Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Milla880529
2019-09-03 10:30:24

Köszönöm Málna, megpróbálok nyugodt lenni, mert van hogy stresszes a munkám, de hol nincs :) Elkaptam a párom tegnap este és vasárnap délelőtt is :D
Málna27
2019-09-03 09:37:54

Andi: A méhpempőt te honnan szerezted? Mikor szedted?

Sziszi: Ne add fel! Biztosan van valami, ami felett eddig átsiklottak az orvosok. Addig menj, amíg nem derül ki!

Erikasz: De jó hallani felőled! :) Gratulálok az új munkahelyedhez! Remélem, hogy anyukád is jól van!

Milla: Szerintem el tudtátok csípni a pároddal az ovut. Szorítok! :)
Milla880529
2019-09-03 06:18:41

Sziszi, ne add fel, mert működnek ott lent a dolgok, csak egy kis külső segítség kell, addig amíg egy hozzáértő orvos nem mondja, hogy nem lehet, addig ne add fel. Sokak vagyunk itt, akik egy évnél régebben próbálkoznak. Adj magadnak lehetőséget, hidd el összejön a baba :)
Andi198729
2019-09-02 20:43:51

Sziszi nagyon sajnálom hogy ismét ez történt hogy pozitív teszt ellenére ilyen hosszú késéssel megjött. Nekem is a szivem szakad meg érted ;( rossz érzés lehet hogy reményt kelt a pozi teszt utána meg nem is várod és hirtelen a semmiből megjön az a fránya mensi. Lehet hogy elindult valami csak megszakadt. A menzeszed erősebb mint szokott lenni? Voltatok együtt a pároddal? Dokihoz mész? Én azt tudom neked tanácsolni h.ne add fel ilyen könnyen! Inkább járj utána hogy mi okozhatja ezt h.nem marad meg a baba 2 hétnél tovább. Hormongond is okozhatja pl.progihiány vagy más is. Sztem nem ez a megoldás h.feladod és keseregsz h.nem tudsz megtartani 1 babát sem, orvosi segitséget kell kérni hogy kiderüljön mi okozza és segitsenek abban h.legközelebbi terhességnél meg tudd tartani a babát. Bocsánat nem kioktatásnak szánom hanem lelket szeretnék önteni beléd és arra biztatni h.ne add fel! Menj el dokihoz ultrahangot csináljon amúgy sem árt h.valóban teherbeestél-e mert ha igen ez korai vetélésnek számit és kitisztultál-e rendesen és csináltass hormonsort is.aztán tovább kellenni miért történik ezár 2x egymás után.
Sziszi259
2019-09-02 19:38:45

Sziasztok lányok!

Csak szeretném megköszönni a sok kedvességet és bátorítást amit tőletek kaptam, de én most elbúcsúzom tőletek!
Egymás után két ciklusban jártam, úgy, hogy 10-14 nap késéssel, és két erős teszttel megjött... Én itt feladom, a szívem szakad bele, hogy nem tudok megtartani egy babát sem.
Köszönök szépen mindent még egyszer!
Minden jót kívánok nektek, vigyázzatok magatokra! :)
erikasz
2019-09-02 18:40:58

Milla :'Elsején volt az LH csúcs mikor nem mértél ,ma szabadulhatott ki a pete !
Akkor mindent bele !:D
Milla880529
2019-09-02 18:09:44

Halvanyodott, minden igaz tegnap volt:

https://kepkuldes.com/image/WvHf5V

De nincs baj, ebéd előtt elkaptam az uram :) Ma se hagyom ki, minden időt ki kell használni :D
erikasz
2019-09-02 15:52:51

Milla : Ha csináltál tesztet 19 óra felé, akkor tedd már fel !
erikasz
2019-09-02 15:45:53

Milla :Menszesz alatt a hőnek emelkednie kell, utána alaphőre be áll nálad is 36.2 ,36.3 az alaphőd mindenkinek egyéni !
... nézz utána az alaphőd ennyi ?
Utána sűlyedni kezd jön az LH csucs ,nálad 36.3 ról szokott indulni lefelé 36.1-re kb .
Igy van ?
Milla880529
2019-09-02 15:11:11

Erika, nagyon aranyos vagy, hogy segítesz :)

Köszönöm szépen!

Tanácsaid után:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!