Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hehe, ezek a görbék! :D
Én is csak azért tudom,h merre hány méter mert voltam UH-on. Különben pislognék mint hal a szatyorban...:D
Csajok az IR és a PCO édes testvérek. Nekem van egy nagyon jó könyvem itthon: Gyógyító táplálkozás a címe. Isteni! Szinte rám ordított hogy vegyem le a polcról.. Azt a fajta diétát fogom tartani. Majd holnap leírok pár dolgot, ha érdekel titeket, most hulla vagyok.
Na csók csajok! Magasabb hőt holnapra mindenkinek, hó végére pedig gólyahozta sok kétcsíkot! :)
Dzsudzsa
2014-05-13 21:27:42
Fantasyc!
Én pénteken voltam uh-on. Akkor volt 19 mm-es a tüsző, ami a doki szerint a hétvégén megreped. Valószínű tegnap éjjel repedt meg. Amúgy én is befonnám a szemöldökömet. Nincs az a nyomozókutya aki most elmegy a görbémen.
Remélem holnapra feljebb kúszik a hő !!!!!
maximail
2014-05-13 21:19:55
Adry84!
A PCOS alapítvány általában ellenzi ennek a betegségnek a műtéti kezelését, ez szerintük már nagyon elavult.
Nézelődj ezen a facebook linken!
https://www.facebook.com/groups/460354567359807/?fref=ts
Fantasyc
2014-05-13 21:14:37
Moha
Nyilván nem fogom a fejét venni az eladónak, de szerintem fontos, hogy inkább azt tanácsolják, hogy nézzenek utána. Én sem mondom rá a munkám során valamire a tutit, ha nem vagyok biztos benne. De ígérem kíméletes leszek. A teát azért megtartom, de addig nem kezdem el inni, amíg a dokit nem kérdezem meg róla.
Renicsek
Ez a többszintes "EKG" görbe nagyon biztató, örülnék, ha pozitív teszttel lepnél meg minket!!! :-)
Ez az időjárás szépen bekever a görbémbe. Azon gondolkodok, hogy létezik-e, hogy a megfázás miatt tolódik az ovum?
Az egyik nap lázas voltam, azt most beírtam és lehet, hogy ez miatt emelkedett még 2 napig a reggeli hőm? Ezek szerint csak most lesz ovum? Talán ezzel magyarázható ez a hőmérséklet esés.
Sok fura görbe keletkezik ebben a hónapban.
Dzsudzsa, a tiéden sem tudnék kiigazodni. Épp ezért olyan bizonytalan ez a hőmérőzés. :-(
Adrienn830
2014-05-13 21:12:44
Moha13 én 2. hete iszom a teát. Első hétben tejoltó galajt, majd utána megjött amit rendeltem Gyuri bácsi oldaláról 6 cs közönséges galajteát és azzal folytatom. Nekem Tsh-m 2,230 volt, hogy most mennyi nem tudom ez tavalyi eredmény
Moha13
2014-05-13 20:42:08
Fantasyc
Azért nem kell agyonverni szegény patikust...:D:D:D
A garadós is jó, ha nincs közönséges, sőt, mind a három galaj jó hatású, de Gyuri bácsi és a Treben kimondottan a közönségest tartja a leghatásosabbnak a pajzsmirigyproblémákra. Szóval ne légy mérges szegényre, nem csapott be, lehet, hogy nem tudja, hogy a közönséges jobb, mint a ragadós. Ajánlom figyelmedbe:
http://antalvali.com/hirek/bukki-fuvesember-eloadasa.html
Itt konkrétan így ír a 3 galajról:
"Ha már a pajzsmiriggyel baj, vagy ha nincs baj, akkor is érdemes egy galaj növényt használni. Maria Treben az írja, hogy a közönséges galaj a legjobb, majdnem ugyanolyan hatású a ragadós is, és a harmadik a tejoltó galaj. Ez utóbbi jó a vesénkre és a mirigyrendszerünkre."
Dzsudzsa
2014-05-13 20:41:14
Lányok!
Nagyon aktívak ezek a gólyák. Bennünket is környékez egy 2-3 hete.
A párom most este is látta a kert végében. Nekem is rövidesen beszédem lesz vele! Nem véletlenül nem én látom, tutteros, hogy fél tőlem!!! Van is miért :))
Az én görbém sem sámli.
Még jó, hogy voltam uh-on. Különben már bezöltdült volna a hajam.
Adry84
2014-05-13 20:27:12
Kedina
Köszi a tanácsodat. Utána olvastam annak amit ajánlottál...jónak tűnik, tényleg.
A Gyuri bácsi gyógyteáiról is jókat hallottam, én pár hónappal ezelőtt kipróbáltam a Lady ciklus teát és a méhpempőt...
Meg mondom őszintén félek keverni a gyógyszereket a gyógyteákkal.
30 éves vagyok és 1 éve szeretnénk babát.
PCO-t állapítottak meg, diétáznom kellene annak ellenére hogy vékony vagyok. Tehát ez nem súlytól függ.
Merkformint kaptam,de nem használt.
Most pár napja Norcolutot szedek, 10 napig kell szednem. Elvileg ettől menstruálni fogok,de ez csak tüneti kezelés, hogy vérvételre menjek és újra megnézzék a hormonokat.
A doki szerint ne várjuk túl sokat, mivel nincs peteérésem, ezért ajánlotta a Laparoszkópos műtétet.
Nem tudok róla túl sok mindent...egyáltalán mi értelme?
Volt valaki akinek az segített?
És ezután ajánlotta a Kaáli intézetet.
Sajnos el vagyok keseredve....de olvasom ti milyen pozitívan álltok a dolgokhoz és akkor én is erőt kapok!!!!! :)
Renicsek
2014-05-13 19:36:21
Köszike a drukkokat mindenkinek! Viszont!! Én is akartam inni galajteát,de magára a növényre allergiás vagyok!(ragadós) Mi van ha a közönségesre is? Nem merem megkockáztatni! Ha kibírom,nem tesztelek holnap! Most megyek összekapkodok egy tálba vagy 100 békát,és meghívom a Gólyacsaládot vacsira! :D Babaillat?!?! Nincs is annál istenibb!? Éjszakázás?-Állok elébe!