Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
nikinokedli
2014-05-16 08:13:31

Ja és férjem is szed biotek multivitamint. Supradynt ajánlották neki, de ár érték arányban én inkább ezt adom neeki.
nikinokedli
2014-05-16 08:11:04

Sziasztok!
Elsőkörben attól, hogy nem írogatok, minden nap többször felnézek, olvasom a fórumot, és mindenkiért szorítok. :)
Moha: köszi az érdeklődést! Amit írtam a pajzsmirigyes topicban, azóta annyit változtattam, hogy a vitaminokat lecseréltem elevitre, amit kombinálok egy biotek multivitaminnal, mert elevitben nincs jód. Néha bekapok melléjük 1-1 selenorgot vagy paradiót, d vitamint, szedek külön folsavat, és napi 2 magne b6-ot. Felváltva de minden napra jut egy oregáno, galaj vagy orbáncfű tea. Pajzsmirigy topikban írtam, hogy 1 hónap használat után látható volt a változás. Azóta 5 pontos inzulinrezisztancia vizsgálaton voltam, ahol másnapra ígérték az eredményt, de azóta sincs meg.
Az 5 vérvételen a 3 használható vénámból 2 eldurrant, szóval most várom hogy egy kicsit regenerálódjanak, aztán hónap vége felé nézetek egy tsh-t. Remélem sikeres hónapunk lesz :)
Férjemnek egyébkènt spermacizsgálatkor e vitamint írtak még fel, ő is eszi a paradiót, illetve L-karnitint iszik, napi 2-t, mert az is jó hatással van a spermára. Emellett néha bekap ő is egy magnéziumot.
Remélem hamarosan mindannyian pocaklakóval irkálhatunk!
Kitartás mindenkinek!
kedina
2014-05-16 07:41:44

jniki
Hát ez biztató..:( Kitartást neked!

Moha
a számból vetted ki a szót!
Maximail, Plumeria, hogy vagytok? Mi újság? :)

Renicsek
nincs stressze munkahelyed? Ezerjófűből a női cseppet megpróbálnám a helyedben.

Én ma így. Semmi extra. De legalább nem ugrál.
Moha13
2014-05-16 07:27:07

nikinokedli
Nálad mi újság?
Voltál azóta vérvételen? Hogy van a TSH-szinted? HA jól emlékszem, Te írtad, hogy iszod a galajt és a szurokfüvet.
Moha13
2014-05-16 07:06:36

Jó reggelt!
Maximail, Plumeria, hogy vagytok? Mi újság?

Napok óta esik, de én most olyan nyugis vagyok...hogy csak na. Tudom, hogy nem fogok nagyot csalódni, ha most megjön, mert tudom, hogy a galajteának is kell idő, amíg kifejti a hatását és lejjebb viszi a TSH-mat és a Macának is. Szóval majd ráérek izgulni 2-3 hónap múlva. :)
KLANITA
2014-05-16 05:00:39

Sziasztok! Jó reggelt!

Ma egy tízedet emelkedett.
Kiprobáltam az ötperces mérést és nekem nem változott az érték.

Szép pénteket!
mirjam
2014-05-15 21:55:45

jniki!

Az injekciókúrával hat hónapra leállítanák a menzeszedet mesterséges klímaxot idézve elő? ennek azért nézz utána, nekem is ezt javasolta a sima nődoki, de a meddőségi meg az azonnali babásodást. Mondjuk nekem nem maradt bent endo. Látod, jól tetted, hogy bevállaltad a műtétet és meglátod, napról napra jobb lesz (mégha most nem is gondolod így, így lesz-hidd el!!!) Nekem 5hét telt el, már kutya bajom :)

Látjátok, nem kell tünet az endohoz, ki tudja kiben van és kiben nincs. Jobb ezt mihamarabb kideríteni..
Moha13
2014-05-15 21:37:29

jniki
Kitartás!
Most már tudod, mi a helyzet, és tudjátok, mit kell tennetek a siker érdekében. Szóval alapvetően ez jó hír, mert szerintem a bizonytalanságnál és a nemtudásnál semmi sem rosszabb...:)

Renicsek
2014-05-15 20:07:44

Viktória4
Köszönöm és ki fogom próbálni a méhpempőt. Sajnálatos ami veled történt.Elég nehéz lehetett:(.
Viktória4
2014-05-15 19:31:51

Szia Renicsek!

Nekem sajnos volt két ab missed-em az elmúlt 2 évben és azóta össze vissza jött meg.Hol 21 napra,hol 42-re.Nekem a méhpempő kapszula (mert a tiszta méhpempőt nem tudtam enni) 2 hónap alatt visszaállította 28 naposra a ciklusomat.Egy próbát megér szerintem ha még nem próbáltad.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!