem.
Nem tudom merjek-e bevenni gyógyszert!
Estére vendégeket várunk, és vacsit kell készíteni, hát mit mondjak, hurrá :D
plumeria14
2014-01-18 15:34:04
Adrienn830,
nem az a lényeg, hogy ugyanannyi óra alvás után mérd, hanem ugyanabban az időben, de persze legyen meg a minimum 6 óra alvás.
Popeyené
2014-01-18 14:59:54
Sziasztok!
Szerintetek mitől lehet hogy a szokottnál jóval erősebb a havi vérzésem??A változás csak annyi hogy több vitamint és méhpempős mézet eszek/szedek.Ez miatt lehet?
És ez most jó hogy több van vagy nem??
Köszi mindenkinek
Adrienn830
2014-01-18 13:25:24
Köszi az észrevételt Plumeria14 elírtam igen, mindig 6 óra utáni alvás után mérem mai 36,7 csatolom a helyes grafikont :)
Mai görbém ilyen, együttlétek, január: 12.-én, 14.én, 16.-án, 18.-án, jelenleg jobb oldalon szurkálást érzek aprókat. Párom spermaszáma jó: 40 M/ml és jó lenne ha sikerülne 1.-nek célba érnie
plumeria14
2014-01-18 13:16:38
Adrienn830,
tényleg 37,5 fölé ugrott a hőd? Biztos jól mérted? Ugyanakkor mérted? Nem vagy beteg? Nekem ez egy kicsit soknak tűnik... A szurkálás az ovura utal(hat).
Adrienn830
2014-01-18 13:06:57
Sziasztok, Mai görbém ilyen, együttlétek, január: 12.-én, 14.én, 16.-án, 18.-án, jelenleg jobb oldalon szurkálást érzek aprókat. Párom spermaszáma jó: 40 M/ml és jó lenne ha sikerülne 1.-nek célba érnie
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherbeeses__4446661-szerintetek-29-es-tsh-ertek-sok-a-teherbeeseshez