Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-09-02 13:09:02

Timi, én úgy látom, hogy ez pozi, de csinálj még holnap is tesztet, hogy erősebb-e v. halványabb. Mindenesetre ma legyetek együtt.
Milla megy a drukk, de milyen most az ovuteszted, erősödő, v. halvány?
Fbara, ha már voltatok meddőségiben, és mindent rendben találtak akkor nem értem, miért nem sikerül a baba. Bár hallani arról, hogy vannak párok, akiknek az égvilágon semmi bajuk, és mégsem sikerül, és az rosszabb, mert ha van akadályozó tényező, azon tudnak segíteni, de ha nincs, azon nem tudnak. De 2 év elteltével egy inszemet már meg lehetne próbálni, még ha lombikot nem is csinálnak. Szerintem menjetek el újból, és hátha csinálnának inszemet, és sikerülne. Nincs mire várni, mert így csak idegeskedsz, hogy egyfolytában megjön, én tudom, milyen dühítő ez. Mi azért is megyünk el, mert igaz, hogy 1 éve próbálkozunk, és nekem már volt egy egészséges babám, de 1 év alatt most valahogy nem akar összejönni a második első babánk. Nem várok tovább.
Milla880529
2019-09-02 11:32:08

Timi, az a baj, hogy nehéz eljutni vérvételre, már kértem időpontot, már szabadságot is kértem. Meg mást is nézetek :)
mistimi
2019-09-02 11:08:13

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=7410F3FAFBB_6827_4D11_B09.jpeg
Nálam talán alakulnak a dolgok. Szerintem holnap lesz ovum. Ma már picit hasmenésem volt, ez már annak a jele.
Igazad van Andi h el kellene engedni, de mivel ilyen hektikusak a ciklusaim így nem akarok lemaradni és megint 35 napot várni mire lesz esély.
Hiába nyaralunk azért egy 1,5 éves gyerkőccel ez messze nem pihenés, és bizony nem vagyunk együtt minden nap.
Milla szerintem ha még nem volt ovud akkor semmi értelme elmenned még vérvételre. Mert az ovu után 7 nappal kell. A progeszteron mutatja meg h volt ovu
Milla880529
2019-09-02 10:42:29

Most megyek szerdán a 21.napira, melyik az az eredmény amiből látszik, hogy volt e ovum?
fbara90
2019-09-02 08:24:36

Andi már túl vagyunk a meddőségi kivizsgáláson (a párom is). A hormonjaimat is nézettem már, ciklus eleji és végi vérvételen is jártam már, minden ok.
Remélem neked tud segíteni a doki! :)
Milla880529
2019-09-02 08:06:38

Andi, köszi a kérdést, holnap jelentkezek, hogy mi lett az eredménye az ovu teszteknek.
Andi198729
2019-09-02 08:01:08

Erikasz még nem próbáltam, de mindenképp ki fogom majd, köszönöm :) És ahogy Lion is írta, én is abban bízom, hogy hamarosan a 4. babádhoz gratulálhatok ;-)
Milla, Mistimi, hogy álltok az ovuval?
erikasz
2019-09-01 21:09:54

Köszönöm szépen Andi és Lion a gratulációt a munkahelyhez !
Andi probáltad a meditációt amit írtam ?
Milyen érzés ...?
Andi198729
2019-09-01 19:51:23

Erikasz ez már ovunak néz ki leesés stagnálás aztán emelkedés:) remélem az esélyt megadtátok ;)
Andi198729
2019-09-01 19:48:44

Fbara nagyon sajnálom:( ezt nem gondoltam volna h.meg fog jönni hanem abban biztam h.erősödni fog a csíkod. Ha 2 éve próbálkoztok sikertelenül, lehet h.el kellene mennetek meddőségi kivizsgálásra ahol kiderülne esetleg miért nem jön össze. Valami oka biztos van kivizsgálják és segitenek. Ha egy párral minden rendben van elvileg létre kellene jönnie a terhességnek max 1 éven belül. Nem nagy gondokra gondolok de pl.elég hozzá ha van 1 kis eltérés a hormonoknál rögtön sikertelenséget okoz. Én 2 év sikertelenséget nem bírnék elviselni nekem már ez az 1 év is sok volt és léptünk végre mert beláttam ennek igy nincs értelme tovább már mindenhogy próbálkoztunk ovutesztet is használtam hőt mértem jól időzitettünk és állandóan megjött és ebből elegem lett. Ha tovább húznánk csak frusztráltabb lennék egyre mélyebbre kerülnék lelkileg. Ha bármi van jobb ha kiderül és megtaláljuk a megoldást v.tudjuk.meg mik az esélyeink, még mindig jobb mint állandóan reménykedni aztán csalódni és dühösen kérdezni magamban hogy miért?miért jött meg már megint?miért nem vagyok terhes?mikor jól időzitettünk... ebből lett elegem nem akarok több ilyen reménykedéssel teli próbálkozós aztán csalódással végződő több sikertelen hónapot. Lesz ami lesz most már úgy vagyok kapunk segitséget és ha tud segit a doki.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!